sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

nessira. sen kac yasindasin ? biliyim ki ona göre ya abla diye hitab edeyim. dimi!? :KK15: doktorunla neye anlasip karar verdiniz? nekadar cc koyulacak sana ?
29 cnm abla fılan deme yahu :) senın yaşın kaçtı?benım kas altı high profıl 300 üzeri koyulacak tam cc amelıyatta bellı olacak :)

aaa . tamam ama ablamsin ozaman ben 23 yasindayim. banada high profil kasalti 380 cc doktorun demesine göre eger dogaliga da önem veriorsam en fazla önerebilecegi bu olurmus. daha fazlasi kenarlardan belli olur dedi . tam ideal aslinda 350 olur sana ama isterseniz 380 de yaparim dedi . bende düsündüm olmusken tam olsun . ne kadari mümkünse okadar yapilsin diye. simdi internette amerikan karilaarina bakiomda.:KK70: öncesi-sonrasi diye . hepsi 400 cc üzerinde. görünümü de tam benim istedigim gibi . o yüzden biraz celiskiye düstüm simdi :KK14:

ama bencede oldumu kesinlikle 300 üzeri olmali. yoksa bizde aff edersin bi laf vardir ya haaaa si**** ha yüregin gitti. okadar zahmete katlanarak yaptirdigimiza da deymeli bence .

aaa . tamam ama ablamsin ozaman ben 23 yasindayim. banada high profil kasalti 380 cc doktorun demesine göre eger dogaliga da önem veriorsam en fazla önerebilecegi bu olurmus. daha fazlasi kenarlardan belli olur dedi . tam ideal aslinda 350 olur sana ama isterseniz 380 de yaparim dedi . bende düsündüm olmusken tam olsun . ne kadari mümkünse okadar yapilsin diye. simdi internette amerikan karilaarina bakiomda.:KK70: öncesi-sonrasi diye . hepsi 400 cc üzerinde. görünümü de tam benim istedigim gibi . o yüzden biraz celiskiye düstüm simdi :KK14:
yabancı sitedekı kadınların hep 400 uzerı genelde turk doktorları 400 de yukarı kolay kolay yapmıyor boy kilo neydı canım göğüs ucundan göğüs altı ölçülerin nedır? ben 350 olsun ıstıyorum zaten soyledım doktora.. amelıyat oncesı yıne söyleyecegım 350 bence değer diyorum yaptırdığıma :)

yabancı sitedekı kadınların hep 400 uzerı genelde turk doktorları 400 de yukarı kolay kolay yapmıyor boy kilo neydı canım göğüs ucundan göğüs altı ölçülerin nedır? ben 350 olsun ıstıyorum zaten soyledım doktora.. amelıyat oncesı yıne söyleyecegım 350 bence değer diyorum yaptırdığıma :)
sen benı görsen abla demek ıstemezsin ama :)en fazla 23 gösteriyorsun dıyorlar :)

vallah benim kilom 54 boyum biraz ufak 155 kadarim . o yüzdende zaten cok büyükde tuhaf durur belki ? bilemiorum aklimda kalan doktorun bana dedigi ölcüler 71 mi 74 mü öyle bisey gögüs alti . ve 11 cm laffi gecti onunda tam olarak ne oldunu . vallaha unutum :KK70: dedi iste en fazla 11,5 cm cikariz daha fazla olmaz acaba o tam olarak nerenin ölcüsüydü ? ilk biraz heycan yaptim sanirim zaten o yüzden de adama odaklanamadim konusurken . ilk defa doktorda olsa aciosun memelerini eliyo bakio sagdan soldan . hahaha . hem komik hem tuhaf biseydi ...

arkadaslar bi okadar düsündüren ve kararsizliga düsüren baska bir konuda. kesi nerden olsun . doktorum un önerdigi gögüsalti . ama ondandan korkuyorum ya izleri kötü olursa gecmese? yani pembe sisik izler oluyor ya öyle olursa diye korkuyorum acikcasi!!!!!!!!!! :KK43: :'(
istersen memeucundan da olur dedi. orda daha az iz kalior sanirim ama sonra cocugum falan oldugunda emzirmeme engel olursa diye düsünüyorum. oda kötü. bana bi akil fikir verin . Allah icin . :KK42:

arkadaslar bi okadar düsündüren ve kararsizliga düsüren baska bir konuda. kesi nerden olsun . doktorum un önerdigi gögüsalti . ama ondandan korkuyorum ya izleri kötü olursa gecmese? yani pembe sisik izler oluyor ya öyle olursa diye korkuyorum acikcasi!!!!!!!!!! :KK43: :'(
istersen memeucundan da olur dedi. orda daha az iz kalior sanirim ama sonra cocugum falan oldugunda emzirmeme engel olursa diye düsünüyorum. oda kötü. bana bi akil fikir verin . Allah icin . :KK42:
ben evliyim çocuğumda yok henüz meme ucundan olacağım doktorun bı zarar vermeyecıgını soyledı emzırmeye engel degılmış cok düşündüm meme altımı meme ucumu dıye ama doktorum bana senaryonun en kötüsünü düün dedi hangısı senı en cok rahatsız eder ager ız cok kalırsa vücut yapısına gore değişiyor bılıyorsun bunu şuan asla bilemeyız .. ben meme altında ız kalmasının benı kotu etkıleyecegını duşundum ve o benı daha rahatsız ederdı ne bılım bıkını gıyınce acaba yukarı cıkarmı ız gozukurmu önden gözükmüyor ama yatınca bellı oluyor fılan meme ucu kahve rengı ıyı kamufle edıyor ne kadar kotu bır ız olurkı dedım ve kararımdan şaşmadım sende iyice düşün ve senaryonun en kötüsünü düşünerekten karar ver böyle düşünmek bana ıyı geldı ve kararım netleştı ..doktorum sagolsun cok akıllıca bır şey soyledı :)

evet canim sanirim bende tekrar doktorla iltibatta gecmem gerekicek . amelyat olmadan önce. cevabin icin cok tesekür ederimm :* :*

Canım ben ayaklarımdan ameliyat olmuştum, dikişleri görsen sanki yorgan iğnesi ile gelişigüzel dikmişler öyle saçma sapan bir dikişti. Kesinin sağından solundan batıra batıra dikmişler. Onun izi şu an belli evet ama beyaz, o bile pembe kalmadı ve bariz bir iz bırakmadı. Meme ameliyatında doktorlar dikişte özenip de dikiyorlar, ben çok fazla iz bırakacağını sanmıyorum. Zaten meme yuvarlağının altında kalıyor protez indikçe, bikiniden falan görünmesi imkansız gibi bir şey anlayacağın..

Canım ben ayaklarımdan ameliyat olmuştum, dikişleri görsen sanki yorgan iğnesi ile gelişigüzel dikmişler öyle saçma sapan bir dikişti. Kesinin sağından solundan batıra batıra dikmişler. Onun izi şu an belli evet ama beyaz, o bile pembe kalmadı ve bariz bir iz bırakmadı. Meme ameliyatında doktorlar dikişte özenip de dikiyorlar, ben çok fazla iz bırakacağını sanmıyorum. Zaten meme yuvarlağının altında kalıyor protez indikçe, bikiniden falan görünmesi imkansız gibi bir şey anlayacağın..

o tarafinida düsündüm hele birde senin o cizgiyi görünce sütyenin kestigi yer daha belirgin dikis yerinden . ikisini de tekrar sorup hangisini tercih edecegime karar vermem gerekicek . sag ol cevabin icin :*

meme ucunda hissizlik geçici olabılıyormuş ama asla kalıcı bir hissizlik değilmiş.. ayrıca herkeste hissizlik olma söz konusu değil..

kizlaaaaaaar ameliyat saatimde belli oldu . doktorum mektup yollamis simdi elime gecti . BUDEMEKI 09.10.2014 SAAT: sabah 8 'de . yorksami , heycanlansammi yada sevinsemmi acabaaa??? :KK71:

ameliyattan en gec 5 gün önce ameliyat olacagim hastanedeki anestesi doktoru ile görüsmem gerekicekmis.
simdi benim bir kac sorum var size arkadaslar .

sabah . bi yudum su bile icmek yasak degilmi. ve ben gecen haftasonu arkadaslarla iki sigara icmistim.en son bu sorun olurmu ? . ameliyat olduktan sonra kesinlikle dokunmayacagim . en az 6 7 hafta . bende sigara tiryakisi degilim ama arkadaslarla toplanip sohbette cafede bi iki asiriyorum onlardan :KK70: umarim sorun olmaz
ve hastanedee bi gece kalicam . sizce yanima neler almayliyim. parayi ameliyat günü pesin ödüyecegim . bana ödedigime dair bisey veriorlarmi . ? . bilen . emin olan varsa cevaplarsa cok sevinirim . Allahimmmmmmmmmmmm heyecan doruktaaa.
SON 12 GÜN :confused:

X