umarim òyle olur canlarim. zaten ne uyudumki . saat 10 da daldiysam 1:30'a kadar on kez uyanarak simdi tam ayildim hic uyuyasim yok. bugün aradim tekrar yardimcisi ile konustum. burdaki konulari okuyunca . bazi arkadaslarin damla protez üstler bos duruyor sonradan kisiyi tatmin etmeye bilir sonuc diyince aklim karisti. dedim acaba yarin ameliyattan önce yazarken cizerken söylesem desem yuvarlak koysaniz olurmu diye . dedi olmaz biz protezleri sizin icin extra getitirdik. bu kadar kisa bir sürede degisdirtemeyiz. malesef. dedim ya güzel durmasa falan.... sie so" machen Sie sich nicht verrückt, man merkt zwar sie sind sehr aufgeregt ama her vucut ayni degildir siz doktorunuzla bu konuyu uzun uzadiya konustunuz bu onu size uygun gördüyse kesinlikle güvenin ona.. bende diorumki kendi kendime acaba dogal olsun dogal olsun dedim diyemi anatomische implis vorschlagen etdi !? direk damla dedi cünki yuvarlak lafi bile etmedi . belkide gögüs yapip buna uygun oldugu icin tek. ich weiß es nicht
bakalim görelim . umarim sonuc hosuma gider . pismanliktan uzak bir hayat bekliorum cünki bu konudan yana . Allahim umarim nasib eder .... bugün son kez doya doya karin üstü / sag sol yattim. artik uzun bir zaman bunu yapamayacagim bilinci ile :) sizde dualarinizi eksik etmeyin canlarim. inanin burda bana destek olmaya calisan vede olan arkadaslar
okadar sansli hissediorumki kendimi. burayi . sizleri bulup tanistigim icin. insanin kimsesi bile olmasa . siz yetersiniz . desteginiz tesseliniz...iyi kalpiliginiz. sicak kanli tavsiyeleriniz, yardimlariniz ve bir cok sey benim icin kelimelerle anlattilacak boyutu coktan asdi bile. SAGOLUN
ve HEP VAR OLUN, emi ? hakkinizi helal edin. iyi haberlerle tekrar burda olmak dilegi ile . hayirli günler olsun hepimize ....