- 20 Ağustos 2014
- 639
- 367
-
- Konu Sahibi Binnaz1978
Gece 12den sonra agzına hiç bişey sürme tatlım su dahilpijama takımı al önden dugmeli buyuk beden terlik ıslak mendil plastık bardakta al ben öyle yapıcam hayırlısıyla olur biter tarıhını pek anlamadım bu ayın 10 yazmışsın ama gecti gelışmelerınde takıpteyım benimde bayramdan sonra mutluluk heyecan karışıgım :)
ve benim doktorum ameliyattan sonra katiyen o gün icin ayaga kalkmayi yasakliormus. yani pipimis gelse. tawa gibi birseyin icine ediomusun . ben ondan nefret edioruuuuuuuum. hic su icmem daha iyi yada tutarim .
bende hep narkoz etkısıyle saçmlarım dıye düşünüyordum saçmalamışsamda hatırlamıyorum gozumu açtığımda ılk sorum alındımı dıye olmuştu :) narkoz alanlar genelde kusuyorlarmış benım 2 ci gün hastanede başımı kaldıramamıştım cok fenaydım sonra mıdem bulandı bi kustum bende hıc bişey kalmadı narkoz etkısıde oyle gectı gıttı.. karındakı şişlik demışsın evet bende hamıle gıbıydım ama ben narkozdan sanmadım sonuçta üreterden taş kırıldı stent takıldı ondan sanıyordum bugun amelıayat olalı 6 cı gunum karmış şiş ama daha az, belkıde dedıgın gıbı narkozdandır bilemedim şimdi ..benım amelıyat ıyı gectı tabı şu stent yüzünden bı rahatsızlık oluyor inş silikonda da aynı hissi yaşamam bi garıp yani :/şimdi heyecanla meme amelıaytını bekliyorum senın amelıayt olduğun gun ben doktorumla goruşup tarıh alacağım tekrar 14 ekimde olmasını ıstıyorum .. inş herşey gönlümüzce olur banucum mutlu sonuçlar alırız bende tekrar heyecan kazandım aksılık çıkınca karman corman olmuştum ama şimdi yıne hayaller hayaller :)selaaaaaaaaaaam nessiracimm. cevabin ve tavsiyelerin icin cok tesekkür . ederimmm umarim umariiim hersey cok güzel gecer . inan tek korkum sanki ameliyattan sonra olacak olan agrilarim . ve narkos etkisiyle rezillik yaparim diye. korkuyorum . hani bide avaaz avaaz sarki falan söylüyormusum.hahaha var bende o kafa yaparim
ve benim doktorum ameliyattan sonra katiyen o gün icin ayaga kalkmayi yasakliormus. yani pipimis gelse. tawa gibi birseyin icine ediomusun . ben ondan nefret edioruuuuuuuum. hic su icmem daha iyi yada tutarim .
ve de duydumki cogu kisi de narkos etkisiyle bi iki hafta kiminde daha uzun karinda siskinlik oluyormus. kimisi karpuz gibi 7 aylik hamile gibiydi yazmis. kabizlik falan filantürk sayfalarinda bu konu hakkinda hic bisey yok. kadinlar klübündennde kimsenin bu sorunla karsi karsiya geldigini hic okumadim. alman portal lerinde bu kk' ne benzer sayfalarida arastiriorum cogu kisi bunu yazmis. :/ belki tek bu bizim alaman vatandaslarinda olan biseymidir acaba ? onuncu ayin dokuzunda yazdigim gibi iste. saat sabahin körü . bakalimm annam heycandan patlarim herhalde hastaneye varana kadar ....
bu arada senin tas ameliyattin nasil gecti ? iyimisin ?
bende hep narkoz etkısıyle saçmlarım dıye düşünüyordum saçmalamışsamda hatırlamıyorum gozumu açtığımda ılk sorum alındımı dıye olmuştu :) narkoz alanlar genelde kusuyorlarmış benım 2 ci gün hastanede başımı kaldıramamıştım cok fenaydım sonra mıdem bulandı bi kustum bende hıc bişey kalmadı narkoz etkısıde oyle gectı gıttı.. karındakı şişlik demışsın evet bende hamıle gıbıydım ama ben narkozdan sanmadım sonuçta üreterden taş kırıldı stent takıldı ondan sanıyordum bugun amelıayat olalı 6 cı gunum karmış şiş ama daha az, belkıde dedıgın gıbı narkozdandır bilemedim şimdi ..benım amelıyat ıyı gectı tabı şu stent yüzünden bı rahatsızlık oluyor inş silikonda da aynı hissi yaşamam bi garıp yani :/şimdi heyecanla meme amelıaytını bekliyorum senın amelıayt olduğun gun ben doktorumla goruşup tarıh alacağım tekrar 14 ekimde olmasını ıstıyorum .. inş herşey gönlümüzce olur banucum mutlu sonuçlar alırız bende tekrar heyecan kazandım aksılık çıkınca karman corman olmuştum ama şimdi yıne hayaller hayaller :)
ilk 2 güne nazaran baya gıttı alışık değilm ben göbeğe geçer heralde :)tamam tamam o kesin narkozdandir ozaman bi alaman sayfalarinda doktorlarin soru yanitladi bi topik var orda bi kac degisik doktorlara sorulmus bu soru ve hepsi ayni seyi söylüyor yani herkezde olacak diye bisey yok ama genelde oluyormus galiba . ve belki bizim türk kizlari bunun farkina varamadi ondan kaynaklandigini yada önemsemediler. yada genelde göbekli hatunlar oldugumuzdanmidir nedir ?gerci benim hic karnim yok . hemen belli olur . ben sorun o koca g*****