sonunda bebeğime kavuştum:)))

öncelıkle bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah.sanada çokk geçmiş olsun annesi.allah sızı nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatlı bır ömür gecirin inşallah .canım doğumunu hangı hastanede yaptın dıyecektım ve ferhat bey mı yaptırdı doğumunu onun elının çok hafıf oldugunu duymuştum onun için sorudm :).

YÜCE RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. İNŞALLAH BİZLERDE HAYIRLISIYLA KAZASIZ BELASIZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ. BÖYLE HİKAYELERİ OKUDUKÇA VE GÜNÜM YAKLAŞTIKÇA İNSANIN HEYECANI DAHADA ARTIYOR.
BENDE MERAK ETTİM HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPTIĞINI YAZARSAN SEVİNİRİM. SENDE İSTANBUL'DASIN ÇÜNKÜ.

hiç bir yan etkisini görmedim çok rahattı herşey ben çok araştırdım herhangi bir yan etkisi yok sadece tutmama gibi bi risk var yani epiduralin etki etmemesi

evet ethica incirli hastanesi ve doktorum da ferhat beydi

valla süper allah size bağışlasın uzun ömü versin bütün bebek bekleyenlere seninki gibi doğum nasip
etsin...okuyunca bi daha doğurasım geldi ama daha erken...

canım çook geçmiş olsun yavrunla beraber çok şükür kurtulmuşsun.. Allah evledınızı huzur içinde büyütmenizi ve daha çook güzel günleri görmenizi nasip etsin.. Ne diyelim darısı bizlerin başına olsun İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…