• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda bebeğime kavuştum:)))

epizyotomi yani kesi sırasında bişey hissetmedim canım ben , epiduralliydi zaten ama epiduralli olmasa bile uyuşturuyorlar doktorumla konuşmuştum zaten hissetmezsin o anda onu demişti takma onu kafana kolay doğumlar dilerim hepinize...

öncelıkle bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah.sanada çokk geçmiş olsun annesi.allah sızı nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatlı bır ömür gecirin inşallah .canım doğumunu hangı hastanede yaptın dıyecektım ve ferhat bey mı yaptırdı doğumunu onun elının çok hafıf oldugunu duymuştum onun için sorudm :).

YÜCE RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN. İNŞALLAH BİZLERDE HAYIRLISIYLA KAZASIZ BELASIZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ. BÖYLE HİKAYELERİ OKUDUKÇA VE GÜNÜM YAKLAŞTIKÇA İNSANIN HEYECANI DAHADA ARTIYOR.
BENDE MERAK ETTİM HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPTIĞINI YAZARSAN SEVİNİRİM. SENDE İSTANBUL'DASIN ÇÜNKÜ.

gecmıs olsun,allah analı babalı buyutsun canım.bende normal dogum ıstıyorum.ayın sonunda bebegıme kavusucam bende ınsallah.doktorum bana epıdural normal dogumu tavsıye edıyor fakat ben fazla bılgı sahıbı olmadıgım ıcın tedırgınım.nette arastırdım,yan etkılerınden korkuyorum bıde hersey dogal olsun ıstıyorum.sende yan etkı yaptımı bel agrısı yada sıddetlı bas agrısı gıbı.bebegınızle mutlu uzun omurler.

hiç bir yan etkisini görmedim çok rahattı herşey ben çok araştırdım herhangi bir yan etkisi yok sadece tutmama gibi bi risk var yani epiduralin etki etmemesi

öncelıkle bebişin hayırlı uğurlu olsun inşallah.sanada çokk geçmiş olsun annesi.allah sızı nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatlı bır ömür gecirin inşallah .canım doğumunu hangı hastanede yaptın dıyecektım ve ferhat bey mı yaptırdı doğumunu onun elının çok hafıf oldugunu duymuştum onun için sorudm :).

evet ethica incirli hastanesi ve doktorum da ferhat beydi

valla süper allah size bağışlasın uzun ömü versin bütün bebek bekleyenlere seninki gibi doğum nasip
etsin...okuyunca bi daha doğurasım geldi ama daha erken...

canım çook geçmiş olsun yavrunla beraber çok şükür kurtulmuşsun.. Allah evledınızı huzur içinde büyütmenizi ve daha çook güzel günleri görmenizi nasip etsin.. Ne diyelim darısı bizlerin başına olsun İnşallah..

Back