Sonunda ayrıldım?

benim kız bile izlemiyor artık büyüdüm diye.edit:9 yaşında
hayır bak ben de çocuk ruhluyum,çizgi film,öyle sihirli şeyler falan arada izlerim ama, bu beyefendi ''aşkım bi sus en heyecanlı yeri,oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar,sonra gezeriz'' minvalinde bir şeyler demişti...

kaldı ki zar zor görüşüyorlardı,düşünün...

Çok haklısın hayatımda ilk defa çok kolay insan silmeyim sinirimden ani kararlarımdan çok acı çektim deyip çogu şeyi gözardı ettim ama değmedi
Hala üstümde herşry güzelmiydi biz önceden de çok yakın arkadaştık o beni seviyodu çok iyi anlaşıyoduk fln diyorum ama olmayan ve herkesin gördüğü benim görüpte görmemezlikten geldiğim çok şey vardı
Bide beni suçladı ben onu 1 sene beklemem dedim diye ayrılırken bile anlamadı beni
30 yaşında çalışmayan adammıydı bu

Ne zaman özlersen, aklına o vasıfsızın bez bebek izlediğini getir anında soğursun. En iyisini yapmışsın

bez bebek izleyen desem hatırlarsınız değil mi..

evde tek başına ya da çocukla arada sırada ben de red kit vikingler izliyorum.ama sevgilisiyle buluşmaya giden adam izlememeli yahuuu.sohbet edilir sarılınır müzik dinlenir ya da romantik bir film izlenir değil mi?

İki günlüğüne gittiğimiz bi tatilde evden çıkcaz onu bekliyorum ağzını açmış televizyona bakıyo ya neye bakiyosun öyle dedim dur bi oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar dedi bana

Anasi istemiyor diye askere gidemeyen adam, anasi evlen deyince de evlenmez, anasi tuvalete git demeyince tuvalete de gitmez.
Eski konukari bilmiyorum ama bu bedenen buyumus ama ergenlige bile gelememis adamdan kurtuldugunuz iyi olmus. O bitirmese belki siz bitiremeyecekyiniz. Buradan oyle gorunuyor.

İki günlüğüne gittiğimiz bi tatilde evden çıkcaz onu bekliyorum ağzını açmış televizyona bakıyo ya neye bakiyosun öyle dedim dur bi oyuncaklar dünyasını kurtaracaklar dedi bana
yav hahahaha siz çok tatlısınız,konunuzda da buna haykırmıştım

evde tek başına ya da çocukla arada sırada ben de red kit vikingler izliyorum.ama sevgilisiyle buluşmaya giden adam izlememeli yahuuu.sohbet edilir sarılınır müzik dinlenir ya da romantik bir film izlenir değil mi?
Ben arada Maşa ile Koca Ayı izliyorum normal mi?

Öyle bişey yok ya hayatı boyunca kimseyi dinlememiş şimdi mi dinleyecek totosu yemiyo sadece ailesiyle de hep kavga ediyo zaten sorumsuz diye oldum olası

Aria onu annem bile izliyor arada sırada

önemli olan hangi koşullar altında izlediğimiz hahahahaah , söz konusu beyefendinin içinde bulunduğu gibi bir durumda izlersek bize de gülsünler
Kimse görmezken gece ışıklar söndüğünde izliyorum

Hazır işe alımlar neredeyse durmuşken askerliği aradan çıkarsaydı evde boş boş oturacağına. Askerler bizden daha da güvende, çok ciddi tedbirler alıyorlar. Onunki sırf tembellik işte, hastalık bahane. Hiç söylediklerini düşünüp vicdan yapma. Biraz zaman geçtikten sonra aklı başında biriyle tanışınca iyi ki bitirmişim diyeceksin

Hayır yaşı kaç ki bu adamın askere gitmesine ailesi karar veriyo?

24 yaşında
Çalışıyo zaten boş durmuyo ama biz ilk ilişkiye başladıgımızda bu kış askere gideceğini ondan sınrada ciddi bişeyler olacağını konuştuk eylül ekim gibi konuşacaktı askerlik konusunu annesigilde okuldan iki dersin kaldı daha okulun bitmedi fln demiş yanı bu sene askerlik yalan oldu bende bu belirsizlikle anca 1 sene daha uğraşırım dedim ve sonuç bu

Hayır yaşı kaç ki bu adamın askere gitmesine ailesi karar veriyo?

Öyle bişey yok ya hayatı boyunca kimseyi dinlememiş şimdi mi dinleyecek totosu yemiyo sadece ailesiyle de hep kavga ediyo zaten sorumsuz diye oldum olası
Hasbelkader bi evleneydin görürdün sen o asi yüreğin nasıl anaaaam anaaaam diye dolandığını. Ailesini dinlemiyor ama onların gölgesinden de çıkmıyor. Yoksa böyle bir bahane ile gelmezdi. Benim bildiğim asi adam lafını direkt söyler, kıvırmaz öyle. Geleceğin ailecisini gördüm, iyi ki bitirmişsin.

Hala çizgi film izliyorum ama bez bebek nedir ya hahhahahah.
Bizim toplumun erkeklerinde var bir sıkıntı, illa çıkıyor bir şeyler.
Ayrıca adam buz gibi anakuzusu bence. Öyle olmasa bile işine gelmediğinde ailesini ortaya koyan tiplerden, yani topu atıyor çözmüyor. Yarın bir gün ailesi işine gelmeyen bir şey dediğinde, topu size atacak sizi kötü yapacak. İki gün sonra böğürmeye başlar büyükbaş, sakın geri dönmeyin inanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…