Sonunda ayrıldım?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Merhabaaaa yine ben benden bıktınız biliyorum ama sizi çok mutlu etcek bi sebeple geldim bunu bana bin kere söylediniz ama ben anladım ama yapamadım
Neyse
Bugun otururken evlilik konusu açıldı birsüredir askere gittikten sonra ciddi bişryler olacagını söylemişti ama bu askerlik sürekli erteleniyodu ve konusu bile açılmıyodu
Amacım evlilik değil ama biraz onu yoklamak ve belkide bi bahaneydi
Ailesinin şu zamanda askere gitmesini istemediklerini söyledi
Bende ona daha öncede söylemiştim en fazla 1 sene beklerim senin askere gitmeni hala bi adım atmayıp yerinde sayarsan bu hayatına devam edersen yapamam dedim
Oda sen beni tehtit mi ediyosun ben gitmek istemiyomuyum kafamda yük göndermiyolar napiyim dedi bende ben şuan evlenelim demiyorum ama bi süre sonra ailem bana bu işin sonu nereye gitcek diyecek ve ben 24 yaşıma girdim çalışıyorum ve artık ciddi bişey düşünüyorm Ve sen bana belirsizlikten başka bişey vermiyosun sen bana gelipte ben hazır değilim de diyebilirsin saygı duyarım ama bunu konuşabilirz ama benim durumum bu şekilde dedi oda sen beni mi tehtit ediyosun ayrılacaksan şimdi ayrıl hiç bekleme dedi
Bende o ne demek dedim
Sen bana gelipte 1 sene sonra beklemem dersen ne diycem aşkım hallediriz yoluna girermi diycem sen bu şekilde gelirsen bende o şekilde gelirim dedi
Bende sen lafının arkasındasın bende lafımın arkasındayım yapcak bişry yok kimse kimseyi oyalamasın dedim
Oda yapılan her güzel şeyi attın buna mı takıldın ben evlenmiycem mi dedim ben neymişim ya fln dedi sonrada oyalıyomuşum ben seni oyalamayım dedi ve bitti
Şuan canım çok yanıyo ama zaten üzüyodu beni bi gün çok iyi olcam

ayrılık konuşmanız çok korkunç ve saçma olmuş. size bin kez anlattığımız şeyleri söyleyip ayrılsanız daha iyi olurmuş ama sonunda ayrılmışsınız. öyle ya da böyle. o yüzden bugün size kızmayacağım

Thanks God

ay vallahi çok sevindim sizin adınıza,nasıl sevindim hatta anlatamam

çünkü bu adam sizi mutsuz ediyordu. gerçekten bana inanın.

Ben adamı haklı buldum
Askere şu durumda zaten gitmesin
1 sene daha sevgili kal konu sahibesi peşinden atlı kovalamıyor ya
cherry,bu hanımın sevgilisi gerçekten sorunlu biriydi. ilk defa adamın haklı olduğu bir konuda ayrılmış olması biraz ilginç olmuş.

ama gerçekten konu sahibini oldukça mutsuz ediyordu adam....

Ayrılık için bi kaç şeyi biriktiriyodum bugun ki beklemediğim yerden geldi ve bu kadar şeyin üstüne bi ciddiyet göremeyince dayanamadım bin kere söyleyip affettiğim şeyleri de teker teker saymak istemedim yani nasıl olsa anlamayacak bunda bile beni suçlu buldu

peki sizce de böylesi daha iyi değil mi? siz de kabul ediyorsunuz aslında,ilişkinizde mutlu değildiniz...

bence kendinize yepyeni bir sayfa açın. hakkınızda hayırlısı olsun

cherry,bu hanımın sevgilisi gerçekten sorunlu biriydi. ilk defa adamın haklı olduğu bir konuda ayrılmış olması biraz ilginç olmuş.

Defolsun getsin o zaman
Pardon konu sahibesi

Sorun evlenmek istememesi değil onun aklının hala nerde geziyim bu akşam hangi arkadaşımla arabada içerim yani o o yükü zaten alamaz bende karşımda böyle birini istemiyorum küçük bi yerde yaşıyoruz benim daha önce ciddi ilişkilerim oldu nişanlandım ayrıldım fln onun gibi değilim neden daha askere bile ne zaman gideceği belli olmayan ve düzeni olmayan benim için evlilik konusunda sürekli belirsiz olan kişi haklı oluyo anlamadım
1 sene sonra gel iste demedim askere gitsegelse iş fln derken zaten iki sene ama o bu konuyu uzattıkca uzatıyo
Ynlş lmş ksr bkmyn svgl üyeler

İyi çünkü en azından konu evlilik olunca aklımda hiç şüphe kalmadı mutluyum inşallah daha da iyi olcam çünkü vicdanım çok rahat daha ne kadar alttan alabilirdim ki
Bu arada bi konu aşmıştım erkenden uyuyo diye
Dün gece de 10 da uyudu facebook da bi baktım 11 de 12 de 1 de fln aktif yani beyfendi beni kandırıyomuş
Başka biri varmı sanmıyorum ama sıkıldıgı malum çok iyi tanırım onu hep sıkılır bi yerden sonra
peki sizce de böylesi daha iyi değil mi? siz de kabul ediyorsunuz aslında,ilişkinizde mutlu değildiniz...

bence kendinize yepyeni bir sayfa açın. hakkınızda hayırlısı olsun

vallahi falso üstüne falso... daha çok toy birisi bu adam,sizi mutlu edemezdi. ben gerçekten çok çok sevindim sizin adınıza.

umarım kendinize göre birisi çıkar karşınıza,sizi taşıyabilecek birisi

Çok teşekkür ederiim güzel dilekleriniz için Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın
vallahi falso üstüne falso... daha çok toy birisi bu adam,sizi mutlu edemezdi. ben gerçekten çok çok sevindim sizin adınıza.

umarım kendinize göre birisi çıkar karşınıza,sizi taşıyabilecek birisi

Sen boşver bu çocuğu canımcım hayır gelmez bu tipten

30 yaşında çalışmayan adammıydı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…