- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
cherry,bu hanımın sevgilisi gerçekten sorunlu biriydi. ilk defa adamın haklı olduğu bir konuda ayrılmış olması biraz ilginç olmuş.Ben adamı haklı buldum
Askere şu durumda zaten gitmesin
1 sene daha sevgili kal konu sahibesi peşinden atlı kovalamıyor ya
ayrılık konuşmanız çok korkunç ve saçma olmuş. size bin kez anlattığımız şeyleri söyleyip ayrılsanız daha iyi olurmuş ama sonunda ayrılmışsınız. öyle ya da böyle. o yüzden bugün size kızmayacağım
Thanks God
ay vallahi çok sevindim sizin adınıza,nasıl sevindim hatta anlatamam
çünkü bu adam sizi mutsuz ediyordu. gerçekten bana inanın.
peki sizce de böylesi daha iyi değil mi? siz de kabul ediyorsunuz aslında,ilişkinizde mutlu değildiniz...Ayrılık için bi kaç şeyi biriktiriyodum bugun ki beklemediğim yerden geldi ve bu kadar şeyin üstüne bi ciddiyet göremeyince dayanamadım bin kere söyleyip affettiğim şeyleri de teker teker saymak istemedim yani nasıl olsa anlamayacak bunda bile beni suçlu buldu
cherry,bu hanımın sevgilisi gerçekten sorunlu biriydi. ilk defa adamın haklı olduğu bir konuda ayrılmış olması biraz ilginç olmuş.
ama gerçekten konu sahibini oldukça mutsuz ediyordu adam....
Ynlş lmş ksr bkmyn svgl üyeler
cherry,bu hanımın sevgilisi gerçekten sorunlu biriydi. ilk defa adamın haklı olduğu bir konuda ayrılmış olması biraz ilginç olmuş.
çok tatlısın canım cherry, ısırmaya geliyorumDefolsun getsin o zaman
Pardon konu sahibesi
peki sizce de böylesi daha iyi değil mi? siz de kabul ediyorsunuz aslında,ilişkinizde mutlu değildiniz...
bence kendinize yepyeni bir sayfa açın. hakkınızda hayırlısı olsun
çok tatlısın canım cherry, ısırmaya geliyorum
vallahi falso üstüne falso... daha çok toy birisi bu adam,sizi mutlu edemezdi. ben gerçekten çok çok sevindim sizin adınıza.İyi çünkü en azından konu evlilik olunca aklımda hiç şüphe kalmadı mutluyum inşallah daha da iyi olcam çünkü vicdanım çok rahat daha ne kadar alttan alabilirdim ki
Bu arada bi konu aşmıştım erkenden uyuyo diye
Dün gece de 10 da uyudu facebook da bi baktım 11 de 12 de 1 de fln aktif yani beyfendi beni kandırıyomuş
Başka biri varmı sanmıyorum ama sıkıldıgı malum çok iyi tanırım onu hep sıkılır bi yerden sonra
vallahi falso üstüne falso... daha çok toy birisi bu adam,sizi mutlu edemezdi. ben gerçekten çok çok sevindim sizin adınıza.
umarım kendinize göre birisi çıkar karşınıza,sizi taşıyabilecek birisi
Sorun evlenmek istememesi değil onun aklının hala nerde geziyim bu akşam hangi arkadaşımla arabada içerim yani o o yükü zaten alamaz bende karşımda böyle birini istemiyorum küçük bi yerde yaşıyoruz benim daha önce ciddi ilişkilerim oldu nişanlandım ayrıldım fln onun gibi değilim neden daha askere bile ne zaman gideceği belli olmayan ve düzeni olmayan benim için evlilik konusunda sürekli belirsiz olan kişi haklı oluyo anlamadım
1 sene sonra gel iste demedim askere gitsegelse iş fln derken zaten iki sene ama o bu konuyu uzattıkca uzatıyo
30 yaşında çalışmayan adammıydı bucherry,bu hanımın sevgilisi gerçekten sorunlu biriydi. ilk defa adamın haklı olduğu bir konuda ayrılmış olması biraz ilginç olmuş.
sitede takıla takıla toptan erkek düşmanı oldukkkDefolsun getsin o zaman
Pardon konu sahibesi
ha o adammıydııı o da gereksizdi boşan gitsin konu sahibiiii daha iyilerini bulursun.Ne zaman özlersen, aklına o vasıfsızın bez bebek izlediğini getir anında soğursun. En iyisini yapmışsın
Hayat bir başkası uğruna (ne kadar sevmiş,bir şeyler paylaşmış olursanız olun) üzülmek için çok kısa,çok yerinde ve doğru bir karar olmuş.ama zaten üzüyodu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?