Sonunda ayrıldık !

şimdi daha çok yeni yaşadıkların.
ileride o mutlu dediğin günleri bile tiksinerek hatırlayacaksın eminim.
ileride başkasıyla olacak o en mutlu anıların ve onunla yaşadıklarım da mutluluk muymuş diyeceksin.
asla üzülme, pişman olma verilmiş sadakan varmış.
bazen diyorum allahım kime ne iyilik yaptım da beni kurtardın şükürler olsun diye :) sen de söyle

Son düzenleme:

Ben ne zaman çok büyük konuşsam başıma geliyo bu adamda böle başıma geldi zaten
Asla yapmam dediğim şeyleri yaptım şimdide büyük konuşuyorum ben kimseyle okadar mutlu olamazmışım gibi geliyo :)
Pişmanlık zaten yok üzülmüyorumda bütün sorunlar bitti

ben oldum sonra çok mutlu oldum.(gerçi o insanla mutlu olmadım ki hep üzüntü hep ağlama hep keder. sürekli yalnızlık.neyse..) sen de olursun neden olmasın ki.
ben olduktan sonra da bu insan yüzünden geri kaybettim buna rağmen umutluyummutlu günler yakındır inş. napalım bakalım hakkımızda hayırlısı.

Haklısın buda bize ders olmuş olsun.

Haklısın buda bize ders olmuş olsun.

umarım sana bunu yapan psikopat benimki gibi değildir en azından çekip gider peşini bırakır.
ayrıca evet ders olsun. her insana güvenilmez psikopat dolu etraf. uzun süre tanımadan asla bi daha birini hayatıma sokmam.
gerçi melek gözüküyorlar sonra çıkıyor şeytanlıkları ama biz kendimizin değerini bilelim dik ve kendine güvenli durduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum :)

canım diğer arkadaşın konusundaki yorumunu okuyunca merak ettim konunu okudum iyi ki ayrılmışsın ondan şimdi nasılsın daha mutlusundur inşallah çok kötü şeyler yaşamışsın ama geçmişte kalmış umarım kalmıştır büyük geçmiş olsun tatlım...

allah kurtarmış,sevin boşluğu filan bırak özgür ol güvenini tekrar kazan kursa filan git,onuda allaha havale et allahım bilir ona ne yapacağını.

Yolun ve bahtın açık olsun .

Kızlar gelişme var mı, mutlumusun diye sormuşsunuz.

Onu hatırlamıyorum bile, aklıma gelmiyo iyi günlerimiz bile yok aklımda.
Çıktım o boşluktan :)
Büyük bi sorunum var.. Ben hislerimi kaybettim.
Kimseyi sevemez hale geldim. Ne acıktığımı hissediyorum, ne merhamet duygusunu, özlemeyi, sevmeyi, sevilmeyi, mutlu olmayı, üzülmeyi, ağlamayı..
Ben hiç birşey hissetmiyorum artık.. Konuşuyorum biriyle keşke sevebilsem diyorum sevmek istediğin bir şeyi, birini sevememek ne kadar kötü..
Ağlamıyorum istesemde ağlayamıyorum.. Devamlı gülüyorum, gerçekten devamlı gülüyorum bu herkesin dikkatini çekiyo :)
Bana dilek tut dediklerinde tek şey diliyorum "Bana hislerimi geri ver" pastamın mumlarını üflerken, fal baktırırken bi umut işte, sadece hislerimi geri istiyorum :)
Bazan düşünüyorum ; sanırım bu benim istememle olucak bişey değil. Herşeyi zamana bıraktım.

Onun dışında gayet iyiyim, herşey yolunda. Onun face duvarına baktım.
"Senden hiç vazgeçmedim, vazgeçmem. Benim hayatım bu kadar basit değil.
Sen bana borçlusun, ah X bide görsen bu yazdıklarımı keşke. Okadar gururluyum ki sana yazamıyorum" yazmış.
İnanın bu sözler beni hiç etkilemedi, 1sn düşünmedim ona dönmeyi. Ben iyiyim daha iyi olucam.

Evet çok temkinli davranıyorum artık kimseye o fırsatı vermem kendime geldim.

"Kadınlara kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin.
Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin."

Bak ne kadar güzel bi yazı. Şimdi düşünüyorumda ne kadar aptallık bizim şu yaptığımız.
O adamla geçirdiğin 1dk bile çok gereksiz biran önce ayrıl ilk fırsatta, kendin için, ailen için.

tebrik ederim..çok güçlüsün..birçok bayanın aksine ayrılığı kabullenmişsin..bizim kadınlaımız bile bile lades demeyi marifet sayıyor...gerçekten en zor anlarını atlatmışsın..yeni bir aşk çıkınca karşına,inan hatırlamayacaksın..

Yaşadıklarımdan dolayı kabullenmekten başka çarem yoktu, çokta zor olmadı benim için.
Biz çok safız, "aşığım, bırakamam ben onsuz ne yaparım" gibi sözlerle yıpratıyoruz kendimizi.
Bütün pisliklere katlanıyoruz. Bir çok bayanda bundan ders almayı bilmiyo.
Ama ben dersimi aldım, şimdi çok dikkatli davranıyorum.
Sizlerin "Sen çok güçlüsün" dediğinizi duydukça, güçlü olduğuma inanıyorum. Teşekkür ederim.

Verilmiş sadakan varmış canım.
Allah bundan sonra iyi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Bende nişanlımdan ayrıldım 3 ay önce ve çok memnunum.

Okuduklarımdan sonra söyleyeceğim tek cümle; " İyi ki ayrılmışsınız " .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…