Sonunda Ayrıldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de adam sürekli senin iyiliğini düşünüyorum mesajı vermek için kadına " sana .... vereceğim, ..şunu sen alırsın, ...al param sende dursun.." diyerek gösteri yaptığını fark ettim. Konu sahibi, erkeğin bunu bir sevgi gösterisi olarak yapmasını kanıksamış her şeyini normal görmeye başlaması gibi. Adamın da tam dengesiz olduğu nokta bu. Almak için önce bunları veriyor ama aklı da kalıyor verdiğinde.

Kesinlikle böyle, çok teşekkür ederim şu konuda beni ciddi ciddi anlayabilen nadir insanlardansiniz

Kesinlikle böyle, çok teşekkür ederim şu konuda beni ciddi ciddi anlayabilen nadir insanlardansiniz
Sizin olayınızı baştan beri bilmiyorum ama sizin anlatımınızdan da anladığım buydu. Çünkü bu para üstüne yaşayan erkeğin genel dilidir. Adamı yıkayacak kadar; sevgiliyken karısı hatta annesi gibi davranır gibi benimsemiş birinin öyle bir adamdan "para kapabilmeyi" becerebilmesi mantıklı gelmedi bana. Kusura bakmayın ama siz pek onun karşısında haklarını savunabilecek konumda değilmişsiniz. Corona sürecinde aynı evde kalalım lafına dahi bir umutla tamam demişsiniz ki en anlamadığım nokta buydu. O adam size, "seni her anlamda korurum" havası vermese siz terk edecek korkusuyla lütfen bile diyemezdiniz gibi geldi bana.

Kesinlikle katılıyorum, diğer yorumlarda bu kısma dikkat edilmemiş ama 1700 tl parayı neden alma beklentisine girilmiş hiç anlamadım. Evliliklerde bile artık insanlar karşısındakinin kendine denk para kazanmasını istiyor.

Offf beklentiye falan girmedim ya adam niye buna durup dururken 1700 teklif edip sonra kendi kendine vazgeçmiş demiyosunuz da niye beklentiye girdiniz diyosunuz vallahi bunaldım laf anlatmaktan Mune konumu kapatır mısın?

Yok onda terkederek toto yoktur o korkum hiç olmadı. Ben bi umut korkularini yener, o da görür biseyleri de mutlu oluruz diye düşünmüştüm

Offf beklentiye falan girmedim ya adam niye buna durup dururken 1700 teklif edip sonra kendi kendine vazgeçmiş demiyosunuz da niye beklentiye girdiniz diyosunuz vallahi bunaldım laf anlatmaktan Mune konumu kapatır mısın?
Öfff açma o zaman konu oraya yazdığını yorumluyoruz biz. 1700 lafını bir paragraf boyunca anlatan sensin ne dememizi bekliyorsun?

Herifle 5 yıllık evli olsaydın, ne 1700 ü manyak mısın donuna kadar al diyeceklerdi. Evlilik önemli. Böyle yiyici oluyorsun. Hayat..

sizi yargılamak için yazmadım ben. Konu sahibinden konusunu hortlattığım ve uzun süre sonra eleştiri aldığı için özür dilerim. Bazen ilişki içerisinde kendi davranışlarımızı göremeyebiliyoruz.partneriniz size maddi anlamda siz daha dezavantajlı bir durumdasınız diye manipülatif davranmış olabilir, sizi bu anlamda bağımlı bi hale getirmiş veya amaçlamış olabilir. Sizin zihinsel süreçlerinizden görebildiğim ve yorumladığım; kendi ayakları üzerinde durabilecek ve başkasına bağımlı olmadan hayatını idame ettirebilecek genç ve akıllı bir kadın. Bu konuda çıkarımlar yapmanızı tavsiye etmeye çalıştım.

Sürekli birlikte yaşadığınız için ameliyat sürecinde annesinde değil sizin yanınızda olmasını destekleyebilirdiniz diye düşündüm. Annesi ile de iyi anlaşamadığınızı göz önünde bulundurdum. Ziyaretleriniz konusunda bir sıkıntı yok bana göre üzerinize düşeni yapmışsınız.

Yeniden ifade ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Evet maddi olarak kendi ayaklarım üstünde durmaya cabalasam da psikolojik olarak mecbur hissetmedigim için aşırı aşırı gayretli olmadım, şuan bu konuda daha cesur olmaya çalışıyorum mesela tek başıma olduğum için, daha çok "kızım senin arkanda kimsen yok, basının çaresine bakmak zorundasın" kafasindayim. Ameliyat sonrası için ise ben ona çok defa benimle kalmasını istediğimi söyledim ki her hasta olduğunda bebek gibi bakarım ona, "benimle kal, ben sana bakarım ama annen de senin onunla kalmanı istiyo, benim gönlüm evimizde kalmandan yana ama bu senin ameliyatın, kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap üstünde baskı kurmuyorum" dedim defalarca. Kendisi annesinde kalmak istedi, annesiyle de anlasamiyoduk evet. Onları anlatsam zaten ayrı bi konu olur

zararin neresinden donseniz kar, vurun tekmeyi gitsin.

ayrica size ders olsun, bir insanla bana oyle guzel bakiyordu deyip evlenilmez.
guvenilir mi, vefali mi, sorumluluk sahibi mi vs vs bakin. duygusal kararlar vermeyin

Orada konu sahibinin olayı adamın daima, mutlaka, mütemadiyen veremeyeceği sözlerle kendini yukarıda gösterme çabasını ama balon olduğunu ortaya koymaktı. Beklenti yok, vermeyeceğini zaten biliyordu

Orada konu sahibinin olayı adamın daima, mutlaka, mütemadiyen veremeyeceği sözlerle kendini yukarıda gösterme çabasını ama balon olduğunu ortaya koymaktı. Beklenti yok, vermeyeceğini zaten biliyordu.
İyi de konu genelinde sürekli para konusu yapılmış, ben burada zaten adamı savunmuyorum ama öylesine denilmiş olsa bile iyi ver bana 1700 demek mantıklı mı? Olaya farklı bakıyoruz.
Herifle 5 yıllık evli olsaydın, ne 1700 ü manyak mısın donuna kadar al diyeceklerdi. Evlilik önemli. Böyle yiyici oluyorsun. Hayat..
Evlilik resmî haklarınızı kullanmanız açısından önemli. Ama evlilikte bile insanlar para alıp verirken bu kadar rahat mı davranıyor? Kadının maaşı olmadığı zaman ve karşınızdaki erkek iyi biri olmadığı zaman yine para yiyici olmuyor musunuz? Benim param vurgusu yapılıyor, insanlar eziliyor. Nasıl bu kadar maddi açıdan kendinizi birine bıraktığınızı anlayamıyorum kısacası, öylesine denilmiş olsa bile.

Uzun ve yoğun bir ilişkiden çıkmak insana sudan çıkmış balık gibi hissettirir. Umarım karşınıza iyi ki bitmiş dedirtecek bir insan çıkar . Hayat yolunuzda tecrübeleriniz size ışık olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…