• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonun da boşanıyorum galiba

bide sevgililer günü hediyesi mevzusu var.o düşündüğün saat eşinemi sevgilinemiydi:50:

Adamla beraber olmak istememesini geçmişe bağlıyor halbu ki sevgilisi olması.
Ben nefret ediyorum böyle insanlardan.
Benim abim amcamın oğluda aldatıldı 2 yaşında kızları vardı .
Allah temiz insanlarla karşılaştırsın.

Gercekten bende anliyamiyorum, hele bide evladin varsa nasil yüzüne bakiyorsun..
Sevmiyor olabilirsin, yada baska sebepler, ozaman bosan ne yaparsan yap, cocugunu etkilemiycek sekilde tabiiki bana göre...
Burda adam nekadar kötü davrandiysada suclu simdi kadin oluyor...
Amin gercektende, bende karsilasmayim insallah...

Küçük yaşta niye evlendin peki? Çok seviyor olmalısın ki evlenmişsin.
Yargılamak için söylemiyorum.
18 yaş bir insanın duygularından pek de emin olduğu bi yaş değildir. 17-18 yaşında bu konuyu okuyan arkadaşlar varsa örnek olsun diye yazdım sadece :ssz:
Sanırım sevgilin de varmış. Aynı hataları tekrarlamak niyetindesin heralde sen. Boşan ama bi süre koca falan düşünme bence :31:

Son düzenleme:
Üzülmüştüm ama sen zaten kendine birini çoktan bulmuşsun bile :19:

E sevgilin veya sevdiğin aşık oldğun adına her ne dersen de hayatında o varken eşinle yatmak istemezsin tabi adama sövüp saydırıyosun burda insanlara yazık !

Eşinin günahını alıyorsun eşin aldatma hikayesini öğrenirse yandın haberin olsun davada elinden geleni ardına koymayacaktır ..

Burada adama saydırıp sövdürüp vicdanını rahatlatmaya çalışıyordun.
Ben çıkarmasam başkası çıkarırdı zaten.
Senin gibi insanlara prim vermem ben.
Kocanı aldatmamış olsaydın haklıydın ama şuan herşey sana mustahak.
Aldatmanın eşim kötüsü olmaz , eşin kötüyse boşanırsın.
Aldatacak kadar kadınsında boşancak kadar yürekli olamadın mı ?
Aldatan insanların yatacak yeri yok yok .
2 ay önce senin adama yaşattıklarını amca oğlum yaşadı canım abim.
5 ay önce çok sevdiğim bir ablam yaşadı.
Oyüzden aldatma adı altında yaşanan hiç bir olaya masum bakamıyorum .

Eşinize karşı bir şey hissetmiyor oluşunuzun altında yatan sebepler daha farklı bence..

Hani diyorum insan başkasını severse , eşini bile tanımaz diyorum ..
Değil yatakta yatmayı , aynı sofrada yemek yerken bile tiksinir diyorum..

Anladılar benim ne demek istediğimi , biliyorum ..:ssz:

Esinizle cok problemler yasamissiniz, yasiniz da zaten cok kücük evlenmissiniz, cocukken hatta cocuk sahibi de olmussunuz. Bütün bunlar agir seyler. Üstelik esinizle birlikte olmak istemiyorsunuz ve adam sizi cinsellige zorluyor. Bunun yaninda sevgiliniz de varmis. Yani esinizi su an aldatiyorsunuz.

Bence söyle düsünün, esinizin sevgilisi olsaydi siz ne yapardiniz?

Bence zaten baskasini da sevmissiniz, aldatmissiniz, yaninda bir sürü de problem yasamissiniz. Size yakisacak olan esinizden bosanmanizdir. Kimseyi dinlemeden, ben kararimi verdim diyerek, bosanin.

Ne esinizi cekmek zorunda kalin, ne de onu kandirin. Sevginizi hak etmiyor dahi olsa esiniz, yine de bu aldatmayi hakli cikarmaz.

konu sahibi cevap vermiyor.sanırım içinde fırtınalar kopuyor.yaptığının farkında değilmi yoksa

Son düzenleme:

:46: Haklısın. Bi insanın aldatılması ne kadar içler acısı bişey.
Benim de çevremde hep böyle insanlar var. Allah kimseye yaşatmasın. Yuvalar dağılıyor olan çocuklara oluyor.
Erkek aldatınca 'vay ş...z' diyoruz, yerden yere vuruyoruz. İğrenç bişey tabi ki aldatmak. Ama kadının aldatması bana daha iğrenç geliyor kimse kusura bakmasın.:ssz:

Öyle sen olmasaydın burda adama sayıp sövüp haklısın hemen boşan dicekti herkes

Bayanında vicdanı rahatlayacaktı :47:

Söylencek çok laaaf vaar çook dönüp bi aynaya bak sonra dönüp çocuğuna bak yarın birgün büyüdüğünde o çocuk öğrenip nefret etmicek mi senden ?

Hadi bakalım Allah kolaylık versin..

Yine ban kokusu geliyor :18::18::18: Biraz sakin canlarım :26::26::16::16:

Sevgilin de ayni karari aldiysa hadi gozunuz aydin!!!

Dikkat et de bosanirken esin aldatildigini ispatlamasin, cocugundan da olma. Gerci olsan daha iyi bence ama neyse:31:

Demek ki neymiş , her madalyonun ötesi yüzü varmış ...

Konunun ucuna bucuna iliştirseydin , bu arada bende iki senedir bu ilgisizlikten sıkıldım (!) eşimi aldatıyorum diye .İnsanlarda ahlanıp vahlanıp adama lanet yağdırmazdı .

Çünkü en kibar tarifini yazacağım ; hiç bir kadına rahat batmaz !!!

Sen 1 sene ayak yıka , eşinin ailesinden saygı görme sabret , sonra 3 yıl her şey güllük gülistanlık olsun ama bu seferde sen soğu adamdan ?

Ne oldu da birden frijit oldun demezler mi insana ?

Eeee tabii mide kaldırmaz , bir adama aşıkken diğeri ile yatmak ( diğeri eşin olsa da )

Yaşadıklarından dolayı eşinden soğumuş olabilirsin , ben öyle aşk ölene kadar edebiyatı yapmam .Aşk biterse evliliği sürdürüp sürdürmemekte kişilerin tercihi amaaaa ...

Aşk bitti , aldatma başladı , evlilik devam . Bu ne ya ? Diğerinden emin olana kadar eldekini terk edememe ... korkusu mu ?

Sen şimdi 10 gün falan bekleme , direkt boşan , şiddetli geçimsizlikten :ssz: Sonra bekle dur , sevgilin de eşinden boşansın diye !

O bekleme 10 günden çooook fazla sürer ama haberin olsun .

mahkeme çocuğu sana verirse, elimde imkan olsa buradaki yorumlarını delil olarak eşine ulaştırmayı isterim. :ssz:
çocuk senin gibi bir anneyle büyümemeli..

Son düzenleme:
Back
X