sonunun gelmesi falan ne demek yahu, öyle saçmalık mı olur? ben kendimi direkt atayım öyleyse en yakın yerden
hayır bir taraftan çok da iyi anlıyorum sizi, zira ben 26 yaşındayım ve okulum bu sene de bitmiyor. ciddi psikolojik rahatsızlıklar yaşadığım için devam edemedim okula çok uzun bir süre, bu dönem ancak, zar zor toparlıyorum, ki benim ailem de bu sene biteceğini düşünüyor, henüz konuyu açabilmiş değilim. ama bu dönem cidden çalıştığımı, uykusuz kaldığımı, dersler yüzünden ne hallere düştüğümü görüyorlar, o yüzden yıl sonunda elimden geleni yaptım, ama yine de bitmiyor şimdilik dediğimde anlayışla karşılayacaklarını umuyorum. siz de elinizden geleni yapın, zaten gerisi gelir. daha 23 yaşındaymışsınız üstelik, o kadar da geç değil. bizim okulda, özellikle mühendislik fakültelerinde filan, 10 senede mezun olamayan insanlar var. benim bölümüm psikoloji, nispeten daha rahat bir bölüm, şu an 50 60 yaşlarında insanlar afla geri dönmüş okulu bitirmeye çalışıyorlar. geç kalmış değilsiniz yani, kesinlikle öyle düşünmeyin. okula devam etmenizi engelleyen herhangi bir sıkıntınız varsa yardım alın muhakkak, ben yıllar sonra anca psikoterapi sayesinde okula dönebildim diyebilirim.