Derdimi dökecek bir arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum yoksa kafayı yiyeceğim.23 yaşındayım,tarih okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum.Şimdi köpek gibi pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum.Okulumu uzattım evet.5.ci yılım ve hala 4.cü sınıftan ders alamadım,3'ten 3 tane ders aldım.Hata hep bendeydi baştan aileme söylemedim,söyleyemedim.Babamla biraz anlaşamıyoruz üvey annemle daha iyiyiz.Araya rahmetli annemin kardeşleri de girdi o okul bitecek diye bir baskı var.Babama nasıl söylerim bu okul 5.ci yılda da bitmeyecek diye.Çoğu zaman dünyanın sonunun geldiğini düşünüyorum benim için.İnancı bu konuya karıştırmak doğru mu bilmiyorum ama inancımdan dolayı bir türlü yaşamıma son veremiyorum.Şimdi diyeceksiniz yaşın 23 ama çocuk gibi düşünüyorsun diye evet haklısınız aslında ama okulu uzatmak dünyanın sonu akrabalarımı bile arayamıyorum çünkü sordukları tek şey okul rahmetli annem okumuş etmiş sürekli annen okudu falan diyorlar.Allah aşkına bana bir akıl verin şu an o kadar pişmanım ki bu hatamı temizleyecek hiçbir şey yok aileme de yük olmadan veda etmek istiyorum her şeye.Çalışmayı da denedim ama saatler uyışmuyor ben de okula gitmeyi tercih ediyorum.Lütfen yargılamayın çok rica ediyorum.Bu konuyu düşünmekten gözüme uyku gelmiyor sabah 06,07'de yatıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Uzun olduysa özür dilerim özetlemeye çalıştım.