- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Norm Ender Hastasi Melis
-
canim once sakin ol bence dunyanin sonu degil babanla acik acik konus dunyanin tabiki sonu degil. inan soylemezsen yalanlar icinde dahada bunalima gireceksin. kafamin almadigini derslwrimde zorlaniyorum. biraz sende gayret etmeye calis kuzum daha cok gencsin allaha dua et namaz kil belkide duaya ihtiyacin vardir ilahi guc herseydrn ustundrDerdimi dökecek bir arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum yoksa kafayı yiyeceğim.23 yaşındayım,tarih okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum.Şimdi köpek gibi pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum.Okulumu uzattım evet.5.ci yılım ve hala 4.cü sınıftan ders alamadım,3'ten 3 tane ders aldım.Hata hep bendeydi baştan aileme söylemedim,söyleyemedim.Babamla biraz anlaşamıyoruz üvey annemle daha iyiyiz.Araya rahmetli annemin kardeşleri de girdi o okul bitecek diye bir baskı var.Babama nasıl söylerim bu okul 5.ci yılda da bitmeyecek diye.Çoğu zaman dünyanın sonunun geldiğini düşünüyorum benim için.İnancı bu konuya karıştırmak doğru mu bilmiyorum ama inancımdan dolayı bir türlü yaşamıma son veremiyorum.Şimdi diyeceksiniz yaşın 23 ama çocuk gibi düşünüyorsun diye evet haklısınız aslında ama okulu uzatmak dünyanın sonu akrabalarımı bile arayamıyorum çünkü sordukları tek şey okul rahmetli annem okumuş etmiş sürekli annen okudu falan diyorlar.Allah aşkına bana bir akıl verin şu an o kadar pişmanım ki bu hatamı temizleyecek hiçbir şey yok aileme de yük olmadan veda etmek istiyorum her şeye.Çalışmayı da denedim ama saatler uyışmuyor ben de okula gitmeyi tercih ediyorum.Lütfen yargılamayın çok rica ediyorum.Bu konuyu düşünmekten gözüme uyku gelmiyor sabah 06,07'de yatıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Uzun olduysa özür dilerim özetlemeye çalıştım.
Oy kuzum benim çok uüzüldüm haline kıyamam sana...sabahlara kadar niye takıyorsun kafana kurban olduğum..sen bu işi espriye vur rahat ol biraz..soranlara da esprisine sindire sindire okuyorum de :) 5 yılda bitmesinde 10 yılda bitsin..senin kıymetli canından değerli mi....hiccccc üzülme sık dışını çalış bitir...bu sürede ailelerle fazla bu konuyu konuşma...üzme kendini sakın...hayatta ne dertler var...Derdimi dökecek bir arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum yoksa kafayı yiyeceğim.23 yaşındayım,tarih okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum.Şimdi köpek gibi pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum.Okulumu uzattım evet.5.ci yılım ve hala 4.cü sınıftan ders alamadım,3'ten 3 tane ders aldım.Hata hep bendeydi baştan aileme söylemedim,söyleyemedim.Babamla biraz anlaşamıyoruz üvey annemle daha iyiyiz.Araya rahmetli annemin kardeşleri de girdi o okul bitecek diye bir baskı var.Babama nasıl söylerim bu okul 5.ci yılda da bitmeyecek diye.Çoğu zaman dünyanın sonunun geldiğini düşünüyorum benim için.İnancı bu konuya karıştırmak doğru mu bilmiyorum ama inancımdan dolayı bir türlü yaşamıma son veremiyorum.Şimdi diyeceksiniz yaşın 23 ama çocuk gibi düşünüyorsun diye evet haklısınız aslında ama okulu uzatmak dünyanın sonu akrabalarımı bile arayamıyorum çünkü sordukları tek şey okul rahmetli annem okumuş etmiş sürekli annen okudu falan diyorlar.Allah aşkına bana bir akıl verin şu an o kadar pişmanım ki bu hatamı temizleyecek hiçbir şey yok aileme de yük olmadan veda etmek istiyorum her şeye.Çalışmayı da denedim ama saatler uyışmuyor ben de okula gitmeyi tercih ediyorum.Lütfen yargılamayın çok rica ediyorum.Bu konuyu düşünmekten gözüme uyku gelmiyor sabah 06,07'de yatıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Uzun olduysa özür dilerim özetlemeye çalıştım.
7 senede bıttı okulum. Aynı senın gıbı, akrabalar arkadaslarla gorusmek ıstemıyordum. Mıllet dalga gecmeye baslamıstı. Benımle baslayanlar para kazanmaya baslanıstı, ben hala okuyordum falan. Cıdden ezık, yetersız , aptal gobı hıssedıyordum kendımı. Aıleme yuk oluyordum elbette maddı olarak. Sonra bıttı okul. Aradan 5 yıl gecmıs. Inan kımse agzına alıp, vay be ne uzamıstı okulun bıle demıyır. Hatta bıtırdıgımde artık tebrk bıle edılmemıstım. Cok uzulmustum o zamankar ama hıc degmez. Okulun ıstrse 6 hatta 10 yılda bıtsın. O bıter ve sonra ustune yıllar gecer. Senın ııcın bu gunler “hatta yuzunde acı tebessumle” anacagın ama asla canını acıtmayak bır anı olarak kalacak. Sen hıc kımseyı takmadan önüne bak/ boyle dert ettıkce dha da karmaşık olur hersey. Mıllete ne derım demeyı dusunme , tek hedefın senı suan cok yoran bu okulu bıran once bıtırmek olsun. Bır yıl ya da ıkı hatta uc yıl sonra bılebıtse dert degıl:) senin canindan onemli miDerdimi dökecek bir arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum yoksa kafayı yiyeceğim.23 yaşındayım,tarih okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum.Şimdi köpek gibi pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum.Okulumu uzattım evet.5.ci yılım ve hala 4.cü sınıftan ders alamadım,3'ten 3 tane ders aldım.Hata hep bendeydi baştan aileme söylemedim,söyleyemedim.Babamla biraz anlaşamıyoruz üvey annemle daha iyiyiz.Araya rahmetli annemin kardeşleri de girdi o okul bitecek diye bir baskı var.Babama nasıl söylerim bu okul 5.ci yılda da bitmeyecek diye.Çoğu zaman dünyanın sonunun geldiğini düşünüyorum benim için.İnancı bu konuya karıştırmak doğru mu bilmiyorum ama inancımdan dolayı bir türlü yaşamıma son veremiyorum.Şimdi diyeceksiniz yaşın 23 ama çocuk gibi düşünüyorsun diye evet haklısınız aslında ama okulu uzatmak dünyanın sonu akrabalarımı bile arayamıyorum çünkü sordukları tek şey okul rahmetli annem okumuş etmiş sürekli annen okudu falan diyorlar.Allah aşkına bana bir akıl verin şu an o kadar pişmanım ki bu hatamı temizleyecek hiçbir şey yok aileme de yük olmadan veda etmek istiyorum her şeye.Çalışmayı da denedim ama saatler uyışmuyor ben de okula gitmeyi tercih ediyorum.Lütfen yargılamayın çok rica ediyorum.Bu konuyu düşünmekten gözüme uyku gelmiyor sabah 06,07'de yatıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Uzun olduysa özür dilerim özetlemeye çalıştım.
Doğru değil belki ama kaçış aryosanız yalan söyleyeceksiniz okul bitti yüksek lisansa başladım gibisinden ama korkunun ecele faydası da yok doğruyu söyleyin ne olacaksa olsun üni bitirme gibi bi zorunluluğunuz yok üniverste bitirmek önceden ayrıcalıklıydı şimdi herkes acıktan özelden parayla bi şekilde bitiriyor tarih iş imkanı olarak zor bi bölüm pişmansanız yaşınız çok geçmeden bir işe girip profesyonelleşmek daha mantıklı gibiDerdimi dökecek bir arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum yoksa kafayı yiyeceğim.23 yaşındayım,tarih okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum.Şimdi köpek gibi pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum.Okulumu uzattım evet.5.ci yılım ve hala 4.cü sınıftan ders alamadım,3'ten 3 tane ders aldım.Hata hep bendeydi baştan aileme söylemedim,söyleyemedim.Babamla biraz anlaşamıyoruz üvey annemle daha iyiyiz.Araya rahmetli annemin kardeşleri de girdi o okul bitecek diye bir baskı var.Babama nasıl söylerim bu okul 5.ci yılda da bitmeyecek diye.Çoğu zaman dünyanın sonunun geldiğini düşünüyorum benim için.İnancı bu konuya karıştırmak doğru mu bilmiyorum ama inancımdan dolayı bir türlü yaşamıma son veremiyorum.Şimdi diyeceksiniz yaşın 23 ama çocuk gibi düşünüyorsun diye evet haklısınız aslında ama okulu uzatmak dünyanın sonu akrabalarımı bile arayamıyorum çünkü sordukları tek şey okul rahmetli annem okumuş etmiş sürekli annen okudu falan diyorlar.Allah aşkına bana bir akıl verin şu an o kadar pişmanım ki bu hatamı temizleyecek hiçbir şey yok aileme de yük olmadan veda etmek istiyorum her şeye.Çalışmayı da denedim ama saatler uyışmuyor ben de okula gitmeyi tercih ediyorum.Lütfen yargılamayın çok rica ediyorum.Bu konuyu düşünmekten gözüme uyku gelmiyor sabah 06,07'de yatıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Uzun olduysa özür dilerim özetlemeye çalıştım.
Universite hayatim olmadi seni bu konuda yonelendiremem kendi sahsima ait cahilligime ver. Cahilligime diyorum cunku bile isteye keyfe keder okumayi secmedim ve bu bana gore cahilliktir. Elinde imkanin varken oku derim. Bir sene daha uzasin birsey olmaz. Daha dur bakalim boule borsey icin hayata son verirsen annecigine obir dunyada hic kavusamassin. Bak daha seni ne kotu gunler bekliyor bir bilsen dunya ne kadar kotu daha ne yasadinki. Su okul icin etmeyi dusundugun intihari en kotu gubumde bile dusunemedim. Kotu bir evlilik yaptim ailemle aram bozuldu binlerce laf yedim dusman cok edindim akrabalarimn laflarini yuttum ama yine ölmedim. Ve aradan gecen zaman beni guclendirdi. Suan kendi devrimi yasiyorum ve inan ailemle cok mutluyum.kalk kendine gel ve silkelenDerdimi dökecek bir arkadaşım olmadığı için buraya yazıyorum yoksa kafayı yiyeceğim.23 yaşındayım,tarih okuyorum daha doğrusu okumaya çalışıyorum.Şimdi köpek gibi pişmanım ama zamanı geri getiremiyorum.Okulumu uzattım evet.5.ci yılım ve hala 4.cü sınıftan ders alamadım,3'ten 3 tane ders aldım.Hata hep bendeydi baştan aileme söylemedim,söyleyemedim.Babamla biraz anlaşamıyoruz üvey annemle daha iyiyiz.Araya rahmetli annemin kardeşleri de girdi o okul bitecek diye bir baskı var.Babama nasıl söylerim bu okul 5.ci yılda da bitmeyecek diye.Çoğu zaman dünyanın sonunun geldiğini düşünüyorum benim için.İnancı bu konuya karıştırmak doğru mu bilmiyorum ama inancımdan dolayı bir türlü yaşamıma son veremiyorum.Şimdi diyeceksiniz yaşın 23 ama çocuk gibi düşünüyorsun diye evet haklısınız aslında ama okulu uzatmak dünyanın sonu akrabalarımı bile arayamıyorum çünkü sordukları tek şey okul rahmetli annem okumuş etmiş sürekli annen okudu falan diyorlar.Allah aşkına bana bir akıl verin şu an o kadar pişmanım ki bu hatamı temizleyecek hiçbir şey yok aileme de yük olmadan veda etmek istiyorum her şeye.Çalışmayı da denedim ama saatler uyışmuyor ben de okula gitmeyi tercih ediyorum.Lütfen yargılamayın çok rica ediyorum.Bu konuyu düşünmekten gözüme uyku gelmiyor sabah 06,07'de yatıyorum.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Uzun olduysa özür dilerim özetlemeye çalıştım.
Aslında lisede zaman zaman girişimlerim oldu intihar için onlar ergenlikle çok komik sebepler içindi şimdi ben bile gülüyorum.Tedavi oldum ama şimdiki gerçekten de çok ciddi sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?