Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar.

nilayu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
235
0
Aöf bütünleme sınav sonuçları açıklanmış, arkadaşlar; ben tüm dersleri vermişim:KK66: Umarım sizlerinkilerde iyidir:KK34:

Türk dili Edb. bölümüyüm tek dersim vardı. Eski türk edb. ondan da geçtim 69 almışım :))
inşallah herkes vermiştir canlarım yaa :))

Türk dili Edb. bölümüyüm tek dersim vardı. Eski türk edb. ondan da geçtim 69 almışım :))
inşallah herkes vermiştir canlarım yaa :))

:Ooo tebrik ederim seni.Bende Ebiyatı çok seviyordum ama zor bir bölüm; cesaret edemedim. :KK9::KK9:

Geçen arkadaslar; tebrikler.Kalan arkadaslar, morelinizi bozmayın, seneye işallah.Açıktan okumak oldukça zor.

laborant veteriner sağlık önlisans programı okuyordum tek dersle büte kalmıştım ve o dersten 77 alarak mezun oldum:-))))))

benim eşimde 47yle kalmış.:84:2 dersi var.:97:7 yıldır 2 yıllık okulu bitiremedi,hep kılpayı kaçırıyor...:KK19:

Tek ders evet ama resmen korkulu rüyam takılıp kalacak bana
Matamatikten hiç hoşlanam ve ben o derse takıldım kaldım büt tende finaldende 31 aldım

Anlıyorum seni.Bende iktisattan takılmıştım, matamatiği hiç sevmiyorum, lisede de sayısal hep berbattı.Bazen matematiği neden buldu bilim adamları, diye isyan etmeden, duramıyorum.:63:

laborant veteriner sağlık önlisans programı okuyordum tek dersle büte kalmıştım ve o dersten 77 alarak mezun oldum:-))))))

Tebrik ederim.:KK34:

sağol canım ya :) sen ne okuyorsun :))

Sosyoloji okuyorum, canım.

benim eşimde 47yle kalmış.:84:2 dersi var.:97:7 yıldır 2 yıllık okulu bitiremedi,hep kılpayı kaçırıyor...:KK19:

Hangi bölüm okuyor eşin?Bi de hangi derslerden kalıyor?

X