- Konu Sahibi Pain Killer
Ben de yarın sürpriz olsun diye tartılmadımBugün yerimde sayıyorum yarına artı gelmemek tek hedefim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın sürpriz olsun diye tartılmadımBugün yerimde sayıyorum yarına artı gelmemek tek hedefim
Super , ben bu birkac gun koltuga yapisik gecirecegim.Bugün eliptik yapamadım ama 40 dk yürüdüm
Yediklerine dikkat etikten sonra birkaç gün sorun olmaz canımSuper , ben bu birkac gun koltuga yapisik gecirecegim.
Süper canım seninle böyle başabaş gitmek çok güzel. Beraber eriyoruz çok güzel sonucun.Günaydın erkenden tartıldım. 65.1 çıktım. Geçen haftaya göre 1200 gram vermişim sıfır kaçamak ve düzenli sporla. Gelecek hafta 64 leri görmeyi istiyorum inşallah.
Pain Killer senin de sonucunu merak ediyorum canım
Mükemmel bir sonuç canım Tebrik ederimİki sonuç var bugün, fazla olanı kabul edeciğim. Ama dün yerimde sayarken sabah uyanınca böyle bir sürprize çok şaşırdım.
1.8 kilo vermişsin canım. Süper bir sonuç çok sevindim. Hedefe adım adım yaklaşıyoruzİki sonuç var bugün, fazla olanı kabul edeciğim. Ama dün yerimde sayarken sabah uyanınca böyle bir sürprize çok şaşırdım.
İnşallah canım1.8 kilo vermişsin canım. Süper bir sonuç çok sevindim. Hedefe adım adım yaklaşıyoruz
Ben bunu yeni gördüm30 dk eliptiğimi de yaptım canım
Çok geçmiş olsun canım ,sağlık herşeyden önemli.Ben de kaç gündür çok hastayım. Spor yapamadım. İnşallah toparlayıp yapacağım.
Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canım ,sağlık herşeyden önemli.
İnşallah kısa sürede iyileşirsin.
Çok güzel canım, edersin sorun etme bende sancım oldugu için 2 gün yapmadım spor ama menülere dikkat edince birsey kaybetmemiş oldum.20 dk eliptiğimi yaptım. Akşam da yapabilirsem yapacağım. Haftasonunu telafi etmem lazım
Şimdi tartıldım canım, 64.4 geldim ama önesinde yaklaşık 2 km yürümüştüm. Sen ne yaptın?Pain Killer tartıldın mı bugün canım
Ben korkudan tartılamadım. Haftasonu hastalıktan dolayı diyetime pek dikkat edemedim. Hareket de çok az olunca kesin kilom artmıştır. Bu hafta toparlamaya çalışacağım inşallahŞimdi tartıldım canım, 64.4 geldim ama önesinde yaklaşık 2 km yürümüştüm. Sen ne yaptın?