Sen bana baksana bi mahalle ağızlı konuşan kim sen önce kültürlü ve sosyal bi biçimde çözüm odaklı nasıl konuşulur onu öğren. Senin benim kocam hakkında konuşmaya heleki hiç hakkın yok ki bu sana düşmez. İstersem 10 tane çocuk yaparım buda sana düşmez benim hayatım benim kararım. İster 18 yaşında evlenirim istersem 80 yaşında buda size düşmez. Sabır sabır sabır sus sus sus bir yere kadar. Konunun dılına çıkmayı ne çok seviyorsunuz. Sizin annelerinizin zamanında hapmı varmıştı iğnemi varmıştı korunmamı varmıştı 5 de doğururmuş 10 da. Maddi sıkıntılar sadece benim zamanımda benim evimde yok. Çirkinleşmeyim diyorum güzrllikle ilerleyim diyorum ama yok benim kocama laf edeceksen benim hayatıma abuk subuk laf edeceksen orda duracaksın!! Üni mezunu değilim yada annem beni kültür medeniyet okulları kapısında doğurmamış ama kimilerinide annesi ne kadar kültürlü medeniyetli doğurmuşki aynaya bakmayı unutup saygı çerçevesine alıyorlar insanları. Benim hayatımda benim ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Anasıda derim anamda derim bu sizi hiç mi hiç konuşmaya teşvik etmez. Medeniyetsizlik mi evet.medeniyetsizim kültürsüzlükmü evet kültürsüzüm ama en azından insanım

Bu hayatta yaşadığınız her rahatlığın bir darlığıda oluyor. Ne ben ne eşim bu borçlara fuzuli girmedik. Evi ayrı olup her işini kendi yürüten sıkıntıları olmayan kadınlar olduğu gibi evi arabası herşeyi olup mutluluğu olmayan insanlarda var. Sen anası dediğim insanla aynı gün mü göbek bağı kestirdin avukatlık yapıyorsun!!! Her insan iyi olacak diye birşey yoktur. Yazıkki ne insanlık kalmış ne düşünce. Herşey öğretmek medeniyet kültür dersi vermek olmuş. O kadar medeniyetli kültürlü insansanız burda kültürsüz insanlarla bir olmayın ozaman kendi çevrenize hangi boyuttan bakıyorsanız taktığınız gözlüklerinize geri dönün... Burda kimse kimseye ahlak dersi ve hayat dersi veremez. Heleki hayatındaki kimseyi eleştiremez. Burası okul değil sizde benim öğreticim değilsiniz. Yada podyum değil ne kocamın nede benim duruşumla hareketimle kıyafetinle eleştiremezsiniz. Siz önce kendi hayatınıza bakın sonrada sınırınızı aşmadan başkalarının hayatına karışın!!