• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonu gelmeyen borçlar :( artık çok bunaldım

Herkez ne cok gitmis kizin ustune
Kiz derdine care olum die acmis konuyu ama daha cok dertlenmis valla
Ben anladim seni cnm suan tek yapicagin sey esinle konusmak
Yazik valla adama
Siz o evi satin kv ayri eve cikin bence borclari biraz odersiniz yoksa baska caresi yok kv naparsa yapsin adamin psikilojisi bozulur hergun borc dusunmekten
Kv bi zahmet kizinin evine yerlessin orayi evi kobullensin bundan sonra

Hele şükür biride beni düşünmüş kv ahlanmak vahlanmak yerine :)

şimdiki evi satın bence kayınvalideye ayrı bir ev tutun kendinize de illa herkesin evi olacak diye bir şart da yı-ok bence evet insan ister bir evi olsun ama olmayıncada zorlamak dogru degil 2+1 küçük sıcak temiz bir ev tutun eşinizde sizde rahat edersiniz nasibte varsa evinizde olur inşallah

Borc lariniz biraz keyfi olmus kusura bakmayin.
tel borcu,daha buyuk bir evde yasama istegiyle cekilmis kredi,kredi kartlari...
Bankalar krediyi hayrina vermiyor faiziyle soke soke aliyor.
Insan ticaret yapiyordur batar borclanir anlarim
Hastadir tedavi icin kredi ceker gucu yetmez odemeye anlarim
Ama keyfi sebeplerle yapilan borclari anlamiyorum.
Yerinizde olsaydim o evi satar daha uygun bir ev alir kalan parayla borclari hafifletirdim.kolay gelsin

Kayinvalidene niye sürekli "anası" diye hitap ediyorsun onu anlamadım. Bugün 5+1 duplex evim var diyebiliyorsan "anasinin " maaşı sayesinde..

ben de bu anası lafına illet oluyorum. ana lafı aslında aşağılayıcı bir şey değil amma velakin bazı hanım arkadaşlar(!) ki onları acaip kültürlü ve saygılı buluyorum(!) kocasının annesine anası anası diyip durunca aşağıladıklarını zannediyorlar. bırakın bu mahalle ağzını ya.

tutmuş çocuk yaşta evlenmiş.kalmamış 2 çocuk doğurmuş. üstelik çalışmıyor ve baştan kabul ettiği şartlar var, anası anası dediği kadın neredeyse karınlarını doyuracak bi de utanmadan tuhaf tuhaf konuşuyor. adama sormazlar mı senin aklın baştan nerdeydi diye?

ayrıca koca da ne koca, evlenmeden önce biriktirmiş borçları. daha kendi sorumluğunu alamamış adam evlenip iki çocuk sahibi oluyor. önce keşke borçlarını ödemesi gerektiğini öğrenseydi.

size tavsiyem 5 tane çocuk yapın.allah verir rızkını nasıl olsa.

Konu sahibi niye çocuğum oldu diye mi konu açmış?

Her konuya gelip niye korunmadın, korunduysan nasıl korundun, ozaman nasıl hamile kaldın vs vs vs yazanlar çok iticisiniz.
bazı arkadaşlar neredeyse asgari ücretli çalışanlar veya mesleği olmayanlar kısırlaştırılsın diyecekler diye korkuyorum :)

bazı arkadaşlar neredeyse asgari ücretli çalışanlar veya mesleği olmayanlar kısırlaştırılsın diyecekler diye korkuyorum :)

Aynen yaa

Hayır yani kızın derdi o olsa tamam söyleyin yazın çizin. Yok arkadaş konu kaynana, elti, ayakkabı olsa bile gelip ne biçim korundun diyolar. :KK53:

Aynen yaa

Hayır yani kızın derdi o olsa tamam söyleyin yazın çizin. Yok arkadaş konu kaynana, elti, ayakkabı olsa bile gelip ne biçim korundun diyolar. :KK53:
korunurken hamile kalanlar oluyor gerçekten yani çocugu atacak hali yok

ben de bu anası lafına illet oluyorum. ana lafı aslında aşağılayıcı bir şey değil amma velakin bazı hanım arkadaşlar(!) ki onları acaip kültürlü ve saygılı buluyorum(!) kocasının annesine anası anası diyip durunca aşağıladıklarını zannediyorlar. bırakın bu mahalle ağzını ya.

tutmuş çocuk yaşta evlenmiş.kalmamış 2 çocuk doğurmuş. üstelik çalışmıyor ve baştan kabul ettiği şartlar var, anası anası dediği kadın neredeyse karınlarını doyuracak bi de utanmadan tuhaf tuhaf konuşuyor. adama sormazlar mı senin aklın baştan nerdeydi diye?

ayrıca koca da ne koca, evlenmeden önce biriktirmiş borçları. daha kendi sorumluğunu alamamış adam evlenip iki çocuk sahibi oluyor. önce keşke borçlarını ödemesi gerektiğini öğrenseydi.

size tavsiyem 5 tane çocuk yapın.allah verir rızkını nasıl olsa.
Sen bana baksana bi mahalle ağızlı konuşan kim sen önce kültürlü ve sosyal bi biçimde çözüm odaklı nasıl konuşulur onu öğren. Senin benim kocam hakkında konuşmaya heleki hiç hakkın yok ki bu sana düşmez. İstersem 10 tane çocuk yaparım buda sana düşmez benim hayatım benim kararım. İster 18 yaşında evlenirim istersem 80 yaşında buda size düşmez. Sabır sabır sabır sus sus sus bir yere kadar. Konunun dılına çıkmayı ne çok seviyorsunuz. Sizin annelerinizin zamanında hapmı varmıştı iğnemi varmıştı korunmamı varmıştı 5 de doğururmuş 10 da. Maddi sıkıntılar sadece benim zamanımda benim evimde yok. Çirkinleşmeyim diyorum güzrllikle ilerleyim diyorum ama yok benim kocama laf edeceksen benim hayatıma abuk subuk laf edeceksen orda duracaksın!! Üni mezunu değilim yada annem beni kültür medeniyet okulları kapısında doğurmamış ama kimilerinide annesi ne kadar kültürlü medeniyetli doğurmuşki aynaya bakmayı unutup saygı çerçevesine alıyorlar insanları. Benim hayatımda benim ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Anasıda derim anamda derim bu sizi hiç mi hiç konuşmaya teşvik etmez. Medeniyetsizlik mi evet.medeniyetsizim kültürsüzlükmü evet kültürsüzüm ama en azından insanım ;) Bu hayatta yaşadığınız her rahatlığın bir darlığıda oluyor. Ne ben ne eşim bu borçlara fuzuli girmedik. Evi ayrı olup her işini kendi yürüten sıkıntıları olmayan kadınlar olduğu gibi evi arabası herşeyi olup mutluluğu olmayan insanlarda var. Sen anası dediğim insanla aynı gün mü göbek bağı kestirdin avukatlık yapıyorsun!!! Her insan iyi olacak diye birşey yoktur. Yazıkki ne insanlık kalmış ne düşünce. Herşey öğretmek medeniyet kültür dersi vermek olmuş. O kadar medeniyetli kültürlü insansanız burda kültürsüz insanlarla bir olmayın ozaman kendi çevrenize hangi boyuttan bakıyorsanız taktığınız gözlüklerinize geri dönün... Burda kimse kimseye ahlak dersi ve hayat dersi veremez. Heleki hayatındaki kimseyi eleştiremez. Burası okul değil sizde benim öğreticim değilsiniz. Yada podyum değil ne kocamın nede benim duruşumla hareketimle kıyafetinle eleştiremezsiniz. Siz önce kendi hayatınıza bakın sonrada sınırınızı aşmadan başkalarının hayatına karışın!!

İki kadın aynı evde nasıl olursa olsun olmaz,huzur olmuyor maalesef. Ben olsaydım dubleksi satar parasıyla borçları kapar, herkes kendi evine ayrılır, borçsuz ve çekirdek ailemle yaşardım.

Sen bana baksana bi mahalle ağızlı konuşan kim sen önce kültürlü ve sosyal bi biçimde çözüm odaklı nasıl konuşulur onu öğren. Senin benim kocam hakkında konuşmaya heleki hiç hakkın yok ki bu sana düşmez. İstersem 10 tane çocuk yaparım buda sana düşmez benim hayatım benim kararım. İster 18 yaşında evlenirim istersem 80 yaşında buda size düşmez. Sabır sabır sabır sus sus sus bir yere kadar. Konunun dılına çıkmayı ne çok seviyorsunuz. Sizin annelerinizin zamanında hapmı varmıştı iğnemi varmıştı korunmamı varmıştı 5 de doğururmuş 10 da. Maddi sıkıntılar sadece benim zamanımda benim evimde yok. Çirkinleşmeyim diyorum güzrllikle ilerleyim diyorum ama yok benim kocama laf edeceksen benim hayatıma abuk subuk laf edeceksen orda duracaksın!! Üni mezunu değilim yada annem beni kültür medeniyet okulları kapısında doğurmamış ama kimilerinide annesi ne kadar kültürlü medeniyetli doğurmuşki aynaya bakmayı unutup saygı çerçevesine alıyorlar insanları. Benim hayatımda benim ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir. Anasıda derim anamda derim bu sizi hiç mi hiç konuşmaya teşvik etmez. Medeniyetsizlik mi evet.medeniyetsizim kültürsüzlükmü evet kültürsüzüm ama en azından insanım :KK66: Bu hayatta yaşadığınız her rahatlığın bir darlığıda oluyor. Ne ben ne eşim bu borçlara fuzuli girmedik. Evi ayrı olup her işini kendi yürüten sıkıntıları olmayan kadınlar olduğu gibi evi arabası herşeyi olup mutluluğu olmayan insanlarda var. Sen anası dediğim insanla aynı gün mü göbek bağı kestirdin avukatlık yapıyorsun!!! Her insan iyi olacak diye birşey yoktur. Yazıkki ne insanlık kalmış ne düşünce. Herşey öğretmek medeniyet kültür dersi vermek olmuş. O kadar medeniyetli kültürlü insansanız burda kültürsüz insanlarla bir olmayın ozaman kendi çevrenize hangi boyuttan bakıyorsanız taktığınız gözlüklerinize geri dönün... Burda kimse kimseye ahlak dersi ve hayat dersi veremez. Heleki hayatındaki kimseyi eleştiremez. Burası okul değil sizde benim öğreticim değilsiniz. Yada podyum değil ne kocamın nede benim duruşumla hareketimle kıyafetinle eleştiremezsiniz. Siz önce kendi hayatınıza bakın sonrada sınırınızı aşmadan başkalarının hayatına karışın!!

E tamam maddi sıkıntılar sadece sizin evinizde yoksa tamam işte nedem şikayet ediyorsunuz ki ?

Luksunuz için bu sıkıntıya girmissiniz. Sıkıntıya değil de lükse bakın da degsin biraz

Ben maddi sıkıntılarımdan şikayet etmiyorum çözüm arıyorum ç-ö-z-ü-m anlatabildim mi? Burda insanlar benim nasıl korunduğumun derdine dültü ikinci çocuğumun derdine düştü ne yapıyımya evlatlıkmı veriyim sokağamı atıyım ondan sonra burda bir konu daha açarım kınalar yakıldımı ikinci çocuğum yok borcumda kalmadı diye.. Biraz mantık istiyorum ya mantık sadece mantık. Burda benim nasıl hamile kaldığımı değilde şu şu şekilde evinde ek gelir yapabilirsin diyen insanlar isyorum. Benim kocamı beni eleştiripte kv için vah kadına vah kadına diyenler değil

Ben maddi sıkıntılarımdan şikayet etmiyorum çözüm arıyorum ç-ö-z-ü-m anlatabildim mi? Burda insanlar benim nasıl korunduğumun derdine dültü ikinci çocuğumun derdine düştü ne yapıyımya evlatlıkmı veriyim sokağamı atıyım ondan sonra burda bir konu daha açarım kınalar yakıldımı ikinci çocuğum yok borcumda kalmadı diye.. Biraz mantık istiyorum ya mantık sadece mantık. Burda benim nasıl hamile kaldığımı değilde şu şu şekilde evinde ek gelir yapabilirsin diyen insanlar isyorum. Benim kocamı beni eleştiripte kv için vah kadına vah kadına diyenler değil
özelden ulaşabilir misin iş için

Kadinlaar klubunde artik meshur oldu cnm bi konu aciyosun yardim etmek yerine yemedigin laf kalmiyo ben en son konumdda artik cok zora kalmadikca acmamaya karar verdim insanlar gir gir icin neyi cekistirsek diye yorum yaziyolar daha cok cani sikiliiyo insanin
Allah buyuk yardim eder insallh
Bi konu acarsin evliysen yasin kucukce cahil olursun bende 19 evlendim cahilmiyim hayir evlendigime pismanmiyim hayir gelicem 30 uma yasayacagim surda en fazla 60 sene onu bile goremeyebiliriz ne yasayacaksam ne ogreneceksem erken yasta yasama taraftariyim

Luksunuz için bu sıkıntıya girmissiniz. Sıkıntıya değil de lükse bakın da degsin biraz
Lüksmü??? Ne lüksü Allah aşkına ya 3+1 evde nasıl sığmadınız diyorlar ev okadar geniştiki huzurum mutluluğum pencerelerden taşıyordu. Ben bir gün olsun kocama kendim yemek hazırlayamadım. Ya yaptığım yemeğe bahane bulundu tadına tuzuna yada herşeye karışıldı. Ben kocamın elini bile tutamıyordum ya. Akşamları işten gelince her kadın gibi ilgi bekliyordum ama sırf kv darılacak yine surat sallandıracak diye yatma vaktine kadar salında oturup o rahatsız koltuklarda televizyon izliyordum. Evet.kv kocamla ben odama geçip sohbet etriğimde başbaşa vakit geçirdiğimde dışarı çıkınca beş karış oluyordu. Yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyordu. Eşimin geleceği zaman iş yapıp ah şuram vah buram deyip adamın keyfini kaçırıyordu. Bide yetmezmiş gibi onun misafirleri onun akrabaları ağırlanıyordu. 1 hafta oğluyla kızı ailecek bizde kaldılar bi kucağımda çocuk yemek yaptım sofra kurdum sofra topladım çamaşır topladım ütü yaptım temizlik yaptım yataklarına kadar topluyodum. Benim hayatımı bilemeden kimse benim kayınvalideme acımasın nolur :(

Lüksmü??? Ne lüksü Allah aşkına ya 3+1 evde nasıl sığmadınız diyorlar ev okadar geniştiki huzurum mutluluğum pencerelerden taşıyordu. Ben bir gün olsun kocama kendim yemek hazırlayamadım. Ya yaptığım yemeğe bahane bulundu tadına tuzuna yada herşeye karışıldı. Ben kocamın elini bile tutamıyordum ya. Akşamları işten gelince her kadın gibi ilgi bekliyordum ama sırf kv darılacak yine surat sallandıracak diye yatma vaktine kadar salında oturup o rahatsız koltuklarda televizyon izliyordum. Evet.kv kocamla ben odama geçip sohbet etriğimde başbaşa vakit geçirdiğimde dışarı çıkınca beş karış oluyordu. Yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyordu. Eşimin geleceği zaman iş yapıp ah şuram vah buram deyip adamın keyfini kaçırıyordu. Bide yetmezmiş gibi onun misafirleri onun akrabaları ağırlanıyordu. 1 hafta oğluyla kızı ailecek bizde kaldılar bi kucağımda çocuk yemek yaptım sofra kurdum sofra topladım çamaşır topladım ütü yaptım temizlik yaptım yataklarına kadar topluyodum. Benim hayatımı bilemeden kimse benim kayınvalideme acımasın nolur :KK43:
beraber oturmak zorunda mısınız eşine iyilikle canım anneme ayrı bir ev tutalım bizde ufak bir ev tutalım yakın olsun gidip geliriz desen kabul etmez mi

Lüksmü??? Ne lüksü Allah aşkına ya 3+1 evde nasıl sığmadınız diyorlar ev okadar geniştiki huzurum mutluluğum pencerelerden taşıyordu. Ben bir gün olsun kocama kendim yemek hazırlayamadım. Ya yaptığım yemeğe bahane bulundu tadına tuzuna yada herşeye karışıldı. Ben kocamın elini bile tutamıyordum ya. Akşamları işten gelince her kadın gibi ilgi bekliyordum ama sırf kv darılacak yine surat sallandıracak diye yatma vaktine kadar salında oturup o rahatsız koltuklarda televizyon izliyordum. Evet.kv kocamla ben odama geçip sohbet etriğimde başbaşa vakit geçirdiğimde dışarı çıkınca beş karış oluyordu. Yapmadığım şeyler yapmışım gibi gösteriliyordu. Eşimin geleceği zaman iş yapıp ah şuram vah buram deyip adamın keyfini kaçırıyordu. Bide yetmezmiş gibi onun misafirleri onun akrabaları ağırlanıyordu. 1 hafta oğluyla kızı ailecek bizde kaldılar bi kucağımda çocuk yemek yaptım sofra kurdum sofra topladım çamaşır topladım ütü yaptım temizlik yaptım yataklarına kadar topluyodum. Benim hayatımı bilemeden kimse benim kayınvalideme acımasın nolur :KK43:

Kv ne acimadim genel de kv lere acimam zaten . Sen daha büyük eve geçmek istediğimiz için oldu demişsin bende bu bir lüks ama tadını cikartamiyorsun cikart bari dedim. Bu mesajda yazdıkların kulkedisi gibi. Zaten böyle bir hayata katlanilamaz ..

Back