- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
+1000Haspam kendince ego tatmin etmeye çalışıyor. Eşin yüz verirse beni unutamamış hala diye havalara girecek. Eşine güveniyorsan, kapılıp gitmeyecek bir tipse sorun etme (Öyle bir tipse de boşan buna verebileceğim başka bir tavsiye yok, bugün buna kapılan yarın başka bir kıza kapılır engelleyemezsin). Kızdan da mesaj falan abuk subuk şeyler gelirse kızı çek kenara. "Bir daha eşime mesaj attığını ya da göz süzdüğünü görürsem evli erkeklere asıldığını tüm okula ifşa ederim" de. Sessiz kalmanın alemi yok bence.
ben olsam hiç bişey yapmam. kız selam veriyormuş, eşin de veriyor mu? bu önemli.
Haspam kendince ego tatmin etmeye çalışıyor. Eşin yüz verirse beni unutamamış hala diye havalara girecek. Eşine güveniyorsan, kapılıp gitmeyecek bir tipse sorun etme (Öyle bir tipse de boşan buna verebileceğim başka bir tavsiye yok, bugün buna kapılan yarın başka bir kıza kapılır engelleyemezsin). Kızdan da mesaj falan abuk subuk şeyler gelirse kızı çek kenara. "Bir daha eşime mesaj attığını ya da göz süzdüğünü görürsem evli erkeklere asıldığını tüm okula ifşa ederim" de. Sessiz kalmanın alemi yok bence.
Ben de tamamen sizin gibi düşündüm. Yazık kendini benle kıyaslıyor bir de. Açıkçası ben makyaj yapmıyorum o yüzden bu bakımsız kızı mı seçti diyordur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?