• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan değerlenme mevzusu

Ayy konuyla alakasız ama bana durumunuz ilginç geldi. Evlisiniz, öğrencisiniz, eşinle ayrı evlerde yaşıyorsunuz galiba ailelerinde haberi yok ne değişik film gibi anlatsanıza biraz merak ettim :eek:

Ailem biliyor ama söz verdim okul bitene kadar aynı evde yaşamıyoruz. Evleninxe okuyacagima inanmıyorlar :halay: esimle hafta sonları görüşüyoruz ama özledim gel dersem hafta ici de görüşüyoruz. O da okuyor bir yandan. Bende cok eglenceli hem evliyiz hem de sevgili hayatı yaşıyoruz. Bol aksiyon gjfjfhf:KK70:

Ailem biliyor ama söz verdim okul bitene kadar aynı evde yaşamıyoruz. Evleninxe okuyacagima inanmıyorlar :halay: esimle hafta sonları görüşüyoruz ama özledim gel dersem hafta ici de görüşüyoruz. O da okuyor bir yandan. Bende cok eglenceli hem evliyiz hem de sevgili hayatı yaşıyoruz. Bol aksiyon gjfjfhf:KK70:

Neden evlendiniz ki, bu durumda sevgilide kalsanız aynı şey değil miydi :KK70:

Neden evlendiniz ki, bu durumda sevgilide kalsanız aynı şey değil miydi :KK70:
Ben eşimi cok seviyordum o da beni cok seviyordu daha fazla beklemek istemedik. Simdi adamla sevisebiliyorum :KK23: yanlış bir seyler yapmaktansa evli olsunlar diye düşündü aileler de :KK70:

Ben eşimi cok seviyordum o da beni cok seviyordu daha fazla beklemek istemedik. Simdi adamla sevisebiliyorum :KK23: yanlış bir seyler yapmaktansa evli olsunlar diye düşündü aileler de :KK70:
Iyi yapmışsınız, evli olmayınca gece çıkıp istedigimizgibi dolaşamiyoruz, tatile bile gidemiyoruz. Evde beraber oturup film izleyelim, bir şeyler içelim desek namus olayına döner.

Back