• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan değerlenme mevzusu

SeviyomHee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.419
6.103
158
Kızlar eşimle evleneli biz 1 sene kadar oluyor. Eşim benle tanışmadan 1 sene öncesinde bir kıza fena halde aşıkmış. Peşinden koşmuş, karşılık gelmediği halde mesajlar atmış. Kız başta konuşuyormuş sonradan başka biriyle sevgili olup bizimkiyle iletişimi koparmış.

Bu bayağı zorlanmış falan. Sonra kız sevgilisinden ayrılmış. Bizimki o aralar hala boşta ama kızın eski erkek arkadaşı eşimin bir arkadaşıymış. Bana yakışmaz deyip yaklaşmamış.

Bu olaylardan 1 sene sonra eşimle tanıştık evlendik. Bizim daha nişanlandığımızı okulda açıkladığımız gün kız eşime istek atmıştı sosyal medyadan. Sonradan da eşim kızın bakışlarını üzerinde hissetmişti bana söylemişti ben umursamamıştım. Evhama gerek yok demiştim.

Kızla ben aynı okuldayız aynı fakültedeyiz. Benden bir sınıf üstte. Benle hic selamlaşmaz. Eşim yanımdayken de hic esimle gelip konuşmadı. Ama ben yokken eşime selam veriyormus. Gecen esim yanıma gelirken bankamatiklerin orda isi vardı ben de okuldan bankamatiklere esimle buluşmaya gidiyordum. Bu kız da benim önümde gidiyor tahminen de benden habersiz. Çünkü arkasını hiç dönmedi. Esim bankamatik sırası bekliyor başı yerde bu esime seslendi. Esim kafasını kaldırdı. Kız iki elini havaya kaldırmış ıssız adaya düşenler yardim çağırır ya ellerini bir caprazlar bi yana bırakır. Öyle hareket yapıyor el sallıyor. Hemen esimin yanina gittim kolundan tuttum getirdim. Esim cok suçlandi zaten ben de bisey söylemedim ama bu duruma canım sıkıldı.

Benden önce iki sefer fırsatı vardı. Kendisi istememis. Simdi adam evli ne derdi var anlayamıyorum. Esim diyor ki eskiden selam vermeyeni gec selamimi almayan kiz simdi kendini gostermek icin hallere giriyor. Ay ben de deli oluyorum. Kızlar ben ne yapayım bu ne sacma iştir

'' Esim diyor ki eskiden selam vermeyeni gec selamimi almayan kiz simdi kendini gostermek icin hallere giriyor.''
İçin rahat edebilir eşin onun o hallerine acıyor bence ve hiç umrunda da değil. Sen evliliğinin tadını çıkar.

Haspam kendince ego tatmin etmeye çalışıyor. Eşin yüz verirse beni unutamamış hala diye havalara girecek. Eşine güveniyorsan, kapılıp gitmeyecek bir tipse sorun etme (Öyle bir tipse de boşan buna verebileceğim başka bir tavsiye yok, bugün buna kapılan yarın başka bir kıza kapılır engelleyemezsin). Kızdan da mesaj falan abuk subuk şeyler gelirse kızı çek kenara. "Bir daha eşime mesaj attığını ya da göz süzdüğünü görürsem evli erkeklere asıldığını tüm okula ifşa ederim" de. Sessiz kalmanın alemi yok bence.

Haspam kendince ego tatmin etmeye çalışıyor. Eşin yüz verirse beni unutamamış hala diye havalara girecek. Eşine güveniyorsan, kapılıp gitmeyecek bir tipse sorun etme (Öyle bir tipse de boşan buna verebileceğim başka bir tavsiye yok, bugün buna kapılan yarın başka bir kıza kapılır engelleyemezsin). Kızdan da mesaj falan abuk subuk şeyler gelirse kızı çek kenara. "Bir daha eşime mesaj attığını ya da göz süzdüğünü görürsem evli erkeklere asıldığını tüm okula ifşa ederim" de. Sessiz kalmanın alemi yok bence.
+1000

ben olsam hiç bişey yapmam. kız selam veriyormuş, eşin de veriyor mu? bu önemli.

Eşim erkek lisesinde okumus buyumus genel olarak utangac zaten gidip konuşmaz hic bir kızla, üniversitede de bu yüzden erkek arkadaşları olmuş sadece. Bu kızla bir arkadaşı sayesinde tanışmış. Ben de esimi begenip gidip kendim tanışmıştım. Bu kıza zaten hic vermez. Baska bir kıza da selam veremez utanır

Esiniz bankamatik kuyrugunda iken kizin ellerini acip yardim ister gibi kendini gostermeye calismasi sanki siz yokken konusmuslar gibi. Esiniz yuz vermese bunu yapabilir mi diye dusundim biran.
Ben bu durumlarda esimin ilgi gosterip gostermedigine bakardim cunku disarida evli olup olmadigina bakmadan boyle davranan bir suru kadin var. Esinizi herkesten koruyamazsiniz ama esiniz bu tip islere girecek karakterde mi ona bakin.

Bence siz hiç muhatap olmayın
Çok itici bir hareket bir erkek için hemcinsine gözdağı vermek
Eşin tepkisini koysun görünce başını çevirsin selam verirse almasın bulunduğu ortamda bulunmasın
Kız da yüzsüz değilse bir süre sonra o da selam sabahı keser

Olay eskinin değerlenmesi falan değil. Olay o insanın karaktersiz oluşu ve bu karaktersizliğin urettigi yuksek egodan kaynaklaniyor.
Kısaca, bu adam benim peşimden koşmalı, ben ise onu reddeden piremses olmalıyım zihniyeti.
Tabi bu zihniyet peşinden koşan doğru insanı bulup yoluna gidince bunu bana nasıl yapar ben piremsesim kirizlerine giriyor ve kendini ıssız adaya düşmüş köle gibi hissediyor, bunu bunyesi kaldıramıyor, ve kaybettiğini geri kazanmak için elini elini kolunu sallayarak o şekilde çırpınıyor. Yanu mesele ego ego ego...

Ben de tamamen sizin gibi düşündüm. Yazık kendini benle kıyaslıyor bir de. Açıkçası ben makyaj yapmıyorum o yüzden bu bakımsız kızı mı seçti diyordur. :)

Pesinden kosmasi cepte olmasi hosuna gitmis nisanlanincada zoruna gitmis yellozun.

Esinizin tavri dediginiz gibiyse cok guzel valla. Siz kiza mutlulugunuzla gereken nispeti yapiyosunuz ki kendini gosterme cabalarina girmis:halay:

Kızın canı sıkılıyor bence. Ya da o kadar aşık bir adamın şak diye biriyle evlenecegini düşünmedi beni seviyor hala diye düşünüyor olabilir. Ama eşinizden hoşlandığı için bunları yaptığına hiç ihtimal vermiyorum.

Esin ne dusunuo o onemli bence.. yazik elden kacti deger kazandi :) umarim bizim bitcoinlarda sonradan deger kazanir:)

Ben de tamamen sizin gibi düşündüm. Yazık kendini benle kıyaslıyor bir de. Açıkçası ben makyaj yapmıyorum o yüzden bu bakımsız kızı mı seçti diyordur. :)

Onu ilgilendiren bir mevzu değil, geri duracak yani böyle ilgi arsızları beni sinir ediyor.

Ayy konuyla alakasız ama bana durumunuz ilginç geldi. Evlisiniz, öğrencisiniz, eşinle ayrı evlerde yaşıyorsunuz galiba ailelerinde haberi yok ne değişik film gibi anlatsanıza biraz merak ettim :eek:

Back