Sonradan çıkan silik çizgiler

Gidicem sağlıkocağna belirli günlerde alıyolr ya bu gün gidicektm almazlarmş yarın gidicem inşallah
Yoo ben ne zaman gitsem sabahtan verdim canım gün fln yok aslında ama il ile alakalıdr belki

Canım kan ver istersen garanti olsun

imkansız canım adet olmaman lazım kimyasal gebelik falan yasama doktora gittin mi kan verseydn bi degerine baktırsaydın
verdim canım bugun sönucu ala alacam ama gitsemi gitmesemi diye kararsizım adet gördüğüm için ama yinede gidim testim niye pozitif çıkmış

düşük olsa beta değerin gene biraz yüksek çıkar çünkü hemen birden bire düşmüyor doktorun dediği gibi malesef bu testler bazen yanıltabiliyor canımm üzülme rabbim hayırlısını nasip etsin herşeyden önce sağlıklı ve hayırlısını

Düşük yapmış olsanızda kanda yine beta bulunur. Bulunmadıysa gebelik yok demektir. Beta vucuttan hemen kaybolan bir değer değil. Testte gördüğünüz çizgi yerine doktora inanmanız gerekir. Testiniz bozuk olabilir

Ayrıca paylaştığınız testler zaten negatifmiş. Gayet belli demişmisinzi ama negatif kuruma çizgisi bunlar

Merhaba ben. Birsey sorucaktim. Renksiz ikinci cizgiler hamilelik berlirtisimi ama. Dunku testte renkliydi erken gebelik. Degil. Testlerim normal. Test ilki sabah yaptigim. Ikincisi gece yaptigim. Yardim. Edermisiniz

Eklentiler

• IMG_20200725_080145.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 706
  • IMG_20200725_004650.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 706
Merhaba ben. Birsey sorucaktim. Renksiz ikinci cizgiler hamilelik berlirtisimi ama. Dunku testte renkliydi erken gebelik. Degil. Testlerim normal. Test ilki sabah yaptigim. Ikincisi gece yaptigim. Yardim. Edermisiniz
Testleriniz negatif.

Benimde öyle inşaallah ben de hamileyimdir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Beklemekten psikolojimiz bozuldu. Adetime 10 gün kala bhcg yaptırdım. Gebelik gözükmedi. Hala umudum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…