• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan değerinde önce negatif çıkan sonra yükselen var mı?

Shebga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
11
0
1
26
Merhaba kızlar geçen pazartesi kan verdim beta hcg değeri 2 çıktı. Adetim gecikti kanda daha sonradan yükselme ihtimali var mı? Belirti görmüyorum şuan adet yaklaşır gibi belirti de yok. Geçen hafta cuma günü kahverengi leke geldi 3 gün boyunca sonra kremsi pembe karışık akıntı geldi normal akıntıya döndü şeffaf beyaz akıntı. Belirti görmüyorum sadece akşamları ve sabahları kasıklarda batma var. Göğüs hassasiyeti yok. Mide bulantısı yok. Pozitife dönme ihtimali var mı?

Merhaba kızlar geçen pazartesi kan verdim beta hcg değeri 2 çıktı. Adetim gecikti kanda daha sonradan yükselme ihtimali var mı? Belirti görmüyorum şuan adet yaklaşır gibi belirti de yok. Geçen hafta cuma günü kahverengi leke geldi 3 gün boyunca sonra kremsi pembe karışık akıntı geldi normal akıntıya döndü şeffaf beyaz akıntı. Belirti görmüyorum sadece akşamları ve sabahları kasıklarda batma var. Göğüs hassasiyeti yok. Mide bulantısı yok. Pozitife dönme ihtimali var mı?
Benim geçmişte başıma geldi. Beta 3 çıkmıştı 2 gün sonra 20 ye artmıştı. Kimyasal gebelik oldu ama sağlıklı olsaydı devam ederdi yani ona takılma. 2-3 küçük olsa da artma ihtimali var

Benim geçmişte başıma geldi. Beta 3 çıkmıştı 2 gün sonra 20 ye artmıştı. Kimyasal gebelik oldu ama sağlıklı olsaydı devam ederdi yani ona takılma. 2-3 küçük olsa da artma ihtimali var
Bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Beta 28 den 9 a düşmüştü. Belirti görmüyorum bu normal mı peki

Merhaba aynı durum benimde başıma geldi. Dün kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı ve bugün adet gecikmemin 4. Günü. Şeffaf su gibi bir akıntı başladı dünden beri ilk kez oluyor. Göğüslerim daha çöm şişmiş ve meme ucum fena hassaslaştı, meme ucumun etrafındaki halka koyulaştı bu da ilk oluyor. Ayakta 15 dk iş yaparken belim ağrıyor oturunca geçiyor yüzüm baya sivilcelendi ve halsizlik uyku var. Dün kan vermeden önce idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ama kan da 2 değerini gördüm. Regl olayım da rahatlayayım yani hamile miyim değil miyim anlamıyorum geç döllenme gibi bir durum mu var acaba bizde? Sizin belirtileriniz var mı bugün ya da Regl oldunuz mu?

İnan bende halen olmadım. Şuan hastanedeyim hatta sonucu bekliyorum 3.kan verişim adet olmadım daha

Back