Ben iki kere düşük yaptm hepsnde de bakldı hiç bi sıkntım çıkmadıİlk beş dakika da çıkan çizgiler dikkate alınır geçersiz sizinkiler. Ama adetiniz baya geçmiş ultrasonla baktılar mı. Kanda da çıkmadıysa kist filan vardır belki. Tekrar gidin bı doktora
Yok bi sorunm çıkmadı ama akıntımda çok fazlaidrar yolu iltihabı var mı sizde
Ben çok araştrma yaptım geç döllenme olabiliyomuş ama çizgi de bir saat sonra çıkyo testte. İlk gebelğmde de böyle olmuştu ışığa tutunca gözkyodu bekledm baya bi birazdaha belirginleşti kan verdim gebesin dedi düşük oldu. Seninki durdukca belirginleşmedimiBen gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim. Bu çizginin görüntüsünü fotoğraflayabilmişsin. Benimki sadece ışığa tutunca belli oluyordu. Bence hamile olma olasılığın var. Yarın tekrar dene ve kan ver derim
Kaç kere gittim kadın doğma farklı yerlere gittim hatta ilaç veryolr yolluyolarÜzülerek belirtmek isterim ki testler negatif bir kadın doğumcuya gidip regl gecikmesini araştırılmasını isteyin umarım istediğiniz zaman bebeğinize kavuşursunuz
Benim şimdi yaptğm testlerde üzernde 5 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayn diyo beklyorm beş dakika dolunca telefonun ışığyla bakyorm silik çıkyo resmlerde belli olmycak derecede çıkıyor sonra bir saat beklyorm kuruynca o çizgi iyce belirgnleşyorBen gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim. Bu çizginin görüntüsünü fotoğraflayabilmişsin. Benimki sadece ışığa tutunca belli oluyordu. Bence hamile olma olasılığın var. Yarın tekrar dene ve kan ver derim
Seni heveslendirmek istemem. Bunlar bana oldu şuan 30 haftalığım. İlk yaptığım test geceydi. Sabah çift oldu. Sonra sabah yeni yaptım boştu. Akşam yeniden yaptım yine görünmesi zor bir siliklik ve sabahına yine çift. Adetime tam 3 gün kala net olarak artık sabah idrarım çiftti. Ben o 5-10-20 dk inanmıyorum. Limon testi dene istersen. Şimdi beni yine aforoz edecekler bebişimBenim şimdi yaptğm testlerde üzernde 5 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayn diyo beklyorm beş dakika dolunca telefonun ışığyla bakyorm silik çıkyo resmlerde belli olmycak derecede çıkıyor sonra bir saat beklyorm kuruynca o çizgi iyce belirgnleşyor
Limon testi nasıl oluyor. Beni çok rahatlattınız çünkü kimse inanmyodu bana öyle şeymi olur falan diyeSeni heveslendirmek istemem. Bunlar bana oldu şuan 30 haftalığım. İlk yaptığım test geceydi. Sabah çift oldu. Sonra sabah yeni yaptım boştu. Akşam yeniden yaptım yine görünmesi zor bir siliklik ve sabahına yine çift. Adetime tam 3 gün kala net olarak artık sabah idrarım çiftti. Ben o 5-10-20 dk inanmıyorum. Limon testi dene istersen. Şimdi beni yine aforoz edecekler bebişim
Mesaj atmayı deniycem sana kontrol et lütfen.Limon testi nasıl oluyor. Beni çok rahatlattınız çünkü kimse inanmyodu bana öyle şeymi olur falan diye
Pco yok bende defalarca gittim özellere gittim hatta çıkmadı bi problemİki aylık gecikme çok fazla bebiş üç aylık olurdu. Hadi yumurtlama geç oldu diyelim ki bu pco belirtisi problem yani hem gecikmeyi de açıklar o zaman da testler de koyulaşma olmalıydı. Bna kuruma çizgisi gibi geldi testleriniz
Arada 4 5 gün oluyo demişsin bna öyle gibi geldi. Çoğu doktor düşmüyo üstüne inş vardır ne diyelimPco yok bende defalarca gittim özellere gittim hatta çıkmadı bi problem
Yok canım özellikle baktırttım yok dedi doktor bi sıkntınArada 4 5 gün oluyo demişsin bna öyle gibi geldi. Çoğu doktor düşmüyo üstüne inş vardır ne diyelim
Testi yeniledin mi peki koyulaşma var mıYok canım özellikle baktırttım yok dedi doktor bi sıkntın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?