Sonradan çıkan silik çizgiler

Zbyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
145
25
28
25
Kızlar benim adetim 2 ay gecikti normalde gecikmyodu geciksede en fazla 4,5 gün gecikyodu. Test yapmıştım silik çıkmıştı ama kan vermeye gittiğimde negatif dedi. 2 ay geciktiğnide belirttim bana ilaç falan yazmadı. Ama benim şu sıralar göğüslermde aşırı derecede hassasiyet var kasıklarm adet olucak gibi ağrıyor karnımın içinde yanma ve seyrime var. Baş dönmemde çok fazla. Bende merak ettim Allah büyük dedim belki olursa diye düşündüm imkansız gibi bişy normalde. Test yaptım iki gün önce ve silik çıktı belli ama bildiğn, sonra tekrar yaptım oda silik çıktı ama silikler bir saat sonra çıkyo benim gibi olup hamile oldğunu öğrenen varmı aceba

Eklentiler

• 15954072623711504379279.webp
    10 KB · Görüntüleme: 4.106
İlk beş dakika da çıkan çizgiler dikkate alınır geçersiz sizinkiler. Ama adetiniz baya geçmiş ultrasonla baktılar mı. Kanda da çıkmadıysa kist filan vardır belki. Tekrar gidin bı doktora

idrar yolu iltihabı var mı sizde

İlk beş dakika da çıkan çizgiler dikkate alınır geçersiz sizinkiler. Ama adetiniz baya geçmiş ultrasonla baktılar mı. Kanda da çıkmadıysa kist filan vardır belki. Tekrar gidin bı doktora
Ben iki kere düşük yaptm hepsnde de bakldı hiç bi sıkntım çıkmadı

Ben gebeliğimi adetime 5 gün kala öğrendim. Bu çizginin görüntüsünü fotoğraflayabilmişsin. Benimki sadece ışığa tutunca belli oluyordu. Bence hamile olma olasılığın var. Yarın tekrar dene ve kan ver derim

Üzülerek belirtmek isterim ki testler negatif bir kadın doğumcuya gidip regl gecikmesini araştırılmasını isteyin umarım istediğiniz zaman bebeğinize kavuşursunuz

merhaba kızlar Benim adetim 3 gün gecikti kasık bel ağrısı var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı normal 5 telelik test yaptım silik çıktı acaba var olabilirmi dun kahve renkli akıntım gelmiş

Ben çok araştrma yaptım geç döllenme olabiliyomuş ama çizgi de bir saat sonra çıkyo testte. İlk gebelğmde de böyle olmuştu ışığa tutunca gözkyodu bekledm baya bi birazdaha belirginleşti kan verdim gebesin dedi düşük oldu. Seninki durdukca belirginleşmedimi

Üzülerek belirtmek isterim ki testler negatif bir kadın doğumcuya gidip regl gecikmesini araştırılmasını isteyin umarım istediğiniz zaman bebeğinize kavuşursunuz
Kaç kere gittim kadın doğma farklı yerlere gittim hatta ilaç veryolr yolluyolar

Benim şimdi yaptğm testlerde üzernde 5 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almayn diyo beklyorm beş dakika dolunca telefonun ışığyla bakyorm silik çıkyo resmlerde belli olmycak derecede çıkıyor sonra bir saat beklyorm kuruynca o çizgi iyce belirgnleşyor

Seni heveslendirmek istemem. Bunlar bana oldu şuan 30 haftalığım. İlk yaptığım test geceydi. Sabah çift oldu. Sonra sabah yeni yaptım boştu. Akşam yeniden yaptım yine görünmesi zor bir siliklik ve sabahına yine çift. Adetime tam 3 gün kala net olarak artık sabah idrarım çiftti. Ben o 5-10-20 dk inanmıyorum. Limon testi dene istersen. Şimdi beni yine aforoz edecekler bebişim

Limon testi nasıl oluyor. Beni çok rahatlattınız çünkü kimse inanmyodu bana öyle şeymi olur falan diye

İki aylık gecikme çok fazla bebiş üç aylık olurdu. Hadi yumurtlama geç oldu diyelim ki bu pco belirtisi problem yani hem gecikmeyi de açıklar o zaman da testler de koyulaşma olmalıydı. Bna kuruma çizgisi gibi geldi testleriniz

Pco yok bende defalarca gittim özellere gittim hatta çıkmadı bi problem

Pco yok bende defalarca gittim özellere gittim hatta çıkmadı bi problem
Arada 4 5 gün oluyo demişsin bna öyle gibi geldi. Çoğu doktor düşmüyo üstüne inş vardır ne diyelim

Ablaminda testleri hep silik çıkıyordu 2 aylık hamileydi olmaz demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…