sona yaklaşıyoruz ...

Allah verdiginiz kararı hakkınızda hayırlı etledin.boşanmak çok zor ve sıkıntılı bir süreç.yazdıklarınız yaşadıklarınızı oldukça iyi özetlemiş umarım hayat bundan sonra size mutluluklar getirir

Nedir son durumunuz witch? Meraktayim...

son durum şu;daha sana geçen hafta 5000 lira yatırdım ,nasıl keyfin yerinde mi ? Beni kullandın rahata erdin mi ? Senin en başındaki planın buydu zaten ,sen beni salak mı sandın ? Bu işten öyle kolay sıyrılamazsın minvalinde şeyler yazıyor ,cevap vermiyorum ....

Çüşşş ya çüşşş, para hesabı yapıyor adama bak!!

Nasıl da mutlu görünüyor avatarınız eminim gün gelecek sizde öyle mutlu olacaksınız görüntüde değil hemde gerçekten. Yeni Hayatınızda mutlu olmanızı diliyorum ve sizi tebrik ediyorum.

Çok hislenerek okudum, üzüldüm, sarılmak istedim size.. Hakkinızda Hayırlısı olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun, yolunuzu açık etsin. Hakettiğiniz Mutluluğu, istediğiniz evlada kovuşursunuz dilerim...

çok teşekkür ederim

Anladım, "zeytinyağı" misali. Bu da bir çeşit taktik. Arabeske baglamadan sitemle isyanla aslinda ajitasyon yapıyor. Aklınca sana kendini suclu hissettirip uzlasma yoluna gitmeni sağlayacak.

Tam bir çakalmış enişte. İşin zor. Çirkinleşmeye devam edecek bir süre daha. Bakti ki olmuyor, arabesk yapmayı deneyecek. O da tutmazsa golden shot yapıp cirkinligin nirvanasını gosterecek sana hazirlikli ol...

Zor bir süreç bekliyor seni. Peki ayrılma konusunda gerçekten kararlı misin? Gelgit yaşamıyor olamazsın. Zaman geçtikçe yumusayabilirsin de. Gayet olası. Kendini fazla zorlamanı tavsiye etmem. Cunku bosanmaya gerçekten hazir olmadan hakkını veremezsin bu sürecin.

SAygıdeğer witch hunt, senden öğrenmem gereken çok şey var :) Kararınız ne olursa olsun kendinizi dinlemenize bayıldım.

canım çok üzüldüm ama görüyorum ki çok darbe almışsın inan bana açlık evsizlik hatta dayak bile 3. kişiden daha beter değildir. yolunu çizmişsin mutluluklar dilemek düşer bize hayatında herşey istediğin gibi olsun

ayyy senin konularıı okudum hepsiniii ağladımm oturuppp allah yardımcınn olsun bacımm

Şimdi bana kızacaksınız biliyorum ama bu kadar dik durabilen bi kadının ve boşanma kararını üç günde vermediği belli olan bi kadının geçen hafta da eşinden para almamasını beklerdim. He uzakta ihtiyacı var falan o ayrı almak zorundadır da ben sadece beklerdim dedim demekki koşullar öyle gerekmiş

yaw git Allah aşkına ya!

ben ve eminimki okuyan herkesin duaları sizinle, Allah yardımcınız olsun, ben hep ayrılık en son seçenek olsun derim ama budurum öyle değil, savaştıkça daha yaralanırdınız gibi görünüyor

Valla okurken gozlerim doldu o kadar güzel yazmissiniz ki.. soyleyecek soz bulamıyorum hakkinizda hayirlisi.. Rabbim yardimciniz olsun insallah. ....

TE="muzurtilki, post: 39009098, member: 638514"]yaw git Allah aşkına ya![/QUOTE]
Nereye gideyim. Hem ne biçim konuşuyorsunuz. Aile terbiyesinden bihaber insanların Benimle bböyle konuşmasından hiç hoşlanmam. Lütfen bir daha böyle şeyler yazmayın bana. Konu sahibi isterse bişey der. Ben size bişey demedim zatenn

TE="muzurtilki, post: 39009098, member: 638514"]yaw git Allah aşkına ya!
Nereye gideyim. Hem ne biçim konuşuyorsunuz. Aile terbiyesinden bihaber insanların Benimle bböyle konuşmasından hiç hoşlanmam. Lütfen bir daha böyle şeyler yazmayın bana. Konu sahibi isterse bişey der. Ben size bişey demedim zatenn[/QUOTE]

illa bana mı birşey demeniz lazım tepki vermem için?
kadın yani witch hunt neler yazmış neler, çoğumuz ağladı okurken
siz tutmuş geçen hafta para almasaymış
bu mektuptan, bu kadar paragraftan, witch hunt 'ın çektiği acıdan, ala ala bunu almışsınız.
ha ama bana bir şey demediniz, tepki vermeyeyim!

bu arada
"yaw git Allah aşkına ya!" cümlesinden aile terbiyesi almadığımı tespit edebildiğiniz için sizi tebrik ediyorum, çok başarılı.

Inan bana aglayarak okudum halen de ağlıyorum. cok uzgunum hic kimse bu yazdiklarini haketmez . ALLAH yar ve yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…