sona yaklaşıyoruz ...

Ben bu süreçte sizi haklı buluyorum, geçen hafta alınan para da ok ama bundan sonra artık yollarını ayırmak üzere olan iki insan olarak neden sizin ihtiyacınız olan parayı göndersin ki? Bileziklere karşılık olaraksa tamam ama onun dışında size para yollamak gibi bir yükümlülüğü neden olsun ki eski eşinizin?

o beni buraya yollarken parayı düşünmememi rahat etmemi söyledi ..Madem ki söyledi yerine getirecek,bir kez olsun dürüst olacak beni burda mağdur etmeyecek ..Etmiyor da Allah var bugün bile sordu paraya ihtiyacın var mı diye mesajla cevap alamadı o ayrı ..Ben burda gövde gösterisi yapmıyorum,gurur yapılacak yeri yok bunun..Dünyanın bir ucunda tek başımayım ve o ben dönene kadar elini üzerimden çekmeyecek ..Bu konuda maalesef gaddarım,o kadar manevi eziyetten sonra bu zaten benim hakkım ..Hakkım değilse de hakkım ..Onun mağduriyetini düşünemem..Kimse kusura bakmasın ..Yükümlülük bile değil eşşek gibi diyorum ..Onada söyledim ben burdayken asla bana rest çekmeyeceksin ..İnsansan beni mağdur etmeyeceksin ..
Hee size ağır gelebilir ama bu dünya maalesef böyle bir dünya ...Güçlü olamazsan arada kaynıyorsun ..

o beni buraya yollarken parayı düşünmememi rahat etmemi söyledi ..Madem ki söyledi yerine getirecek,bir kez olsun dürüst olacak beni burda mağdur etmeyecek ..Etmiyor da Allah var bugün bile sordu paraya ihtiyacın var mı diye mesajla cevap alamadı o ayrı ..Ben burda gövde gösterisi yapmıyorum,gurur yapılacak yeri yok bunun..Dünyanın bir ucunda tek başımayım ve o ben dönene kadar elini üzerimden çekmeyecek ..Bu konuda maalesef gaddarım,o kadar manevi eziyetten sonra bu zaten benim hakkım ..Hakkım değilse de hakkım ..Onun mağduriyetini düşünemem..Kimse kusura bakmasın ..Yükümlülük bile değil eşşek gibi diyorum ..Onada söyledim ben burdayken asla bana rest çekmeyeceksin ..İnsansan beni mağdur etmeyeceksin ..
Hee size ağır gelebilir ama bu dünya maalesef böyle bir dünya ...Güçlü olamazsan arada kaynıyorsun ..

O sizi Çine yollarken hayat arkadaşını yollamıştı. Hayat arkadaşını rahat ettirmekle yükümlü görüyordu kendini. Eşine söz vermişti parayı düşünme diye. Ama şu anda bu dinamikler değişmek üzere. "Güçlü" olmak konusunda fikirlerimiz çok başka. Hakkınızda hayırlısı olsun.

O sizi Çine yollarken hayat arkadaşını yollamıştı. Hayat arkadaşını rahat ettirmekle yükümlü görüyordu kendini. Eşine söz vermişti parayı düşünme diye. Ama şu anda bu dinamikler değişmek üzere. "Güçlü" olmak konusunda fikirlerimiz çok başka. Hakkınızda hayırlısı olsun.

onun empati yapılacak ,üzülecek ,ağlanacak bir tarafı yok ..Olsaydı ben bu kadar gaddar olmazdım zaten ..Güç kelimesi benim de lugatımda böyle değil ama ben şu anda böyle davranmak zorundayım ..Zorunluluklar var hayatta ,kendi evinizde ,kendi ülkenizde ,yalnız değilken bunları konuşmak ,bir nevi yukardan atmak kolay ..Yer değiştirsek kimbilir nasıl davranırsınız ...

onun empati yapılacak ,üzülecek ,ağlanacak bir tarafı yok ..Olsaydı ben bu kadar gaddar olmazdım zaten ..Güç kelimesi benim de lugatımda böyle değil ama ben şu anda böyle davranmak zorundayım ..Zorunluluklar var hayatta ,kendi evinizde ,kendi ülkenizde ,yalnız değilken bunları konuşmak ,bir nevi yukardan atmak kolay ..Yer değiştirsek kimbilir nasıl davranırsınız ...

Şahsen ben bağımlı olmaktan çok korkarım. Eşime bağımlı olmak bile gererken beni, ayrılmak üzere olduğum insana bağımlı kalmak daha da gerer. Ne yaparım şahsen bilmiyorum.

Hiç düşündünüz mü peki sizin tabirinizle bu kadın neden bu kadar "gaddar" oldu? 9 yılını vermiş o adama, karşılığında ne almış? Bazı konularda gururlu olmayacaksın. Bu hayat böyle.

Hiç düşündünüz mü peki sizin tabirinizle bu kadın neden bu kadar "gaddar" oldu? 9 yılını vermiş o adama, karşılığında ne almış? Bazı konularda gururlu olmayacaksın. Bu hayat böyle.

Benim hangi tabirim konu sahibine gaddar demiş ki? Ortada kanıtlar varsa tazminat davasından donuna kadar almaya her şeye varım ama bu şartlarda eşek gibi ödemek zorunda diyemiyorum ben. Ki ben en başta konu sahibine ayrılma sürecinde hak verdiğimi söyledim.

canim yorumlarida okudum simdi tamam sen gökcesin :) okumustum diger konularinida, cindeki alisma süreni vs vs.
kusura bakma isim degisince bilemedim.
kendini oralarda bide üzüpte hasta etme.

gaddar olduğumu ben söyledim ,her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır benimki de böyle ..Ayrıca ben bağımlı değilim ,sadece yaptığı her şeyin bedeli vardı ...O dua etsin sadece maddi bedel ödüyor ..Bu bana yaşattıklarının yanına hiçbir şey ..

Ayyyyy yemin ederim ağladım yaaa.bastan sona okudum.nasil gormedim bu konuyu :( eşim yanimda..hissederek okudum.icime akti yazdiklarin.esime anlattim.hatta hayatını ozet gectim.sonunda da allah belasini versin o.ccugu herif dedim...

Sende yaparsan seninde allah belani versin...en azindan bok yoluna gittigini bilirim de bi fatiha okumam dedim

Neye uğradığıni sasirdi :(

Ayyyyy yemin ederim ağladım yaaa.bastan sona okudum.nasil gormedim bu konuyu :KK43: eşim yanimda..hissederek okudum.icime akti yazdiklarin.esime anlattim.hatta hayatını ozet gectim.sonunda da allah belasini versin o.ccugu herif dedim...

Sende yaparsan seninde allah belani versin...en azindan bok yoluna gittigini bilirim de bi fatiha okumam dedim

Neye uğradığıni sasirdi :KK43:

abowwww kız hamile hamile niye beddua ettin aaa ..Eşin ne dedi benim hayata ;)

Ayyyyy yemin ederim ağladım yaaa.bastan sona okudum.nasil gormedim bu konuyu :KK43: eşim yanimda..hissederek okudum.icime akti yazdiklarin.esime anlattim.hatta hayatını ozet gectim.sonunda da allah belasini versin o.ccugu herif dedim...

Neye uğradığıni sasirdi :KK43:
Ne okucam Fatiha ben de okumam.Bana yaşıyorken okutmuş herife.Ölüsüne anası okusun.

Canım nasılsın. .Nedir son durum. .Umarım kendini iyi ve güçlü hissediyorsundur.Allaha emanet ol canım..iyi geceler. .

Yaptıklarını unutmuş gibi gözüksem de aslında hepsi tek tek hafızamda ..Geceleri uyumam ben bilirsin ,bir sabah sen gayet rahat uyurken telefonun çaldı ,açtım bir kadın sesi, saat 06,58 ..baksana dk sıyla aklımda ..Alo dedi doğal olarak ,beni duyunca sesi kesildi ,geri aradım yanlış numara falan geveledi ,sözcükleri iyi kullandığımı düşünürüm ,onunla da bildiğim dilden konuştum,dökülmedi bir türlü ..Sana sordum ,aşkım kim bilir kim bilmiyorum diye geveledin,sonra o telefona bir daha asla ulaşılamadı ..

Sonra en yakın arkadaşıma bir şeyler hissettiğin aklıma geldi birden bire ,biliyorsun hindi gibi düşünür dururum ben ,görüntüleri,sözleri birleştiririm puzzle gibi ..Tüm parçaları birleştirdiğimde resim ortaya çıktı Ağzını yokladım,küçük diline kadar didikledim ama itiraf etmedin bir türlü deseydin ki evet tamda düşündüğün gibi o zaman eyvallah deyip gidecektim ama demedin ...Sonra mercek altındaydın hep ,belki unuttum sandın ama dedim sana ben unutmam ,biriktiririm ..Sen tanıyamadın beni ,üstelik içim dışım birdi ,bunu hep sen söylerdin ..Hoşlanıyorsun,gözün var dediğim arkadaşımın benden ve arkadaşımdan habersiz borçlarını ödedin,bunları ortaya çıkardığımda bana asla inanmayacağım yalanlar söyledin ,yuttum mu hayır hala her yutkunduğumda boğazıma takılıyor,dedin ki herkese yardım ederim bilmiyor musun?

Biliyordum ama ,sende beni biliyordun..Sana demiştim ki ben her şeye razı gelirim ,parasızlık,evsizlik,arabasızlık,çocuksuzluk,kimsesizlik ama tek bir şeye katlanamam o da Aldatılmak..Bana diyeceksin ki evet artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum,o zaman diyeceğim ki helal olsun ne güzeldir ki dürüst davrandın ,yolun açık olsun ...Ama dedin mi böyle bir şey deseydin ben unutmazdım çünkü ..

Ben her yakaladığımda sen daha çok ağladın,ben her çekip gittiğimde kollarıma yapıştın gitme diye ..Ama ben her gözüne baktığımda ,o yalanları görüyorum ,unuttum ki artık gözlerin yeşil miydi ,ela mıydı,yoksa hadi ordan be ışıkta açık kahve miydi ? Görmüyordum artık renk falan ,sadece yalan ,yalan ..

Neden bana yalan söyledin,diye sorduğumda senden çekindim dedin ,ama bir gün çekip gidebileceğim aklına bile gelmedi ..Dedin ki kin tutmaz,bana kıyamaz ..Evet sana da kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum..Babamın,annemin dudağımın aşağı doğru sarkmasından anladığı mutsuzluğu ,sen haykırışlarıma rağmen anlamadın ..

Şimdi senden binlerce km ötedeyim ,ama bilmiyorsun ki ben bugün ortak avukatımızı aradım..Dönünce ,dava açılacak ,ve sen beni bir daha asla üzemeyeceksin,bir daha asla kurtları beynime boşaltıp ,rahatça uyuyamayacaksın ...Bana yaptığın iyilikleri seni her yere sırtımda taşısam ödeyemem ama sadece kendimin gördüğü yaralarımı artık kendi başıma saramıyorum ..Her şey için teşekkür ederim,ahım bedduam yok sana ..Bir birlikte yaşamayı beceremedik,zaten evlenirken demiştim sana evlenirsek büyü bozulacak ..Ben sana ne çok demişim ama sen hiç dinlememişsin.. Yolun açık olsun,yol arkadaşım,eski eşim,sırdaşım,tontişim,sarı kuşum ...

Eski konularımı okuyanlar,neler yaşadığımı az çok bilirler...Ben bir karar aldım,bu kararı avukatımla da konuştum,insan gibi ,tepinmeden,delirmeden davayı açacağım..Çünkü yaralarım artık dışardan da gözüküyor,onu farkettim,farkettim ki ben mutsuzum,bunun sebebi yalanlar ...Belki koca dayağı yemedim,belki beni istemeyen bir kv m olmadı,belki eltimle çekişmelerimiz olmadı ama onları arayacak durumdayım şu anda ..Keşke yalan hiçbir evlilikte olmasa ,keşke o evlenirken kurulan hayaller hep devam etse,keşke büyü bozulmasa,keşke ,keşke,keşke...Okuyan herkese teşekkür ederim...Bu mektubu eşime yazdım,defalarca aradı,defalarca sesli mesaj bıraktı..Bu sefer ,beni tehdit etmedi,bu sefer ekmeğini suyunu keserim, feleğini şaşırırsın demedi ..Bu sefer ne zamandır söylemediği o iki kelimeyi söyledi Seni Seviyorum ..Bu sefer de ben sustum,ve içimden ; Ben Gidiyorum,hoşçakal dedim ..Bu bir vedaydı ,giden 9 yıla ,olmayan bebeğe,alamadığımız o müstakil eve,olmayan emekliliğe,hayal edilen torunlara ...İyi mi ettim diye sormayacağım,destek bekliyorum sadece ...
şu an ağlamamak için gözümü kırpıştırıyorum. ne denir ki, nasıl teselli edilir ki? allah yardımcın olsun demekten başka bir şey yazamıyorum.

Okurken çok duygulandım... hiçbirimiz sevdiğimiz adama bunun gibi bir mesaj yazacak kadar üzülmeyelim, ihanete uğramayalım inşallah..

şu an ağlamamak için gözümü kırpıştırıyorum. ne denir ki, nasıl teselli edilir ki? allah yardımcın olsun demekten başka bir şey yazamıyorum.
çok tatlısın ;) Ben iyiyim ,her şey daha da iyi olacak ,biliyorum ...

Okurken çok duygulandım... hiçbirimiz sevdiğimiz adama bunun gibi bir mesaj yazacak kadar üzülmeyelim, ihanete uğramayalım inşallah..

her şey daha güzel olacak kendi hayatım için belki de ..Ama güvensiz yaptı benim yaşadıklarım beni ..Düşünüyorum ki aslında her şey yalan ,güzel başlayan çoğu şey eskimeye mahkum,insan aldatılmaya,kadın üzülmeye mahkum ...

Canım nasılsın. .Nedir son durum. .Umarım kendini iyi ve güçlü hissediyorsundur.Allaha emanet ol canım..iyi geceler. .

teşekkür ederim iyiyim ..Güçlü hissediyorum tabii ama bilmiyorum karşılaşınca ne olacak ? Ne kıyametler kopacak ,hoş artık kıyamet sadece onun başında kopar ;)

Back