sona yaklaşıyoruz ...

Çok duygulandımmm...hiç bir yuva bitsin diye kurulmaz.çok üzüldüm,gözlerim doldu. Anneniz babanız yanınızda bunu düşünün güçlü olun Allah yardımcınız olsun inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

teşekkür ederim ailemin henüz haberi yok,buralardan telaşa vermek istemedim taa oraları ..Ama öğrenecekler önce kendim hazmetmem lazım ..

teşekkür ederim ailemin henüz haberi yok,buralardan telaşa vermek istemedim taa oraları ..Ama öğrenecekler önce kendim hazmetmem lazım ..
Benim cevremdede cok oldu böyle şeyler umarım kolay atlatırsınız içiniz rhat olsun vicdanınızda sizin yanlısınzla bitmedi sonucta ilerde pişmanlık duyan siz olmıcaksınız. Sizi böyle tanımadan dstekleyenler arkanızda duranlar var her daim yanınızdayız :)

Ne zaman yağmur yağsa ,çocuklar gibi mutlu olurduk hatırlıyor musun ?Sen kahveleri yap,ben de müziği açayım derdin,perdeleri açıp yağmuru seyrederdik seninle..Yağmurda ıslanmış toprak kokusunu severdin,toprak gibi kokuyorsun derdin ilk zamanlar ..Sonra yağmurlar mı azaldı ,yoksa sen toprak kokusundan mı sıkıldın bilinmez zaten gitgide kahveyi de istemez olmuştun ...
Ortak yanlarımız azalmıştı seninle,ben farkındaydım ama sence saçmalıyordum ..Ben biraz deliydim sende beni benden iyi tanırdın halbuki ..Sonra deli olan benden de sıkıldın...Yağmursuz kaldım ben,sen yağmuru umursamadın,fena alışmıştım sana,sende alışkanlıkları sevmezdin ..Ne zaman alışsan sıkılırdın,bilirdim ...
Bilmek acıtır insanı,bilme her şeyi derdin önceleri ..İncinmesin canın ..Sonra canımda mı acısın istedin ? Ne zaman suratım asılsa şaklabanlıklar yapardın,hadi gidelim de profiterol yiyelim derdin,deli gibi yarım tepsi profiterolu yerdik seninle,karnımız ağrıyana kadar,pastanedekiler eehhhh yeter patlayacaksınız diyene kadar ..Sonra profiterol de ağzımızı tatlandırmadı ..Biliyordum ki ağzını tadlandıran her neyse profiterolden daha tatlıydı..Bu yüzden mi derdin bilme her şeyi ,bilmek canını acıtır..

Şimdi elimde kahve,dışarıda yağmur ,tek başıma ben ..Buralarda ne toprak kokuyor eskisi gibi,ne de profiterol var zaten ....

YAZDIKLARIMI hep geri sildim.az çok eşinin bahanelerinden belliydi sanki.senin için gerçekten üzüldüm.inşaallah islerin ve hayallerin istediğin gibi okur. Ve inşaallah esin akillanir da yuvan kurtulur

gökçe....
yerine koydum kendimi ve ağladım..
çok zor tüm bunlar.. keşke her evlilik gelinlik beyazlığında kalabilse...
iyi dayandın.. gerçekten iyi dayandın..
çok fazlaydı olanlar..
3 günlük dünyada seni mutsuz eden şeyleri bir bir kaldırmalısın,
bunu sana daha önce de 2-3 kere söylemiştim..
kendini yıpratmana değmiyor..
en iyisini yaptın..
umarım hayatının bundan sonraki bölümü daha güzel olur...

Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah bundan sonra çok ama çok mutlu olursun, O hayalini kurduğun herşey en güzel şekilde gerçekleşir.

zor mesele azizim.
takip ediyorum en başından beri.
banada çok dokundu yazdıkların kalbim cız etti.
eşimde yanımda yatıyordu bir gün oda yapar diye içimden geçirdim.
offf çok zor çok
Allah yardımcın olsun

yazdıklarından cok etkılendım ,
bır yola gırdın Allah yardımcın olsun
daha mutlu olacagına ben emınım sureklı beynını kemıren dusuncelerle yasamak cok zor cunkı

cok duygulandim. of gözlerim doldu aglayacagimda isyerindeyim.
sen onu allaha havale etmissin... hakkinda hayirlisi olsun.
insallah biran önce iyilesirsin.

Hakkında hayırlısı. hiç pişmanlık duyma.
Başka hayat yok... böyle için içini kemireceğine, adını koymuşsun belli olmuş.
Orda yalnızsın sen paylaşacak oturup kafanı dağıtacağın biri var mı?

TEK DİLEĞİM YARALARIN CANINI ÇOK FAZLA YAKMAZ.. YERİNDE OLSAYDIM BENDE AYNISI YAPARDIM.. İÇİNDEKİ KAN AĞLAYAN ÇOCUK UMARIM KISA ZAMANDA MUTLU OLUR..

geç bile kalınmış bir karar demekki çok sevdiniz yoksa bunlar her insanın kaldırabileceği şeyler değil
dünyada iyi eşlerde var siz daha iylerine layıksınız

çok duygulandım yazını okuyunca.umarım Allahım hakkında herşeyin hayırlısını verir bdaha asla karşına kötü insanlar çıkarmaz inşallah.ne güzel ki dimdik ayakta duran bi kadınsın gibi geldi.çok yaşa ablam.

Yaptıklarını unutmuş gibi gözüksem de aslında hepsi tek tek hafızamda ..Geceleri uyumam ben bilirsin ,bir sabah sen gayet rahat uyurken telefonun çaldı ,açtım bir kadın sesi, saat 06,58 ..baksana dk sıyla aklımda ..Alo dedi doğal olarak ,beni duyunca sesi kesildi ,geri aradım yanlış numara falan geveledi ,sözcükleri iyi kullandığımı düşünürüm ,onunla da bildiğim dilden konuştum,dökülmedi bir türlü ..Sana sordum ,aşkım kim bilir kim bilmiyorum diye geveledin,sonra o telefona bir daha asla ulaşılamadı ..

Sonra en yakın arkadaşıma bir şeyler hissettiğin aklıma geldi birden bire ,biliyorsun hindi gibi düşünür dururum ben ,görüntüleri,sözleri birleştiririm puzzle gibi ..Tüm parçaları birleştirdiğimde resim ortaya çıktı Ağzını yokladım,küçük diline kadar didikledim ama itiraf etmedin bir türlü deseydin ki evet tamda düşündüğün gibi o zaman eyvallah deyip gidecektim ama demedin ...Sonra mercek altındaydın hep ,belki unuttum sandın ama dedim sana ben unutmam ,biriktiririm ..Sen tanıyamadın beni ,üstelik içim dışım birdi ,bunu hep sen söylerdin ..Hoşlanıyorsun,gözün var dediğim arkadaşımın benden ve arkadaşımdan habersiz borçlarını ödedin,bunları ortaya çıkardığımda bana asla inanmayacağım yalanlar söyledin ,yuttum mu hayır hala her yutkunduğumda boğazıma takılıyor,dedin ki herkese yardım ederim bilmiyor musun?

Biliyordum ama ,sende beni biliyordun..Sana demiştim ki ben her şeye razı gelirim ,parasızlık,evsizlik,arabasızlık,çocuksuzluk,kimsesizlik ama tek bir şeye katlanamam o da Aldatılmak..Bana diyeceksin ki evet artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum,o zaman diyeceğim ki helal olsun ne güzeldir ki dürüst davrandın ,yolun açık olsun ...Ama dedin mi böyle bir şey deseydin ben unutmazdım çünkü ..

Ben her yakaladığımda sen daha çok ağladın,ben her çekip gittiğimde kollarıma yapıştın gitme diye ..Ama ben her gözüne baktığımda ,o yalanları görüyorum ,unuttum ki artık gözlerin yeşil miydi ,ela mıydı,yoksa hadi ordan be ışıkta açık kahve miydi ? Görmüyordum artık renk falan ,sadece yalan ,yalan ..

Neden bana yalan söyledin,diye sorduğumda senden çekindim dedin ,ama bir gün çekip gidebileceğim aklına bile gelmedi ..Dedin ki kin tutmaz,bana kıyamaz ..Evet sana da kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum..Babamın,annemin dudağımın aşağı doğru sarkmasından anladığı mutsuzluğu ,sen haykırışlarıma rağmen anlamadın ..

Şimdi senden binlerce km ötedeyim ,ama bilmiyorsun ki ben bugün ortak avukatımızı aradım..Dönünce ,dava açılacak ,ve sen beni bir daha asla üzemeyeceksin,bir daha asla kurtları beynime boşaltıp ,rahatça uyuyamayacaksın ...Bana yaptığın iyilikleri seni her yere sırtımda taşısam ödeyemem ama sadece kendimin gördüğü yaralarımı artık kendi başıma saramıyorum ..Her şey için teşekkür ederim,ahım bedduam yok sana ..Bir birlikte yaşamayı beceremedik,zaten evlenirken demiştim sana evlenirsek büyü bozulacak ..Ben sana ne çok demişim ama sen hiç dinlememişsin.. Yolun açık olsun,yol arkadaşım,eski eşim,sırdaşım,tontişim,sarı kuşum ...

Eski konularımı okuyanlar,neler yaşadığımı az çok bilirler...Ben bir karar aldım,bu kararı avukatımla da konuştum,insan gibi ,tepinmeden,delirmeden davayı açacağım..Çünkü yaralarım artık dışardan da gözüküyor,onu farkettim,farkettim ki ben mutsuzum,bunun sebebi yalanlar ...Belki koca dayağı yemedim,belki beni istemeyen bir kv m olmadı,belki eltimle çekişmelerimiz olmadı ama onları arayacak durumdayım şu anda ..Keşke yalan hiçbir evlilikte olmasa ,keşke o evlenirken kurulan hayaller hep devam etse,keşke büyü bozulmasa,keşke ,keşke,keşke...Okuyan herkese teşekkür ederim...Bu mektubu eşime yazdım,defalarca aradı,defalarca sesli mesaj bıraktı..Bu sefer ,beni tehdit etmedi,bu sefer ekmeğini suyunu keserim, feleğini şaşırırsın demedi ..Bu sefer ne zamandır söylemediği o iki kelimeyi söyledi Seni Seviyorum ..Bu sefer de ben sustum,ve içimden ; Ben Gidiyorum,hoşçakal dedim ..Bu bir vedaydı ,giden 9 yıla ,olmayan bebeğe,alamadığımız o müstakil eve,olmayan emekliliğe,hayal edilen torunlara ...İyi mi ettim diye sormayacağım,destek bekliyorum sadece ...
gözleirm doldu yutkunamadım bir an herşey film gibi inşallah sonu güzel biter inşallah kolay atlatırsınız rabbim yardımcınız olsun

gökçe....
yerine koydum kendimi ve ağladım..
çok zor tüm bunlar.. keşke her evlilik gelinlik beyazlığında kalabilse...
iyi dayandın.. gerçekten iyi dayandın..
çok fazlaydı olanlar..
3 günlük dünyada seni mutsuz eden şeyleri bir bir kaldırmalısın,
bunu sana daha önce de 2-3 kere söylemiştim..
kendini yıpratmana değmiyor..
en iyisini yaptın..
umarım hayatının bundan sonraki bölümü daha güzel olur...

kıyamam ,ben hiç ağlamadım biliyor musun,sadece o mektubu yazarken ağladım sonra yok ...Teşekkür ederim desteğin için ...

Back