sona yaklaşıyoruz ...

Allah yolunu açik etsin... yazdiklarinda biraz kendimi buldum desem yeridir... hele de o yalanlar kisminda... ne kadar güzel anlatmissin kendini... ne kadar güzel anlatmissin benim dile getiremediklerimi... belki okudu ama gerçekten duymadi yakarislarini... ben duyup hissetmesini geçmistim, okutamamistim bile yazdiklarimi... yazik...
Allah yardimcin olsun...

Yaptıklarını unutmuş gibi gözüksem de aslında hepsi tek tek hafızamda ..Geceleri uyumam ben bilirsin ,bir sabah sen gayet rahat uyurken telefonun çaldı ,açtım bir kadın sesi, saat 06,58 ..baksana dk sıyla aklımda ..Alo dedi doğal olarak ,beni duyunca sesi kesildi ,geri aradım yanlış numara falan geveledi ,sözcükleri iyi kullandığımı düşünürüm ,onunla da bildiğim dilden konuştum,dökülmedi bir türlü ..Sana sordum ,aşkım kim bilir kim bilmiyorum diye geveledin,sonra o telefona bir daha asla ulaşılamadı ..

Sonra en yakın arkadaşıma bir şeyler hissettiğin aklıma geldi birden bire ,biliyorsun hindi gibi düşünür dururum ben ,görüntüleri,sözleri birleştiririm puzzle gibi ..Tüm parçaları birleştirdiğimde resim ortaya çıktı Ağzını yokladım,küçük diline kadar didikledim ama itiraf etmedin bir türlü deseydin ki evet tamda düşündüğün gibi o zaman eyvallah deyip gidecektim ama demedin ...Sonra mercek altındaydın hep ,belki unuttum sandın ama dedim sana ben unutmam ,biriktiririm ..Sen tanıyamadın beni ,üstelik içim dışım birdi ,bunu hep sen söylerdin ..Hoşlanıyorsun,gözün var dediğim arkadaşımın benden ve arkadaşımdan habersiz borçlarını ödedin,bunları ortaya çıkardığımda bana asla inanmayacağım yalanlar söyledin ,yuttum mu hayır hala her yutkunduğumda boğazıma takılıyor,dedin ki herkese yardım ederim bilmiyor musun?

Biliyordum ama ,sende beni biliyordun..Sana demiştim ki ben her şeye razı gelirim ,parasızlık,evsizlik,arabasızlık,çocuksuzluk,kimsesizlik ama tek bir şeye katlanamam o da Aldatılmak..Bana diyeceksin ki evet artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum,o zaman diyeceğim ki helal olsun ne güzeldir ki dürüst davrandın ,yolun açık olsun ...Ama dedin mi böyle bir şey deseydin ben unutmazdım çünkü ..

Ben her yakaladığımda sen daha çok ağladın,ben her çekip gittiğimde kollarıma yapıştın gitme diye ..Ama ben her gözüne baktığımda ,o yalanları görüyorum ,unuttum ki artık gözlerin yeşil miydi ,ela mıydı,yoksa hadi ordan be ışıkta açık kahve miydi ? Görmüyordum artık renk falan ,sadece yalan ,yalan ..

Neden bana yalan söyledin,diye sorduğumda senden çekindim dedin ,ama bir gün çekip gidebileceğim aklına bile gelmedi ..Dedin ki kin tutmaz,bana kıyamaz ..Evet sana da kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum..Babamın,annemin dudağımın aşağı doğru sarkmasından anladığı mutsuzluğu ,sen haykırışlarıma rağmen anlamadın ..

Şimdi senden binlerce km ötedeyim ,ama bilmiyorsun ki ben bugün ortak avukatımızı aradım..Dönünce ,dava açılacak ,ve sen beni bir daha asla üzemeyeceksin,bir daha asla kurtları beynime boşaltıp ,rahatça uyuyamayacaksın ...Bana yaptığın iyilikleri seni her yere sırtımda taşısam ödeyemem ama sadece kendimin gördüğü yaralarımı artık kendi başıma saramıyorum ..Her şey için teşekkür ederim,ahım bedduam yok sana ..Bir birlikte yaşamayı beceremedik,zaten evlenirken demiştim sana evlenirsek büyü bozulacak ..Ben sana ne çok demişim ama sen hiç dinlememişsin.. Yolun açık olsun,yol arkadaşım,eski eşim,sırdaşım,tontişim,sarı kuşum ...

Eski konularımı okuyanlar,neler yaşadığımı az çok bilirler...Ben bir karar aldım,bu kararı avukatımla da konuştum,insan gibi ,tepinmeden,delirmeden davayı açacağım..Çünkü yaralarım artık dışardan da gözüküyor,onu farkettim,farkettim ki ben mutsuzum,bunun sebebi yalanlar ...Belki koca dayağı yemedim,belki beni istemeyen bir kv m olmadı,belki eltimle çekişmelerimiz olmadı ama onları arayacak durumdayım şu anda ..Keşke yalan hiçbir evlilikte olmasa ,keşke o evlenirken kurulan hayaller hep devam etse,keşke büyü bozulmasa,keşke ,keşke,keşke...Okuyan herkese teşekkür ederim...Bu mektubu eşime yazdım,defalarca aradı,defalarca sesli mesaj bıraktı..Bu sefer ,beni tehdit etmedi,bu sefer ekmeğini suyunu keserim, feleğini şaşırırsın demedi ..Bu sefer ne zamandır söylemediği o iki kelimeyi söyledi Seni Seviyorum ..Bu sefer de ben sustum,ve içimden ; Ben Gidiyorum,hoşçakal dedim ..Bu bir vedaydı ,giden 9 yıla ,olmayan bebeğe,alamadığımız o müstakil eve,olmayan emekliliğe,hayal edilen torunlara ...İyi mi ettim diye sormayacağım,destek bekliyorum sadece ...

Su anda hüngür hüngür Ağlıyorum :KK61::KK42:

çok güzel kavga ederdik eskiden,mesela çok güzel tencere tava fırlardı evimizde onlar bir süre sonra sessizliğe büründü ,önce o benden çok bağrınmaya başladı,sonra ben ondan daha çok susmaya başladım ..Ben sustukça o dediki heee bu unutur ama ben sustukça gidiyordum o bunun farkında değildi ...Teşekkür ederim mutluluk değilde umarım huzur bulurum ...

Kadinlar susaraktan giderr :cry: gece gece nerden buldum konunuzu psikolojim zaten gidikti simdi tam gitti :@:@:@:@:@:@:

okurken gözlerim doldu...Çok garip evin ailen karın huzurun var ama gözün dışarda yemeğin pişiyo seni seven bi kadın var üstelk sende seviyorum diyosun ama aldatıyosun yalan söylüosun.Aslında seni aldatmamş kendini aldatmış.. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Böyle bi evliliktense ayrılmak en iyisi.Her gün her dakka naptı kimle konuştu noldu demek yerine hayatından çıkması en hayırlısı...

Yaptıklarını unutmuş gibi gözüksem de aslında hepsi tek tek hafızamda ..Geceleri uyumam ben bilirsin ,bir sabah sen gayet rahat uyurken telefonun çaldı ,açtım bir kadın sesi, saat 06,58 ..baksana dk sıyla aklımda ..Alo dedi doğal olarak ,beni duyunca sesi kesildi ,geri aradım yanlış numara falan geveledi ,sözcükleri iyi kullandığımı düşünürüm ,onunla da bildiğim dilden konuştum,dökülmedi bir türlü ..Sana sordum ,aşkım kim bilir kim bilmiyorum diye geveledin,sonra o telefona bir daha asla ulaşılamadı ..

Sonra en yakın arkadaşıma bir şeyler hissettiğin aklıma geldi birden bire ,biliyorsun hindi gibi düşünür dururum ben ,görüntüleri,sözleri birleştiririm puzzle gibi ..Tüm parçaları birleştirdiğimde resim ortaya çıktı Ağzını yokladım,küçük diline kadar didikledim ama itiraf etmedin bir türlü deseydin ki evet tamda düşündüğün gibi o zaman eyvallah deyip gidecektim ama demedin ...Sonra mercek altındaydın hep ,belki unuttum sandın ama dedim sana ben unutmam ,biriktiririm ..Sen tanıyamadın beni ,üstelik içim dışım birdi ,bunu hep sen söylerdin ..Hoşlanıyorsun,gözün var dediğim arkadaşımın benden ve arkadaşımdan habersiz borçlarını ödedin,bunları ortaya çıkardığımda bana asla inanmayacağım yalanlar söyledin ,yuttum mu hayır hala her yutkunduğumda boğazıma takılıyor,dedin ki herkese yardım ederim bilmiyor musun?

Biliyordum ama ,sende beni biliyordun..Sana demiştim ki ben her şeye razı gelirim ,parasızlık,evsizlik,arabasızlık,çocuksuzluk,kimsesizlik ama tek bir şeye katlanamam o da Aldatılmak..Bana diyeceksin ki evet artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum,o zaman diyeceğim ki helal olsun ne güzeldir ki dürüst davrandın ,yolun açık olsun ...Ama dedin mi böyle bir şey deseydin ben unutmazdım çünkü ..

Ben her yakaladığımda sen daha çok ağladın,ben her çekip gittiğimde kollarıma yapıştın gitme diye ..Ama ben her gözüne baktığımda ,o yalanları görüyorum ,unuttum ki artık gözlerin yeşil miydi ,ela mıydı,yoksa hadi ordan be ışıkta açık kahve miydi ? Görmüyordum artık renk falan ,sadece yalan ,yalan ..

Neden bana yalan söyledin,diye sorduğumda senden çekindim dedin ,ama bir gün çekip gidebileceğim aklına bile gelmedi ..Dedin ki kin tutmaz,bana kıyamaz ..Evet sana da kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum..Babamın,annemin dudağımın aşağı doğru sarkmasından anladığı mutsuzluğu ,sen haykırışlarıma rağmen anlamadın ..

Şimdi senden binlerce km ötedeyim ,ama bilmiyorsun ki ben bugün ortak avukatımızı aradım..Dönünce ,dava açılacak ,ve sen beni bir daha asla üzemeyeceksin,bir daha asla kurtları beynime boşaltıp ,rahatça uyuyamayacaksın ...Bana yaptığın iyilikleri seni her yere sırtımda taşısam ödeyemem ama sadece kendimin gördüğü yaralarımı artık kendi başıma saramıyorum ..Her şey için teşekkür ederim,ahım bedduam yok sana ..Bir birlikte yaşamayı beceremedik,zaten evlenirken demiştim sana evlenirsek büyü bozulacak ..Ben sana ne çok demişim ama sen hiç dinlememişsin.. Yolun açık olsun,yol arkadaşım,eski eşim,sırdaşım,tontişim,sarı kuşum ...

Eski konularımı okuyanlar,neler yaşadığımı az çok bilirler...Ben bir karar aldım,bu kararı avukatımla da konuştum,insan gibi ,tepinmeden,delirmeden davayı açacağım..Çünkü yaralarım artık dışardan da gözüküyor,onu farkettim,farkettim ki ben mutsuzum,bunun sebebi yalanlar ...Belki koca dayağı yemedim,belki beni istemeyen bir kv m olmadı,belki eltimle çekişmelerimiz olmadı ama onları arayacak durumdayım şu anda ..Keşke yalan hiçbir evlilikte olmasa ,keşke o evlenirken kurulan hayaller hep devam etse,keşke büyü bozulmasa,keşke ,keşke,keşke...Okuyan herkese teşekkür ederim...Bu mektubu eşime yazdım,defalarca aradı,defalarca sesli mesaj bıraktı..Bu sefer ,beni tehdit etmedi,bu sefer ekmeğini suyunu keserim, feleğini şaşırırsın demedi ..Bu sefer ne zamandır söylemediği o iki kelimeyi söyledi Seni Seviyorum ..Bu sefer de ben sustum,ve içimden ; Ben Gidiyorum,hoşçakal dedim ..Bu bir vedaydı ,giden 9 yıla ,olmayan bebeğe,alamadığımız o müstakil eve,olmayan emekliliğe,hayal edilen torunlara ...İyi mi ettim diye sormayacağım,destek bekliyorum sadece ...

okurken tüylerim ürperdi :( çok üzücü gerçekten

umarım herşey sizin için iyi olur :(

helal olsun sendeki nasıl bir güçmüş ben kendimi senin yerine koydumda bu kadar sağlam duramazdım bir insanın ayaklarını yere basması o kadar güzelki muhtaç olmadan tek başımada yapabilirim bak gör izlenimini vermen çok güzel evet çok zor 9 senelik bir evliliği bitirmek sana nazım hikmetin şiirinden şu satırları söylüyorum elbet bitecek güneşe hasret günler ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini

Son durum nedir?? Çok duygulanarak okudum...Çok iyi ifade edilmiş...Üzüldüm..Yazıkk olmuş...:( Allah gönlünüze göre versin inşallah bir ömür mutlu bir hayat sürersiniz . Gelişmelerden haberdar edin...Sonunuzu çok merak ediyorum...

Boşanma kararının arkasında dur bence. Dünyaya bir kere geliyoruz, onu da erkeklere hizmetle geçirirsen çok pişman olursun.
Tabi bu biraz inançla da ilgili bir durum. Ben öteki dünyaya inanmıyorum Benim için cennet de cehennem de bu dünyada. O yüzden hayatımda bana mutluluk vermeyen her şey çıkarıyorum ben hayatımdan.
Bence sen de inancın ne olursa olsun ''Canım zor olan evliliği yıkmak değil, düzeltmek; tekrara tekrar dene'' laflarına aldanma. Böyle düşünene kadınların hayatı hep pişmanlık ve mutsuzluk dolu. Tek bir hayatın var, kıymetini bil. Ölünce ne olacağının garantisini hiç kimse veremez.
inançla n ealaka anlamadım evlenirsin mutsuz olursun ve o evlilik biter yani cozzz. inanç mutsuzluk beraberlik ne alaka .

bugün mesaj atmış bana yazdıklarına çok kırıldım diye düşünebiliyor musun ? Çok kırılmış ,dedim ki benim artık kırılacak yerim bile kalmamış ne mutlu ki hala kırılabiliyorsun ...Cevap yok ...
Maşallah siz gene 9 yyıl sabretmişsiniz.benim 2 sene anca sürdü aldatmada değil ama meyil vardı onda hiç sevmem evli bir erkeğin başka kadınlarda gözü olmasını çıkarttım o gözü attım.. arkama dönüp asla bakmam ayrıldım diye hüzünlenmem üzülmem silerim bir kalemde ne şaşırmıştı ama ..yerinde karar vermişsiniz..

Bazen susarak gitmek istemiyor insan, avazı çıktığı kadar bağırmak dinlenilmek istiyor. Sonunda büyük bir hayal kırıklığıyla anlıyor ki, sen ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır sözü çok doğruymuş. Böyle konuşurken bazen, derdime ben bile anlam veremiyorum, sesim yavaş yavaş kısılıyor. Sanki konuşan ben değilim, bir başkası konuşuyor ve ben dinliyorum. Ne kadar saçmalıyor diyorum içimden, baksana hiç tepki bile vermedi eşi. Kadın hatalı olmalı diyorum.. O kadar büyük bir boşluğun içinde kayboluyor ki cümleler.. Yer çekimi yok ve uzayda asılı kalmış gibi nereye gittiği belli olmadan çıkıyor ağızdan acılar.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Mutsuz geçecek bir ömür yerine, onsuz geçecek bir ömrü tercih ediyorum ben de.

Şimdi bana kızacaksınız biliyorum ama bu kadar dik durabilen bi kadının ve boşanma kararını üç günde vermediği belli olan bi kadının geçen hafta da eşinden para almamasını beklerdim. He uzakta ihtiyacı var falan o ayrı almak zorundadır da ben sadece beklerdim dedim demekki koşullar öyle gerekmiş
Evet bende okudum buda ayrı bir soru işareti..

bu da mantıklı aslında :) doğrusu da vardır bi yerlerde :)
Canım erkek milleti damızlıktır.. gecelerine renk katar,,aşk meşk duygularını besler daha doğrusu beslemelerine izin veririz,,bazen cilvelerine bazen sertliklerine izin veririz,,,,ruhumuza hoş gelir,,başka bir halt değildir onlarr..

Canım erkek milleti damızlıktır.. gecelerine renk katar,,aşk meşk duygularını besler daha doğrusu beslemelerine izin veririz,,bazen cilvelerine bazen sertliklerine izin veririz,,,,ruhumuza hoş gelir,,başka bir halt değildir onlarr..
hepsi aynı işte :) kimisi nazikdir sözde kadının ruhuna işler,kimisi ise tam bir odun hiç bi zaman da değişmez...

okurken ağladım..
aynı bu şekilde veda etmek zorunda kaldığım biri vardı,
onu hatırladım..
unutmamışım..
rabbim yardımcın olsun.

Back