sona yaklaşıyoruz ...

ölür müsün öldürür müsün, yuh artik!
senin duygusalligini bildiginden suc bastiracak aklinca..

bende inanmıyorum,sadece bir anne çocuğunu,bir baba çocuğunu belki de bir kardeş kardeşini sevebilir ..İki yabancının menfaatsiz birbirini sevebileceğine,yalan söylemeden ölene kadar birlikte yaşlanmaya bende inanmıyorum..Evlilik tecrübedir derler ama çoğu zaman kötü şeyleri tecrübe ediyoruz ,insan eski haline dönemiyor ..Kim ne dese önceden yaşadığı kazıkların tekrarlanmayacağını garanti edemiyor ...

sana aciklama yaptirip kendi gonlunu aldirtacak galiba.. yuregini dokmussun, ben neler etmisim diyecegine, cok kirildim diyor! kapasitesi dar sanirim.

Sanırım..İlgilenmiyorum,zamanında genişletmeye çalıştım ,olmadı ...Dar kapasiteyle devam etsin yoluna bu saatten sonra ...Ben yoruldum.

Bu mesaja cevap verecek misin ???
Zamanında seni o kadar çok kırdıya parçaları batmıştır ondandır.
Nasıl bir bencilliktir. Yaptığı hatayı anlayabilecek idrak yok mu ya hu Tamir etmesi gereken yerde hala kırıldım üzüldüm vs kendi hatalarına kusurlarına kör ama senin hislerini ifade etmen bile ona bu kadar batmış demek yazıklar olsun yaa ....

Cok güzel yazmissiniz ama cok etkileyici nasil yapar erkekler bunu anlamiyorum gul gubi karin var ahhh ah

Aynen yazdığı şu ,senin kalbin çok doluymuş benim ki boşta geziyor ..Senin canın yanmış,ben insan değilim ,benim canım yok değil mi ? Sana kötü bir söz mü söyledim,canını mı yaktım ..Çok kırıldım ..

sen beni kullandın yazmış şimdi de ..
Te allahım yarabbimmmm ssen bize sabır yüzsüzlere yüz akıl fikir yoksunlarına ihtiyaçlarını ve tekrar bize bunlarla başetme gücü ver yarabbimmmm
Bu nasıl bir egodur, kendini teee dev aynalarında görütor galiba. yok yok hiçbirşeyin farkında değil yada farketmemezlikten geliyor.
Hani derler ya yavuz hırsız suçunu bastırıe. Eminim biraz daha konuşsa sen oturup evet yaa ben suçluyum galiba diyeceksin.
Hani zeytinyağı gibi üste çıkmak deyimi varya bu tipler zeytinyağınında üstüne çıkarlar.
Canım sen onun yaptıklarını da kendi yaptıklarını/yapmadıklarını da en iyi bilensin sen aynısını yapmış olsan napardı sana bi düşünsene!
Gurur bir onlarda var sanki resmen aenin iyi niyetine duyhusallığına ona olan sevgine evlilik birliliğinin kutsallığına oynuyor vicdan yaptıracak akıl oyunlarıyla!!!

Konunu okurken Yalın'ın günaydın şarkısı çınladı kulaklarımda

Hakkında hayırlısı olsun.

Ben ben ben merkezli erkek mentalitesi....
İlk aklına gelen sizin kırılmış haliniz, ne halde olduğunuz değil kendi kırgınlığı..Herkes kendini sever ama sizin eşiniz sadece kendini seven türden...

seni suçlu çıkartmaya bile çalışacaktır. bırakıp gitti ben onu beklerken böyle bi karar aldı acaba orda biriyle mi tanıştı gibi gibi gibi

Gecmis konularini okudum.
Esin sana güven vermemis..vermedigi ile kalmamis güvenini sarsacak cok sey yapmis.
Kuru kuruya kimse kimseye güvenmez kusura bakmasin. Yalan da cok seyi götürür.
Sende keske cine gitmeyip basinda kalsaydin sessizce takip etseydin elinde kanitlar olsaydi.
Belirsizlik yasamissin cok fazla..
Icinde hicbirsey kalmadiktan sonra bosansaydin onun yüzüne kanitlari carpip bitirseydin..daha iyi olurdu bence.
Hem senin rahatlaman icin hem onun cenesini sonsuza dek tikamak icin.
Hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…