sona yaklaşıyoruz ...

Witch , zaten son mesajalarin hep hayattan bezme modundaydi. O zaman evli oldugun icin yazamamistim ama senin neye ihtiyacin var biliyor musun, kalbinin atmasina :KK25: Yeni asklara yelken acmalisin bence.:KK66:
Aklim su an hicbir askin sonsuz olmadigi yonunde direktif veriyor..Madem bir yalan yasanacak hic totomu kaldiramam cherry ask bi otede oynasin ilismesin simdilik ;)

Dilerim bu mektup oradaki down ruh halini etkiler, olması gereken seviyeye çıkarır, binlerce km ötede olman kafanı da kendinle beraber götürdüğünden bir işe yaramamıştı, bundan sonrası senin için daha çoook güzel olur umarım. :KK36:
Radikal kararlar iyidir, kötü gidişhata alışmaktan çok daha güzel sonuçlar verir. :KK19:

Zaten bildiğin detaylarla boğmak istemedim yorumu ne gereği var, bir de; ne yalan söyleyeyim heeyyyo intikamımızı aldım, istedikleri kadar duvar örsünler dillerini fethedip geri döndüm sevincin mutlu eder beni, ötekisinde ilim çinde olsa bile gidip orada şahsi acabalarınla debelenmenin kime ne faydası vardı allasen? Güçlü witche hiç yakışmıyodu :KK66:
Bilmem kacis miydi ki ?Ama burada sokakta konusmak,hicbir baginin olmadigi insanlarla onlarin dilinde sakalasmak ,29 yasinda cok zor bir dille ugrasmak mental anlamda iyi geldi ,ben daha buraya gelmeden evliligin sekli belirmisti kafamda zaten,o sak diye olduguna inaniyor sadece ..

Boşanma kararının arkasında dur bence. Dünyaya bir kere geliyoruz, onu da erkeklere hizmetle geçirirsen çok pişman olursun.
Tabi bu biraz inançla da ilgili bir durum. Ben öteki dünyaya inanmıyorum Benim için cennet de cehennem de bu dünyada. O yüzden hayatımda bana mutluluk vermeyen her şey çıkarıyorum ben hayatımdan.
Bence sen de inancın ne olursa olsun ''Canım zor olan evliliği yıkmak değil, düzeltmek; tekrara tekrar dene'' laflarına aldanma. Böyle düşünene kadınların hayatı hep pişmanlık ve mutsuzluk dolu. Tek bir hayatın var, kıymetini bil. Ölünce ne olacağının garantisini hiç kimse veremez.
Bende oyle cok dort dortluk bir musluman degilim,tavsiye hayatimin hicbir doneminde ise yaramadi zaten,tavsiyeler hangi yondeyse inat gibi gittim tam tersine hareket ettim haa bu her zaman dogru degildi kabul ediyorum ama hayatin bana ait oldugunun farkindaydim ;) Bir de cok domestik bir kadin degilim ben o yuzden onun emegi daha coktur bende hakkini yiyemem ama artik herkes yoluna..

Saniyorum karistiriliyorum cunku benden kocamdir yapar lafiNi duymaniz icin ya beNim sarhos olmam,ya da kayisi iyice koparmam lazim :KK54:..Boyle bir kadin degilim ben ,ikincisi benim ex zaten 9 yilin icinde bir gun bile senden biktim,seni sevmiyorum ,seni aldattim diye bir kelime kullanmadi,beNim hislerim dogrultusunda ustune gittigim konulardan doneler elde ettim ben ..
Ona kalsa o beni hala aldatmadi,fiziksel olarak yine yapmadi buna da emiNim ama hisleri belli bir donem baskasina kiydi buna da eminim ve buNu yediremiyorum..Bu bana cok agir geliyor,aldatma icin adami yatakta basmam lazim degil bunun bilincindeyim ben ama takdir edersinki ben bir haftada toparlanip cine geldim ,bu biraz kendi kafami dinlemek icindi ..
Ben bosaniyorum dediysem bosanirim,cunku ben evleniyorum dedim ve 20 gun icinde evlendim..Cok uzun kararlar insani degilim .:KK50:

Belkide oyle oldu arastiririm biara usenmessem hatrimda oyle kalmiş ..

Basarilar

Arkadaslar hepinize yorumlariniz,destekleriniz,dualariniz icin tesekkur ederim..
Aldatilmanin fiziksel oldugunu dusunenlerden degilim.Normal hayatimda cok fazla arkadad sahibi olan biri degilim cok samimi oldugum tek arkadasima farkli hisleri olduguNu hissettigim andan itibaren zaten bizim icin son baslamisti,simdiye kadarki surecte beni boyle bir seyin olmadigina ikna etmeye calisti boyle bir sacmaliga ben izin verdim,aptalca inandirilmayi bekledim..Icimden bir ses surekli olarak inanma uyarilarini yapiyordu..Esiminki bana bagimlilik,benimle eglendigi icin,benimle guldugu icin,benimle zaman gecirmeyi sevdigi icin,konusmayi akil almayi sevdigi icin bagimliydi ama ben onun asker arkadasi degildim,kadindim ve ayrinticiydim,ilgiye,sevgiye,dokunulmaya,hissetmeye ihtiyacim vardi o bunu anlayamadi..Biz 9 yil icinde cok iyi arkadas sirdas olmustuk ama kari koca olmayi beceremedik,biliyorum sucun buyugu bende ,onu ihmal ettim,sucladim,kotu davrandim cunku durust olmasini istedim bana evet dogru demesini bekledim,onay almayi ..Yapmadi ,o zaman daha kolay gidecektim cunku ,simdi herkese beNim uydurdugumu,ozgur bir hayat surmek istedigim icin onu sepetledigimi soyleyecek ,ama umurumda dahi degil tum dunyayi yanina alsa tek kalsam da o benim artik yabancim,bundan sonra oNun icin diledigim tek sey mutlu olmasi..
Kimbilir belki evlenir,cocuklari olur,daha geleneksel bir evlilik yasayarak kendisini tatmin eder,ben bir sure sirtimda bicak,bogazimda yumruyla yasayacagim,o hep derki sen konusarak rahatliyorsun tam tersi konustukca ,yazdikca derine iniyor yasadiklarim..
HepiNize durust iliskiler,yalansiz evlilikler diliyorum..

hayirlisi olsun. umarim o gun gelip Turkiye ye dondugunde yine seni uzecek onlarca yalan siralayip zaten inanmak isteyen kalbine soz geciremediginde de boyle dim dik durabilirsin.

ben de diyorum bu kadin kocisini birakip nasil cine gidebiliyor. sen gitmemissin ki seni gitmek zorunda birakmislar. donucem donucem diyordun baslarda herseyde bir hayir vardir dedikleri bu olsa gerek. ondan uzakta yapabiliyorsun gormeni sagladi belkide bu gurbet.

huzun akiyor yazdiklarindan umarim bundan sonra cok mutlu olursun.

Mazide yasadiklarin agir meseleler, bosanmaya da sebep olabilir ona da eyvallah.. Benim yanlis buldugum, su an zaten zihin dunyan kaosta, neden boyle agir radikal bi karar aliyosun diye dusundum.. Diyosun ki ben hep boyleyim boyle yasadim boyle de mutluyum, o zaman cok da problem olmaz tabii.. Insan kendini tanir.. Hayirlisi ne diyeyim her sey gonlunce olsun.. Bu donemde artik her seyi kapat o zaman kocanla, kendi keyfine bak.. Sifir iletisim maksimum ozgurluk..

Yaptıklarını unutmuş gibi gözüksem de aslında hepsi tek tek hafızamda ..Geceleri uyumam ben bilirsin ,bir sabah sen gayet rahat uyurken telefonun çaldı ,açtım bir kadın sesi, saat 06,58 ..baksana dk sıyla aklımda ..Alo dedi doğal olarak ,beni duyunca sesi kesildi ,geri aradım yanlış numara falan geveledi ,sözcükleri iyi kullandığımı düşünürüm ,onunla da bildiğim dilden konuştum,dökülmedi bir türlü ..Sana sordum ,aşkım kim bilir kim bilmiyorum diye geveledin,sonra o telefona bir daha asla ulaşılamadı ..

Sonra en yakın arkadaşıma bir şeyler hissettiğin aklıma geldi birden bire ,biliyorsun hindi gibi düşünür dururum ben ,görüntüleri,sözleri birleştiririm puzzle gibi ..Tüm parçaları birleştirdiğimde resim ortaya çıktı Ağzını yokladım,küçük diline kadar didikledim ama itiraf etmedin bir türlü deseydin ki evet tamda düşündüğün gibi o zaman eyvallah deyip gidecektim ama demedin ...Sonra mercek altındaydın hep ,belki unuttum sandın ama dedim sana ben unutmam ,biriktiririm ..Sen tanıyamadın beni ,üstelik içim dışım birdi ,bunu hep sen söylerdin ..Hoşlanıyorsun,gözün var dediğim arkadaşımın benden ve arkadaşımdan habersiz borçlarını ödedin,bunları ortaya çıkardığımda bana asla inanmayacağım yalanlar söyledin ,yuttum mu hayır hala her yutkunduğumda boğazıma takılıyor,dedin ki herkese yardım ederim bilmiyor musun?

Biliyordum ama ,sende beni biliyordun..Sana demiştim ki ben her şeye razı gelirim ,parasızlık,evsizlik,arabasızlık,çocuksuzluk,kimsesizlik ama tek bir şeye katlanamam o da Aldatılmak..Bana diyeceksin ki evet artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum,o zaman diyeceğim ki helal olsun ne güzeldir ki dürüst davrandın ,yolun açık olsun ...Ama dedin mi böyle bir şey deseydin ben unutmazdım çünkü ..

Ben her yakaladığımda sen daha çok ağladın,ben her çekip gittiğimde kollarıma yapıştın gitme diye ..Ama ben her gözüne baktığımda ,o yalanları görüyorum ,unuttum ki artık gözlerin yeşil miydi ,ela mıydı,yoksa hadi ordan be ışıkta açık kahve miydi ? Görmüyordum artık renk falan ,sadece yalan ,yalan ..

Neden bana yalan söyledin,diye sorduğumda senden çekindim dedin ,ama bir gün çekip gidebileceğim aklına bile gelmedi ..Dedin ki kin tutmaz,bana kıyamaz ..Evet sana da kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum..Babamın,annemin dudağımın aşağı doğru sarkmasından anladığı mutsuzluğu ,sen haykırışlarıma rağmen anlamadın ..

Şimdi senden binlerce km ötedeyim ,ama bilmiyorsun ki ben bugün ortak avukatımızı aradım..Dönünce ,dava açılacak ,ve sen beni bir daha asla üzemeyeceksin,bir daha asla kurtları beynime boşaltıp ,rahatça uyuyamayacaksın ...Bana yaptığın iyilikleri seni her yere sırtımda taşısam ödeyemem ama sadece kendimin gördüğü yaralarımı artık kendi başıma saramıyorum ..Her şey için teşekkür ederim,ahım bedduam yok sana ..Bir birlikte yaşamayı beceremedik,zaten evlenirken demiştim sana evlenirsek büyü bozulacak ..Ben sana ne çok demişim ama sen hiç dinlememişsin.. Yolun açık olsun,yol arkadaşım,eski eşim,sırdaşım,tontişim,sarı kuşum ...

Eski konularımı okuyanlar,neler yaşadığımı az çok bilirler...Ben bir karar aldım,bu kararı avukatımla da konuştum,insan gibi ,tepinmeden,delirmeden davayı açacağım..Çünkü yaralarım artık dışardan da gözüküyor,onu farkettim,farkettim ki ben mutsuzum,bunun sebebi yalanlar ...Belki koca dayağı yemedim,belki beni istemeyen bir kv m olmadı,belki eltimle çekişmelerimiz olmadı ama onları arayacak durumdayım şu anda ..Keşke yalan hiçbir evlilikte olmasa ,keşke o evlenirken kurulan hayaller hep devam etse,keşke büyü bozulmasa,keşke ,keşke,keşke...Okuyan herkese teşekkür ederim...Bu mektubu eşime yazdım,defalarca aradı,defalarca sesli mesaj bıraktı..Bu sefer ,beni tehdit etmedi,bu sefer ekmeğini suyunu keserim, feleğini şaşırırsın demedi ..Bu sefer ne zamandır söylemediği o iki kelimeyi söyledi Seni Seviyorum ..Bu sefer de ben sustum,ve içimden ; Ben Gidiyorum,hoşçakal dedim ..Bu bir vedaydı ,giden 9 yıla ,olmayan bebeğe,alamadığımız o müstakil eve,olmayan emekliliğe,hayal edilen torunlara ...İyi mi ettim diye sormayacağım,destek bekliyorum sadece ...
ahh be kardeşim sen yazmışsın benim içim dökülmüş burda.. bir düğümde benim boğazımda takılı kaldı.. çok zor.. demek istemiyorum.. 9 yıl.. koskoca 9... hayallerle bezenmiş hayat yolu.. 3 kişi yüzünden son noktayı yaşıyor.. inşallah hayat bundan sonra gelebileceği en güzel şekliyle gelir hayatına..

İçim sızladı yazdıklarına
Aldatılmak çok ağır bilirim
Şüphesi bile düşse insanın aklına dikiş tutmuyor duygular
Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlı olanı nasip etsin

Yaptıklarını unutmuş gibi gözüksem de aslında hepsi tek tek hafızamda ..Geceleri uyumam ben bilirsin ,bir sabah sen gayet rahat uyurken telefonun çaldı ,açtım bir kadın sesi, saat 06,58 ..baksana dk sıyla aklımda ..Alo dedi doğal olarak ,beni duyunca sesi kesildi ,geri aradım yanlış numara falan geveledi ,sözcükleri iyi kullandığımı düşünürüm ,onunla da bildiğim dilden konuştum,dökülmedi bir türlü ..Sana sordum ,aşkım kim bilir kim bilmiyorum diye geveledin,sonra o telefona bir daha asla ulaşılamadı ..

Sonra en yakın arkadaşıma bir şeyler hissettiğin aklıma geldi birden bire ,biliyorsun hindi gibi düşünür dururum ben ,görüntüleri,sözleri birleştiririm puzzle gibi ..Tüm parçaları birleştirdiğimde resim ortaya çıktı Ağzını yokladım,küçük diline kadar didikledim ama itiraf etmedin bir türlü deseydin ki evet tamda düşündüğün gibi o zaman eyvallah deyip gidecektim ama demedin ...Sonra mercek altındaydın hep ,belki unuttum sandın ama dedim sana ben unutmam ,biriktiririm ..Sen tanıyamadın beni ,üstelik içim dışım birdi ,bunu hep sen söylerdin ..Hoşlanıyorsun,gözün var dediğim arkadaşımın benden ve arkadaşımdan habersiz borçlarını ödedin,bunları ortaya çıkardığımda bana asla inanmayacağım yalanlar söyledin ,yuttum mu hayır hala her yutkunduğumda boğazıma takılıyor,dedin ki herkese yardım ederim bilmiyor musun?

Biliyordum ama ,sende beni biliyordun..Sana demiştim ki ben her şeye razı gelirim ,parasızlık,evsizlik,arabasızlık,çocuksuzluk,kimsesizlik ama tek bir şeye katlanamam o da Aldatılmak..Bana diyeceksin ki evet artık sana karşı hiçbir şey hissetmiyorum,o zaman diyeceğim ki helal olsun ne güzeldir ki dürüst davrandın ,yolun açık olsun ...Ama dedin mi böyle bir şey deseydin ben unutmazdım çünkü ..

Ben her yakaladığımda sen daha çok ağladın,ben her çekip gittiğimde kollarıma yapıştın gitme diye ..Ama ben her gözüne baktığımda ,o yalanları görüyorum ,unuttum ki artık gözlerin yeşil miydi ,ela mıydı,yoksa hadi ordan be ışıkta açık kahve miydi ? Görmüyordum artık renk falan ,sadece yalan ,yalan ..

Neden bana yalan söyledin,diye sorduğumda senden çekindim dedin ,ama bir gün çekip gidebileceğim aklına bile gelmedi ..Dedin ki kin tutmaz,bana kıyamaz ..Evet sana da kıyamıyorum ama kendime de kıyamıyorum..Babamın,annemin dudağımın aşağı doğru sarkmasından anladığı mutsuzluğu ,sen haykırışlarıma rağmen anlamadın ..

Şimdi senden binlerce km ötedeyim ,ama bilmiyorsun ki ben bugün ortak avukatımızı aradım..Dönünce ,dava açılacak ,ve sen beni bir daha asla üzemeyeceksin,bir daha asla kurtları beynime boşaltıp ,rahatça uyuyamayacaksın ...Bana yaptığın iyilikleri seni her yere sırtımda taşısam ödeyemem ama sadece kendimin gördüğü yaralarımı artık kendi başıma saramıyorum ..Her şey için teşekkür ederim,ahım bedduam yok sana ..Bir birlikte yaşamayı beceremedik,zaten evlenirken demiştim sana evlenirsek büyü bozulacak ..Ben sana ne çok demişim ama sen hiç dinlememişsin.. Yolun açık olsun,yol arkadaşım,eski eşim,sırdaşım,tontişim,sarı kuşum ...

Eski konularımı okuyanlar,neler yaşadığımı az çok bilirler...Ben bir karar aldım,bu kararı avukatımla da konuştum,insan gibi ,tepinmeden,delirmeden davayı açacağım..Çünkü yaralarım artık dışardan da gözüküyor,onu farkettim,farkettim ki ben mutsuzum,bunun sebebi yalanlar ...Belki koca dayağı yemedim,belki beni istemeyen bir kv m olmadı,belki eltimle çekişmelerimiz olmadı ama onları arayacak durumdayım şu anda ..Keşke yalan hiçbir evlilikte olmasa ,keşke o evlenirken kurulan hayaller hep devam etse,keşke büyü bozulmasa,keşke ,keşke,keşke...Okuyan herkese teşekkür ederim...Bu mektubu eşime yazdım,defalarca aradı,defalarca sesli mesaj bıraktı..Bu sefer ,beni tehdit etmedi,bu sefer ekmeğini suyunu keserim, feleğini şaşırırsın demedi ..Bu sefer ne zamandır söylemediği o iki kelimeyi söyledi Seni Seviyorum ..Bu sefer de ben sustum,ve içimden ; Ben Gidiyorum,hoşçakal dedim ..Bu bir vedaydı ,giden 9 yıla ,olmayan bebeğe,alamadığımız o müstakil eve,olmayan emekliliğe,hayal edilen torunlara ...İyi mi ettim diye sormayacağım,destek bekliyorum sadece ...
canimmm ne güzel yazmissin hissettiklerini,okurken hüzünlendim...Rabbim yardimcin olsun..kotu zamnlari bir an once geride birakirsin inşallah.

:'( var mı böyle bir durumda insanı teselli edecek söz, cümle...
Allah yardımcımız olsun...
Yazdıklarınız yaşadıklarıma benziyor okurken kendi hikayem canlandı tekrar gözümde.
Hayatınızın bundan sonraki kısmı çok daha iyi güzel olur dilerim. :cry:

Canım benim çok üzüldüm:cry:ve duygulandım yazını okurken

ne kadar acı çektiğin bariz ortada

Böylesi hakkında hayırlısı olur inan ki bu şüphelerle yaşamak

içini kemirip durmasına katlanmaktan bin kat iyi olur ayrılık.

İçim sızladı yazdıklarına
Aldatılmak çok ağır bilirim
Şüphesi bile düşse insanın aklına dikiş tutmuyor duygular
Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlı olanı nasip etsin

bugün mesaj atmış bana yazdıklarına çok kırıldım diye düşünebiliyor musun ? Çok kırılmış ,dedim ki benim artık kırılacak yerim bile kalmamış ne mutlu ki hala kırılabiliyorsun ...Cevap yok ...

Canım benim çok üzüldüm:cry:ve duygulandım yazını okurken

ne kadar acı çektiğin bariz ortada

Böylesi hakkında hayırlısı olur inan ki bu şüphelerle yaşamak

içini kemirip durmasına katlanmaktan bin kat iyi olur ayrılık.

çok kırgınım yazmış bana themis ,çok kırgınım demiş bana kırılmış düşünebiliyor musun? Ne kadar kırdığının farkında değil ,çok kırılmış sadece ...

:'( var mı böyle bir durumda insanı teselli edecek söz, cümle...
Allah yardımcımız olsun...
Yazdıklarınız yaşadıklarıma benziyor okurken kendi hikayem canlandı tekrar gözümde.
Hayatınızın bundan sonraki kısmı çok daha iyi güzel olur dilerim. :cry:

savunmadı kendini bu kez ,zaten bende izin vermedim..Beni gülümsetecek bir şey yazmış sadece cok kırıldım ,ben yıllarca içimde beynimde kemiren kurtlarla yaşarken o bu mektuba çok kırılmış,gülsem mi bilemedım

çok kırgınım yazmış bana themis ,çok kırgınım demiş bana kırılmış düşünebiliyor musun? Ne kadar kırdığının farkında değil ,çok kırılmış sadece ...

o kırılmış ha sana bu yaşattıklarından sonra senin paramparça tuz buz olduğunun farkında değil anlaşılan,

çok bencilce.

mutsuzluk yuzu cok agir..
elinden geleni fazlasiyla yapmissin..
hayatina, kendine sans taniyorsun artik..
Rabbim yolunu aydinlik etsin..

bugün mesaj atmış bana yazdıklarına çok kırıldım diye düşünebiliyor musun ? Çok kırılmış ,dedim ki benim artık kırılacak yerim bile kalmamış ne mutlu ki hala kırılabiliyorsun ...Cevap yok ...

İnsanoğlunun hali bu, sevgide bile benciliz
Karşımdakine ne yaptım demeyip, sadece kendi kırgınlığımızı düşünürüz
İşte bu yüzden büyük sevgilere inanmıyorum
Olsaydı gerçekten, eşin şu anda sana ne yaptığının farkında olurdu

o kırılmış ha sana bu yaşattıklarından sonra senin paramparça tuz buz olduğunun farkında değil anlaşılan,

çok bencilce.

aynen farkında değil..Gözümün ferinin gittiğinin,canımın burnumda olduğunun,yüreğimin nasıl ezildiğinin farkında değil ..Çok kırılmış ..Lafa bak ..

Back