• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sona gelirken ben nasıl kafayı yemem

Yalniz anlamadigim bir sey var konu sahibi. Sen onceki konularinda esim cok seviyor kizini cok ilgili falan filan diyordun. Simdi esiniz dogacak cocugu abisinin istedigini soylemis. O kadar kisi sormasina ragmen diger mesajlara cevap verip buna cevap vermediniz. Merak ediyoruz nasil oldu ve esiniz sadece abim istiyor cocugu verelim falan mi dedi yoksa"dusunebiliyor musun abim istiyor cocugumuzu boyle bir sey olabilir mi " gibisinden mi soyledi. Cunku ben o adamdan oyle bir sey beklemiyorum

Yanlis ifade etti konu sahibi sanirim cunku babasi kizina karsi cok ilgili diyordu onceki konulardinda

Yalniz anlamadigim bir sey var konu sahibi. Sen onceki konularinda esim cok seviyor kizini cok ilgili falan filan diyordun. Simdi esiniz dogacak cocugu abisinin istedigini soylemis. O kadar kisi sormasina ragmen diger mesajlara cevap verip buna cevap vermediniz. Merak ediyoruz nasil oldu ve esiniz sadece abim istiyor cocugu verelim falan mi dedi yoksa"dusunebiliyor musun abim istiyor cocugumuzu boyle bir sey olabilir mi " gibisinden mi soyledi. Cunku ben o adamdan oyle bir sey beklemiyorum
bende merak ettim valla yani ne bileyim bir cevap.verse iyi olacak bir baba boyle bir seyi nasil dusunebiliyo

Madde kesin.
Bundan yararlanan tanıdıklarım var.
canım işte öyle kesin olmuyor..madde tayin yapılabilir şeklinde..bizzat yaşadım biliyorum benzer bir maddeyi tanıdığı olanlar yaptırabilirken aynı konumda biz diğer hekimlerinki reddedilmişti..o yüzen diyorum ki bu duruma güvenerek hareket etme..gerekirse yıllarca ilçede çalış ama huzurun olsun..

Cevap yazmakta geciktiğim için özür dilerim ancak bilgisayarın başına oturabildim. Evet kızını çok sever ve oldukça da ilgili bir babadır bunu inkar etmiyorum ama onlarda akrabalar arasında böyle çocuk değişimini normal karşılıyorlar. daha gebeliğimin 8. haftasında gelip dedi bana abimler bebeği istiyor dedi. sana ver demiyorum ama bebeği bize verir misiniz diye abisi sormuş. bu bence normal bir durum değil. başka kardeşinin bir sürü çocuğu var. Maddi durumları bizden daha kötü olmasına rağmen onlar bile kızlarını vermemişken benden istemek ne demek.........hele ilk bebek....... hadi onlar cahil be şaşkın adam bebek diye deliren karına gelip bunu ne söylersin..... şimdi sorsan ben kızımı hiç verir miyim deyi su üstüne çıkar.

Bu akşam yüreğimin tam ortasında bir acı var. Ne kadar olursa olsun yıkılan bir yuva, harcanan bir melek ve zehrini birbirinin üstüne kusmaya çalışan iki yetişkin müsveddesi var ortada........
Beni bilenler bilir eşimle yaşadıklarımı. Sona geldik önümüzdeki ay dilekçe verecektir. Aslında anlaşmaya gönlüm yoktu ama bakanlığın atamada eşinden boşanan için ailenin yanına dönebilmesi için açtığı bir madde olduğunu öğrendim. Ama zorunlu hizmette bıu mazeret ataması geçerli değilmiş. Boşandıktan sonra arkamızda duracağını söylüyor hem maddi hem manevi...... Bu durumdan bahsettim en azından boşanma sürecini ayrı evlerde tamamlayalım nolacak dedim. Zorunlu bitince annemin yanına şu an yaşadığım yere dönerim ve anlaşarak bu işin bitiririz dedim. Olmaz dedi. Buna sıcak bakmıyormuş. Aynı yatakta yatmadığım için ayrı ev bile olsa benle evli kalmak istemiyormuş. Ben nasıl boşanmanın evliliği kurtarırıza bakmıyormuşumda nasıl keyfim yerinde olurmuş onunla ilgileniyor muşum.........falan falan.......
Herşeyi yaptım mı diye soruyorum kendime. Beni p kadar hırpaladıki ondan gelecek herşeyin canımı yakacağını ve bana laf soktuğunu düşünür hale geldim. Evlendik ateşler içinde yanarken balayı yapamadım diye söylendi, bir sene ayrı kaldık gelemedi yanıma ben azcık sızladım bana bir gün geçecek demedi, erken boşalma.....vb sorunları vardı buz gibisin sanki sana tecavüz ediyorum dedi,horul horul kendisi uyurken ben uyuyamıyorum diye başka yatağa gittiğimde kötü kadın oldum,hamile kaldım doğacak bebeği abim istiyor dedi, ev aldık il dışında (gelip gidebilecekken) gitti lojman açtı evi kendim yaptım, doğum iznimde tüm kışı annesini getirme kararı almış bunu bana doğumdan sonra ziyarete gelineceği zaman söyledi,uzun süreli kalmasına müsaade etmedim diye aylarca arkadaşlarım eve sokulmadı, evde her daim zevzek zevzek konuşarak beni çıldırttı, zibilyon tane akrabasını 15 günde bir aramadım diye suçlayıp durdum, evde yemek yaptığım zaman beğenip yemesi yapmayınca(bebekten dolayı) iki karı yemek yapamadınız mı dendi....

Ben suçsuz muyum.....
HAYIR
fazla değer verdim......... Çok ama çok fazla alınganlık ettim kırıldıkça saçma sapan öfke nöbetleri geçirdim ve onu delirttim. Çocukla başa çıkamadım ondan medet umdum. Bekledim bekledikçe yapılmadı yapılmadukça daha da kırıldım soğudum. Annemi çok fazla dinledim. Çok yoruldum fazla çalıştım, kendime ve evime bakamadım......Vs
Parçalandık. Toplayamıyoruz ama aslında olur eminim olabileceğine ama olmaz artık. Sadece şunu diyorum birazcık o alttan alıp biraz daha mülayim olsaydı ve bende biraz daha sakin ve umursamaz olsaydık bu yuva cennet olurdu. Şimdiden okuyanlara teşekkürler sadece içimi dökmek istedim.
yazik olmus

Doğacak bebeği abim istiyor demesi zaten bence yeterli bir boşanma sebebi. Zorunlu hizmetiniz bitince zaten istediğiniz yere atanamıyor musunuz? Eğer annenizin yaşadığı yere atamamız zorsa size önerim eşiniz önümüzdeki ay versin dilekçesini. Siz de bir avukata gidip anlatın. Bu davayı uzatabildigimiz kadar uzatalım diyin. Cekismeli bosanin. Millet 3 yilda bosaniyor. Arada kocami seviyorum ayrilmak istemiyorum bile diyebilirsiniz. Böylece belki zorunlu hizmetiniz bitene kadar süreci uzatma imkanınız olur.

Doğacak bebeği abim istiyor demesi zaten bence yeterli bir boşanma sebebi. Zorunlu hizmetiniz bitince zaten istediğiniz yere atanamıyor musunuz? Eğer annenizin yaşadığı yere atamamız zorsa size önerim eşiniz önümüzdeki ay versin dilekçesini. Siz de bir avukata gidip anlatın. Bu davayı uzatabildigimiz kadar uzatalım diyin. Cekismeli bosanin. Millet 3 yilda bosaniyor. Arada kocami seviyorum ayrilmak istemiyorum bile diyebilirsiniz. Böylece belki zorunlu hizmetiniz bitene kadar süreci uzatma imkanınız olur.
kurum içi denen bir durum var sağlık bakanlığında sene de iki kere açıyorlar ve benim branşımda bu ocakta açılanlarda saçma sapan yerler vardı herhalde şimdi yaşadığım yere dönebilmek için en az 5-6 senemi hakkari de falan geçirmeliyim.

Şöyleki eşinden boşanan yada boşanma süreci devam eden personel boşandıktan 1 sene içerisinde ikameti B veya c bölgesinde olan ailesinin yanına yer değiştirme isteyebilir. Eşim Dr değil asker
Ben bu madde mecburi hizmettekileri de kapsıyor zannediyordum ya emin misiniz yaptıranlar var çünkü... :110:

Yuh ben de ne saf saf okuyorum. Heralde herkes yanlis anlamistir kocan "zaten cocugu ben istemedim, abimler ille cocuk yapin diye tutturdular o yuzden yaptim " gibi laf sokuyor diye algiladim. Meger adam gercekten cocugu abisine vermeye niyetliymis. Oldu canim ben ne cilelerle yavrumu 9 ay karnimda tasiyip dogurayim bi de gidip abisine teslim edicem.

Ya çok pardon ama bana inanılmaz bi garip geldi hangi insan evladı çocugunu bi başkasına vermek ister hele de ilk cocugun.üstelik cocuk öyle abiye enişteye verilecek çok afedersiniz köpek yavrusu değil çocukları olmuyorsa gider çocuk esirgemeden bi cocuk alınır insanız biz yahu duygularımız var bahsedilen bir çocuk yani çok garip geldi biraz geri kafalılık var galiba eşiniz nereli acaba hangi yörede varmış çocuk vermek. Biraz cahillik diz boyu bence eğitim eksikliği var bence sülalede. Acaba eşiniz abisi dedi diyemi evlendi?

Ya çok pardon ama bana inanılmaz bi garip geldi hangi insan evladı çocugunu bi başkasına vermek ister hele de ilk cocugun.üstelik cocuk öyle abiye enişteye verilecek çok afedersiniz köpek yavrusu değil çocukları olmuyorsa gider çocuk esirgemeden bi cocuk alınır insanız biz yahu duygularımız var bahsedilen bir çocuk yani çok garip geldi biraz geri kafalılık var galiba eşiniz nereli acaba hangi yörede varmış çocuk vermek. Biraz cahillik diz boyu bence eğitim eksikliği var bence sülalede. Acaba eşiniz abisi dedi diyemi evlendi?
Aynen 100 cocugun olsa birini bile veremezsin de hele ilk cocuk ne malum belki onlarin da cocugu olmayacak bidaha?

Cevap yazmakta geciktiğim için özür dilerim ancak bilgisayarın başına oturabildim. Evet kızını çok sever ve oldukça da ilgili bir babadır bunu inkar etmiyorum ama onlarda akrabalar arasında böyle çocuk değişimini normal karşılıyorlar. daha gebeliğimin 8. haftasında gelip dedi bana abimler bebeği istiyor dedi. sana ver demiyorum ama bebeği bize verir misiniz diye abisi sormuş. bu bence normal bir durum değil. başka kardeşinin bir sürü çocuğu var. Maddi durumları bizden daha kötü olmasına rağmen onlar bile kızlarını vermemişken benden istemek ne demek.........hele ilk bebek....... hadi onlar cahil be şaşkın adam bebek diye deliren karına gelip bunu ne söylersin..... şimdi sorsan ben kızımı hiç verir miyim deyi su üstüne çıkar.
Ben şok ben iptal :eek:Bana böyle diyen adamı paralarım yeminle :sinirli: Adam ve ailesi zaten normal değillermiş

Ayyy yok artık, ne biçim bi herif bu ya? Sana söylediklerini geçtim evladını abisine vermek ne demek iyi mi bunlar ya? Kafayı mı yediler? Anneleri küçükken bunların hepsini bir arada kucağında taşımaya çalışırken düşürdü kafalarını çarptılar muhtemelen de küçücük çocukları annelerinden koparmak ne demek? Gelip çocuğu bize ver ne demek? Yani hani artık başka birşeye şaşırmam dedikçe neler duyuyorum. Ve sana bunu teklif eden adamla evliliğe nasıl devam ettin, nasıl güvendin ya? Yani düşünüyorum eşim bunu normal bir şeymiş gibi dese kafayı yedi diye Bakırköy'e kapattırırım. Şakasını yapsa 1 hafta evden kovarım. Böyle anormal heriflerin arasında ne işin var ya senin? Çocuğunun ne işi var??? Sapıklık bu ya, sapkınlık hele ki normal karşılanıyorsa ve çokça yapılıyorsa sosyolojik bir vaka, araştırsınlar bunların sülaleyi.

Birazcık alttan alsa olur bu iş demişsin bir de, bu adam birazcık değil bayağı bayağı 50 metre çukur kazıp alttan alsa bundan bi cacık olmaz. Birazcık mülayim olsa kısmına birşey bile diyemiyorum yani gülesim geldi. Bu adamın birazcık mülayim hali Erol Taş'tan hallice. Bu adamın normal standarda gelmesi için bayağı bayağı bayağı böyle hem de bayağı mülayim olması gerek.

Ayyy yok artık, ne biçim bi herif bu ya? Sana söylediklerini geçtim evladını abisine vermek ne demek iyi mi bunlar ya? Kafayı mı yediler? Anneleri küçükken bunların hepsini bir arada kucağında taşımaya çalışırken düşürdü kafalarını çarptılar muhtemelen de küçücük çocukları annelerinden koparmak ne demek? Gelip çocuğu bize ver ne demek? Yani hani artık başka birşeye şaşırmam dedikçe neler duyuyorum. Ve sana bunu teklif eden adamla evliliğe nasıl devam ettin, nasıl güvendin ya? Yani düşünüyorum eşim bunu normal bir şeymiş gibi dese kafayı yedi diye Bakırköy'e kapattırırım. Şakasını yapsa 1 hafta evden kovarım. Böyle anormal heriflerin arasında ne işin var ya senin? Çocuğunun ne işi var??? Sapıklık bu ya, sapkınlık hele ki normal karşılanıyorsa ve çokça yapılıyorsa sosyolojik bir vaka, araştırsınlar bunların sülaleyi.

Birazcık alttan alsa olur bu iş demişsin bir de, bu adam birazcık değil bayağı bayağı 50 metre çukur kazıp alttan alsa bundan bi cacık olmaz. Birazcık mülayim olsa kısmına birşey bile diyemiyorum yani gülesim geldi. Bu adamın birazcık mülayim hali Erol Taş'tan hallice. Bu adamın normal standarda gelmesi için bayağı bayağı bayağı böyle hem de bayağı mülayim olması gerek.
İşte böyle böyle delirdim kardeş

İşte böyle böyle delirdim kardeş

Ben de bunu anlamıyorum, doktorsun sanırım, işin gücün yerinde, aklın başın yerinde neden böyle bir gerzomatı çekip delirdin? Yani yazının son paragrafını ve bu herifin sana yaptıklarını midem bulanarak okudum. Ben böyle bir adamla aynı yatağa girmeyi bırak aynı havayı soluyamazdım. Yani seni onunla evli kalmaya zorlayan şeyi cidden merak ettim. Çok mu yakışıklı, çok mu güzel gülüyor, yani karakteri o kadar zayıf ki karakteri çekmiş olamaz. Yani insan okuyup da ancak bu kadar cahil kalabilir. Doktor mu bu birde? Yani doktorsa vallahi yazık hastalarına.

verdiğiniz karar en doğru karar
Lütfen bu yolda kendinize güvenin
bir tanıdğımın doktor akrabası aynen bu sorunları yaşıyormuş ve resmen hamal gibi sırtımda erkek taşıyorum diye
boşandılar yeniden hayatını kurdu çocukla güzel bir evlilik yaptı
bizlere cesaret olsun bu örnek

Hayırlı olcak değil mi herşey daha güzel olacak değil mi peki gözyaşlarım dinecek değil mi....
Herkesin olmaya özendiği gül gibi mesleğin var mutlu olamadığın seni mutlu edemeyen bir adam için neden üzülüyorsun herşeyi yaptıysan kendinde suç bulamıyorsan hiç üzülme herkesin evinde sorun var ama eşin de anlayışlı olmalıymış kusura bakmasınlar analarının evleri var evlerinde mutlu olsunlar akrabaları 15 günde bir aramak zorunda değilsin zorla değil insan birini severek içinden gelerek arar yok yemek yokmuş insan doğum yaptıktan sonra bebekle ilgilenirken kimi zaman yemek yapamayabilir yapsa da birşeye benzemeyebilir bunlar sorun olamaz o seni kıskanıyor olmasın mesleğini özellikle bazı erkekler maddi ve kariyer anlamında kendinden üstün eşlerini kaldıramazlar bunu da iş yemek nöbet bu durumlara bağlayarak kötü davranırlar aslında altında yatan neden aşağılık duygusudur yani karşındakine göre kendini daha aşağı görmesi tabi bu içten içe gelişen göstermediği bir duygudur her evlilikte böyle durumlar oluyor esin seviyorsa durumu toparlamaya çalışır yani oturur bir düşünür biz neden böyle olduk diye gel konuşalım diye ama yok gibi onda gidişatı çok iyi biliyorsundur sen ama mutlu değilsen etmeyecekse onsuz mutlu olabileceğini düşünüyorsan sen ve çocuğun mutlu bir hayat kurabilecegine o olmadan mutlu olabileceğine inanıyorsan boşan

Bu arada çocuğunu abisine vermek de ayrı bir felaket çocuğuna bile sevgisi saygısı yok adamın ama dikkat et bu adam iki gün sonra senden tazminat talep falan eder adımlarını doğru at iyi bir avukatla görüş daha dava falan açılmadan git bir görüş alışverişinde bulun durumları anlat yanlış bir hareket yapma tazminat falan bahanesi olmasın böyle pisliklerin napacakları belli olmaz

Back