Sona gelirken ben nasıl kafayı yemem

Şöyleki eşinden boşanan yada boşanma süreci devam eden personel boşandıktan 1 sene içerisinde ikameti B veya c bölgesinde olan ailesinin yanına yer değiştirme isteyebilir. Eşim Dr değil asker

"Çocukla başa çıkamadım ondan medet umdum" nedir? Çocuğun babası kim?

Okurken "bu kadın nasıl arkasına bakmadan kaçmamış?" diyorum. Sona geliyorum, şaşırıyorum.

Çocuğunu abisine vermek isteyen adamdan mı bahsediyoruz? Hala şöyle olsaydı böyle olsaydı cennet olurdu diyorsunuz. Siz çok suçlusunuz. Hem de çok. Hala hata yapıyorsunuz.

Bu herif burada okuduğum en iğrenç heriflerden biri. Belki de en kötüsü. Çocuğu abiye vermek nedir hala aklım almıyor. O abi nasıl istiyor? Bu adam bunu nasıl söylüyor? Bu kadın nasıl bu adamı boğazlamıyor?

Son düzenleme:
Yine sizı suçlu göstermiş kurtarma demiş ama eşinizde hiç bir şey yapmamış alttan almamış size zaten psikolojik baskı uyguluyordu yemeğinizi beğenmiyor ve hor görüyordu anlayışlı değil gel gitlerinizin olması normal

Bz kadinlar o kadar aptaliz ki gelip bi samimiyetle ozur dilese sozler verse yine inanirirz... evlilik sanki sadece kadinlarn sorumlulugyms gbi kurtarmak icn bi kere daha denemeye haziriz hep.. yazdiklarinda keske demisin ama bu is bttikden snra IYKI dersin. Iyki kurtulmusum dersin ve tertemz duzgun insanlarla karsilasirsin insallah..

Eşiniz korkunç bir adam. Kendi cocugunu baskasina vermek nedir ya. Bir de kiziniz icin iki karı yemek yapamiyor musunuz demesi var. Icinde zerre kadar öz çocuğuna sevgi beslemiyor, size yaptığı kötü şeyleri geçtim. Ne baba ne eş olur bu adamdan. Kararsızlığa düşmeyin mesleğiniz var kimseye ihtiyacınız yok.

Bütün sorun ondan ayrı yatmammış.......Evet ayrı yattım, haz almadım cinselliğimden,buz gibisin diye beni yaftaladı, kırdıkça kalbimi uzaklaştım yataktan. Zaten sonra kızım doğdu aylarca yorganı uzatıp yatamadım ki emzireceğim diye kızımla yatar oldum. Ama hep ben de sorunlar. ... Acayip bir horlaması var gel doktora gidelim asistan arkadaşım 15 dk lık bir operasyon önerdi ve oda kabul etmedi.

Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor ne yazık ki. Bırakın inceldiği yerden kopsun daha ne kadar fedakarlık yapabilirsiniz. Bende aylarca öteledim, denedim, katlandım derken suçlu ilan edildim. Yuva 2 kişinin karşılıklı sevgisiyle sayısıyla güveniyle olur tek başına olmuyor.

Konularınızı okudum. Kendinize yazık etmişsiniz.En acısı da çocuğunuzu abisine vermek istemesi.Üstelik daha ilk çocuk. çocuğu heyecanla bekleyeceğine abime verelim diyor. çocuk değilde bi fincan kahve veriyormuş gibi. Bu bile benim için boşanma nedeni.kendi çocuğunu bu kadar kolay gözden çıkaran biri için değmez. Üzülmeyin artık. yolunuza bakın... Evlilik böyle bi şey değil.

Hı tabi çok basit nedenler yuzunden bitiyor bu evlilik. Daha ne yapacakti bu kadar evli kalmaniz mucize. Akli basinda kendi parasini kazanabilen her kadin coktan bosanirdi. Kurtuluyorum diye sukretmek yerine, aslinda yuruyebilirdi diye uzuluyorsun. Vallahi sen de en az eşin kadar degişiksin.

Ben eşinizin sizi kurtarma beklentisi olduğunu düşündüm. ..belki bir ihtimal daha vardır. ..

Kendinizi boş yere suçlamayın. Hatalarım dediğiniz şeyler son derece basit ve tolere edilebilir küçük kusurlar....
Ne paçasını çekemeyen kadınlar biliyorum el üstünde tutulan... Bu tip bir adama bilin ki kuş tutsanız yaranamazdınız...
Allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın bundan sonrasında. Hiç arkanıza bakmayın..
İlk zamanlar zor gelir. Önceki hayatını hatırlamakta zorlanır insan. Sonra ucundan bir yerden tutununca hayata ohhh
dersiniz. Neden daha önce yapmadım ?
Yolunuz aydınlık olsun...

Doğru diyorsunuz eziklene eziklene bu hale gelmişim işte ne diyeyim tutan neydi ne oldu bitti inanın bilmiyorum.

Ya evet öyle görünüyor ama inanın mutsuzluk çok fazla......... Hiç uğruna evet ama toparlayamadık az değil 4 senedir cehennem azabı......
bende sağlık personeliyim..bahsettiğiniz atama maddesini biliyorum..kesinliği olmayan bir madde..olur mu olmaz mı belli değil..buna güvenerek uzatmayın inceldiği yerden kopsun bence..yeterince yıpranmışsınız..Allah büyük dana ne kapılar açar sizin için..hakkınızda hayırlısı olsun..

Hakkınızda hayırlısı olsun,bundan sonrası hep aydınlık olsun hepiniz için.

Madde kesin.
Bundan yararlanan tanıdıklarım var.

Bende küçüçück bebeğimle bu gün boşandım (( çok zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…