Son sayfadaki blazer ceket kaçırmayın hanımlar

20 lıra demıssınız ben almak ıstıyorum arkadasım , yalnız soyle bır sıkıntı var ben ozel msj gonderemiyorum.sen beni yonlendir.benim adima ptt kargoya versen bende ona odemeyi yapsam olur degil mi Sevgıler

20 lıra demıssınız ben almak ıstıyorum arkadasım , yalnız soyle bır sıkıntı var ben ozel msj gonderemiyorum.sen beni yonlendir.benim adima ptt kargoya versen bende ona odemeyi yapsam olur degil mi Sevgıler

20 TL canım ama ben banka havalesine ödeme istiyorum ptt kargo kapıda ödeme hakkında bi bilgim yok canım eğer buğün ödemeyei yaparsan buğün kargoya verebilirim başka bir arkadaşın kargosu var onu bırakcam.

banada ptt kargoyu bır arkadas demıstı buradan ben de acıkcası bılmıyorum tamam sen bana ne yapmam gerektigini soyle yalniz bir sorun var ogleden sonra 14:00 gb yollayabilirim birde ben sana adresimi nasil vericem sen sadece ptt kargoya adima postalasan olur mu .

Özel mesaj atamıyomusun canım ; olmazsa sen ver adresi bana buradan bende sana ıban nomu gönderiyorum adresini yazarsın kargonu çıkartırım.
Yanlız biraz daha erken gönderme şansın yokmu canım çok daha iyi olur benim için düşünürsen yine jull arkadaştan aldığım bir siyah blazer ceket birde bershka nın kahverengi kazağı var

ELVAN AYDEMİR
İŞBANKASI TR92 0006 4000 0013 2050 2307 04 BU IBANA GÖNDERİRSEN ÜCRETİ SEVİNİRİM. ADRESİNİ BEKLİYORUM CANIM YADA MAİL ADRESİMİ VEREYİM. beyza_yagiz@hotmail.com

cok ısterım ama bebegım oldugu ıcın ben yapamıyorum boyle seylerı esıme soylıcem o gonderır sana ben de sana adresımı gonderıcem maılıneçsewgıler

cok ısterım ama bebegım oldugu ıcın ben yapamıyorum boyle seylerı esıme soylıcem o gonderır sana ben de sana adresımı gonderıcem maılıneçsewgıler

tamam canım kesin alıyosan sana itimat ederek kargonu ben buğünden çıkartıyorum. bana adres bilgilerini ver canım

guzel arkadasım kusuruma bakma sana hemen cevap yazamadım bebegım oldugunu soylemıstım ya o bakımdan,esım sana hemen parayı havale ettı sanırım senın maılıne de benım adresımı yazmıs olması lazım.sen bugun gonderemedıysen problem degıl senı bılgılendırmedım.sewgıyle kal sımdıden tesekkurler

Canım merhaba ;
Olsun hiç önemli değil herşey nasip kargo şubesi kapalıymış zaten boşa gitmiş oldu eşim pazartesi gidecek diğer kargo içinde ozaman senin kinide verir, bu arada canım para gelmiş hesabıma ama adres bilgin gelmedi onu pazartesiye kadar mutlaka gönder olur mu mailini bekliyorum

kusura bakma canım sımdı yollayabıldı sana esım adres bılgılerını,parayı aldıgına sewındım sımdıden hayırlı olsun anlasmak ve muhabbet guzeldı guzel ınsansın tesekkur edıyorum ptesı ınsallah elıme ulasır ceketı cok begendım.sewgıyle kal

Canım adres bilgilerinde geldi, parayıda aldım çok teşekkür ederim. Pazartesi kargonu vereceğim buradan da sana takip numarasını yazarım canım ben sen takip edersin. Güle güle giy canım ceket çok şık şuan tam mevsimi ama malasef bana dar geldi

sımdıden tesekkurler canım,ıstersen sen de benım urunlerıme bır goz at guzel ve temız esyalarım var.sayfaları 1 tum gomlekler 15 lıra adında ,sayfa 7 desa mont 200 lıra adında ,sayfa 9 da da sık elbıseler dıye gecıyor.zaten kullanıcı adımdan bocekben den bılırsın.fıyatlarda da anlasabılırız.sewvıyle kal

selam,hala kargo bılgılerını gırmedınız ptesı gonderecegınızı soylemıstınız ama gondermedınız sanırım.bu aksamda kargo bılgılerı yada msj yok.bılgı de vermıyosunuz ben yarın sehır dısına cıkıyorum hemen msj ıma karsılık werırsenız sewınırım.sewgıler

Slm canım kargonu verdim pazartesi günü bana adres bilgilerini attığınız mail adresine takip numarasını yazmıştım sanırım görmediniz, buradanda yazayım canım KP01519468343

selam,yok gormedım genelde buraya takılıyorum p.tesı falan baktım msj goremedım.neyse sımdıden tesekkurler tesekkur edemeyebılırım sımdı yola cıkıyorum.sewgıyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…