Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cewap vermediniz sattınız sanırım.
20 lıra demıssınız ben almak ıstıyorum arkadasım , yalnız soyle bır sıkıntı var ben ozel msj gonderemiyorum.sen beni yonlendir.benim adima ptt kargoya versen bende ona odemeyi yapsam olur degil mi Sevgıler
banada ptt kargoyu bır arkadas demıstı buradan ben de acıkcası bılmıyorum tamam sen bana ne yapmam gerektigini soyle yalniz bir sorun var ogleden sonra 14:00 gb yollayabilirim birde ben sana adresimi nasil vericem sen sadece ptt kargoya adima postalasan olur mu .
cok ısterım ama bebegım oldugu ıcın ben yapamıyorum boyle seylerı esıme soylıcem o gonderır sana ben de sana adresımı gonderıcem maılıneçsewgıler
guzel arkadasım kusuruma bakma sana hemen cevap yazamadım bebegım oldugunu soylemıstım ya o bakımdan,esım sana hemen parayı havale ettı sanırım senın maılıne de benım adresımı yazmıs olması lazım.sen bugun gonderemedıysen problem degıl senı bılgılendırmedım.sewgıyle kal sımdıden tesekkurler
kusura bakma canım sımdı yollayabıldı sana esım adres bılgılerını,parayı aldıgına sewındım sımdıden hayırlı olsun anlasmak ve muhabbet guzeldı guzel ınsansın tesekkur edıyorum ptesı ınsallah elıme ulasır ceketı cok begendım.sewgıyle kal
selam,hala kargo bılgılerını gırmedınız ptesı gonderecegınızı soylemıstınız ama gondermedınız sanırım.bu aksamda kargo bılgılerı yada msj yok.bılgı de vermıyosunuz ben yarın sehır dısına cıkıyorum hemen msj ıma karsılık werırsenız sewınırım.sewgıler
selam,yok gormedım genelde buraya takılıyorum p.tesı falan baktım msj goremedım.neyse sımdıden tesekkurler tesekkur edemeyebılırım sımdı yola cıkıyorum.sewgıyle kal