- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
julyy cim bana olur mu dersin?? bedenimi aldıklarımdan az çok anlarsınkaçırmayın hanımlarr 38 bedene uyumlularkeşke olsaydı elvanım şans çok öptüm
![]()
![KK23 :23: :23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
julyy cim bana olur mu dersin?? bedenimi aldıklarımdan az çok anlarsınkaçırmayın hanımlarr 38 bedene uyumlularkeşke olsaydı elvanım şans çok öptüm
![]()
julyy cim bana olur mu dersin?? bedenimi aldıklarımdan az çok anlarsın![]()
Arkadaşlar Julyy' den almış olduğum çok şık baharlık ceket ne yazıkki bana dar geldi isteyen olursa gönderebilirim. Birde yine aldığım Bersha kazağı var hepside çok güzeldi ama malasef bedenlerimiz tutmadı.
Eki Görüntüle 982851 Eki Görüntüle 982852 Eki Görüntüle 982854 Eki Görüntüle 982855 Eki Görüntüle 982857
canım ne kadar ikisi?? birde takas düşünür müsün![]()
tabi canım 18. sayfa ve sonrası güncel sayfamın http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=18Canım ben Jully den ceketi 20 Tl kazağı 10 TL ye almıştım ikiside çok güzel ama ne yazıkki bedeni uymadı bana dar geldi ikiside takasta düşünürüm canım ben sendekilere bir bakayım
tabi canım 18. sayfa ve sonrası güncel sayfamın http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=18![]()
Ceketin talibi var mı? yoksa istiyorum özelden konuşabilir miyiz
evet canım belli zaten..bulamadıysan sen taliplerinle ilgilen canım ben bu aralar sadece takas yapabilicem maalesefCanım ben kendime uygun bişiy bulamadım ama, sen ceketi ve kazağı düşünürsen ikiside çok şık
evet canım belli zaten..bulamadıysan sen taliplerinle ilgilen canım ben bu aralar sadece takas yapabilicem maalesef
tatlım çay takımımı 1 kere bile kullanmadım konsul içinde yatıyor çeyizime koymuştu annem..Canım çay takımın ne durumda kullanma durumun, birde iç çamaşırı satıldımı kullanılmış mı o bedeni nedir onun hakkında bilgi verirmisin.
tatlım çay takımımı 1 kere bile kullanmadım konsul içinde yatıyor çeyizime koymuştu annem..
çamaşır ayırtıldı nil arkadaşım hediye göndermişti bana ama bedenime uymadı ..
tüm takımımı istiyorsun?? yoksa belli başlı parçaları mı??Canım çay takımına 50 TL mi diyosun son olacağı nedir?
tüm takımımı istiyorsun?? yoksa belli başlı parçaları mı??
sen ne kadar düşünüyorsun peki??Tüm takımı diye düşündüm canım böylesi daha iyi olur
canım posta kutun dolu boşaltır mısın birde sorularıma cevap vermedin ceket ile ilgiliArkadaşlar Julyy' den almış olduğum çok şık baharlık ceket ne yazıkki bana dar geldi isteyen olursa gönderebilirim. Birde yine aldığım Bersha kazağı var hepside çok güzeldi ama malasef bedenlerimiz tutmadı.
Eki Görüntüle 982851 Eki Görüntüle 982852 Eki Görüntüle 982854 Eki Görüntüle 982855 Eki Görüntüle 982857
canım ceketin boyunu ölçebilir misin bi emin olalım ona göre karar verelim ve alacakların önüne geçmeyelimTüm takımı diye düşündüm canım böylesi daha iyi olur