- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
-
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Eşim yalan söyler ama herkes salak bi kendi akıllı sandığın yalanları birbirine baglayamazbildiklerini nasıl öğrendin?
Zor bir karar aileniz sizin görmedikkerklerinizi de görüyor olabilirler Hüsnü kuruntu da olabilirbenim de ailem istemiyor.ilerde sırf pişman olmamak için kendi doğrularımı yaşamak istiyorum.insan hata yapcaksa da kendi kararı ile yapmalı.allah yardımcınız olsun
benim de ailem istemiyor.ilerde sırf pişman olmamak için kendi doğrularımı yaşamak istiyorum.insan hata yapcaksa da kendi kararı ile yapmalı.allah yardımcınız olsun
yani ona dair içimde bir şüphe olursa zaten bitireyim ama.ama sırf annem kendi toplum ne der kaygısıyla baskı yapıyorsa mantıklı bulamıyorum.bende çok dua ediyorum.hayırlı ise olsun.inş benimde böyle güzel sonuçlanır çok imrendim maşşallahbenim ailemde esimi istemiyordu,ozellikle annem ayilip bayiliyordu.hani kultur farki dag gibi,ayni dili dahi konusmuyoruz,ulkeler farkli.
cektim resti.bu adamla evlenmezsem ancak tursumu kurarsiniz dedim,inadimi bilirler,hakikatende baslarinda bi omur goz gorumcesi olurdum da,sirf inadimdan.
cok dua ettim Allahim hayirsizsa bi sebep ver,icim buz kessin diye,tam tersi daha cok baglandim..
sonunda evlendik,bin sukur 5 seneyi devirdik,bi evladimiz var.
simdi ben gelinim esim evlat bizimkiler icin
Bir de babam hep onun memleketi senin nüfus cüzdanında olunca her gören için 1 0 yeniklik dedi baba böyle ayrımcılık olur mu yapma dedim ama dinlemedi şimdi ise hayatım yine 1 0 yeniklik boşanmış olacağım ve 1 de çocuk hayatımın idaresini bıraktığım için de pişmanım bu başıma gelecekmis ama aileme çok kızıyorum benim hayatıma bu kadar müdahale ettikleri için ve ben kendi istediğimdle evlenmiş olsam babam almazdı belki de geri bilemiyorum içimi soğutacak bişiler arıyorum tüm hayatım kayıp gidiyor gibi geliyor yangın yeri gibiyim her gün bi parça kul oluyorum nasıl devam edeceğim hiç bilmiyorum
Ailenle daha mı mutlu olacaksın.neden 4 duvar olsun.siz bebeğiniz umutlarınız ve geleceğiniz olur. Ailenizi yaninda kalirsaniz bikaç seneye size çocuklu bir dul bukup evlenddlirirler yine kendi seçiminiz olmaz.
Hayır konuşmalı miyimbabanla konustunmu bunlari
Insallahyani ona dair içimde bir şüphe olursa zaten bitireyim ama.ama sırf annem kendi toplum ne der kaygısıyla baskı yapıyorsa mantıklı bulamıyorum.bende çok dua ediyorum.hayırlı ise olsun.inş benimde böyle güzel sonuçlanır çok imrendim maşşallah
icinden gecenleri anlat babana. cunku icindeki ofke huzun obur turlu gecmiyecek. ama sunu bil kismet boyleymis en azindan meslegin var kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin. babanla konus deme sebebim bir daha senin hayatina bu kadar mudale atmemesi icinHayır konuşmalı miyim
Babam konuyla ilgili bana keşke deme dedi bosanma mevzusundaicinden gecenleri anlat babana. cunku icindeki ofke huzun obur turlu gecmiyecek. ama sunu bil kismet boyleymis en azindan meslegin var kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin. babanla konus deme sebebim bir daha senin hayatina bu kadar mudale atmemesi icin
Evet mesleğim var gül gibi çocuğum var kimseye ihtiyacım yok şükürler olsun bi an herkes öyle yazınca ben bile şüphe ettim beynim bi oyun mu oynuyor diye ama eminim amacım helallik istemek başka bir şey degilicinden gecenleri anlat babana. cunku icindeki ofke huzun obur turlu gecmiyecek. ama sunu bil kismet boyleymis en azindan meslegin var kendi ayaklarinin uzerinde durabilirsin. babanla konus deme sebebim bir daha senin hayatina bu kadar mudale atmemesi icin
Bu bence bi evlilikte sıkıntı olamaz durumumu anlatsam teselli beklesem haklisiniz ama 2. Çoğul kişi kullanarak gayet resmi bi msj attimBence mesaj yazarak hata ettiniz. Cunku su an evli olabilir ve sizin yazdiginiz mesaj evliliginde yada kendi dunyasinda bir soruna yol acabilir. Yine kendinizi dusunup adim atmissiniz. Bir an olsun karsi taraf ne hisseder diye dusunun. Kendinizi rahatlatmaya calisirken karsi tarafi sikintiya sokmayin
Size gore sorun olmaz. Ister resmi bir dille ister samimi bir dille yazin kimse esinin eski sevgilisinin esiyle kontakt kurmasini istemez. Son derece rahatsizlik verici bir durumBu bence bi evlilikte sıkıntı olamaz durumumu anlatsam teselli beklesem haklisiniz ama 2. Çoğul kişi kullanarak gayet resmi bi msj attim
Evli mi belli bile değil belki de değil yani artı benim eski sevgilisi olduğumu söylemesine bile gerek yok bi msj altı üstü evlilik bu kadar emanet mi adam bi msj baştan çıkıp evli karısını mi bırakmak ki benim böyle bi amacım yok bidaha da kontak kurmayları zaten 3 5 kere rahatsız etsem haklısın daSize gore sorun olmaz. Ister resmi bir dille ister samimi bir dille yazin kimse esinin eski sevgilisinin esiyle kontakt kurmasini istemez. Son derece rahatsizlik verici bir durum