Bende acıkıyorum tabi,hatta arasıra atıyorum bişeyler..benim sıkıntım tatlıyla,dayanamıyorummimarda oldum bak hihi! evet, sizin icin Hollandacadan Turceye cevirdim. Onu yapiyorum evet, ufak tefek kendimize uydurmalar oluyor ama tabiki. Bize eslik edecek misin??
Servisle kendimi kandiriyorum zaten haha..ozaman ben sutumu alayim, aciktim simdiden saat daha 8!
sende durumlar nasil? aksamlari bi benmi acikiyorum bukadar!
Atistirmaaa yoookBende acıkıyorum tabi,hatta arasıra atıyorum bişeyler..benim sıkıntım tatlıyla,dayanamıyorum
Bende içeceğim sütümü şimdi ,atıştırmak yok okeyyyy :)Atistirmaaa yoookbenim motivasyon yerlerde surunuyo sonra ! sut ve tarcin! now!
Bak ne dicem senin başlangıç kilonuda yazalım buranın ilk sayfasına,her pazartesi tartılalım..ne dersin?Atistirmaaa yoookbenim motivasyon yerlerde surunuyo sonra ! sut ve tarcin! now!
mimarda oldum bak hihi! evet, sizin icin Hollandacadan Turceye cevirdim. Onu yapiyorum evet, ufak tefek kendimize uydurmalar oluyor ama tabiki. Bize eslik edecek misin??
Servisle kendimi kandiriyorum zaten haha..ozaman ben sutumu alayim, aciktim simdiden saat daha 8!
sende durumlar nasil? aksamlari bi benmi acikiyorum bukadar!
evet mimarımız...Eeylada benim gibi pazartesinden itibaren uymaya çalışıyor.. :)
Seni gizli gizli takipteyimrabia hiç merhaba demiyorsun :) sende mi diyet yapıyosun?
hangisi linkini paylaşırmısın ,menülerine bakayım yardımcı olur bana da..Seni gizli gizli takipteyimevet cnm benimde diyet günlüğüm var
Hay maşallah yarasın bn 2 litre içtim akşama 3 olurgünlüğüm bugün deli gibi su içiyorum 3 litre bitti,sanırım damacanayı bitiririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?