Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son ki,üç,dörtttttt :)
- Konu Sahibi Daydream-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 19 Eylül 2022
Merhabalar, ay canim ilac gibi geldi listen!
Baslangic kilomu yazmaya utaniyorum nerdeyseee! 68.6 olmusum (hangi arada derede olmusum bilmiyoruuum!) ve gectigimiz pazartesi gunu basladim.
Dun aksam yediklerimin fotografi (ne fotosu demeyin, IG'de ara ara foto paylasanlardanim haha):
marul salatama minik cherry domatesleri ve salatalik ekledim, azcik kasar peynir (dayanamadimm!) ve iki incir. Kaselerden birinde ton baligi var (zeytinyagi degil suda olan konserveden), onun suyunu suzdukten sonra biraz aci biber salcasi ve pul biber kattim, isittim oyle yedim (aci olsunki su iceyim diye). Diger kasedede yarim yagli vanilya tadi olan yogurt var.
Dun aksamda bir mandalina, azcikta uzum yedim.
Gun idare ediyorda aksamlari cok acikiyorum ve zorlaniyorum! Bu saate kadar 1 cappuccino ictim, 1 bardak yesil cay, bir peksimet. Portakal hakkimi oglene sakliyorum, artik acikmamaya basladim gunduzleri haha.
Sabah tartildim, 1 kilo dusmusum. Olsun 1 kilo 1 kilodur cumartesi sabahina kadar 2 kilo olsa ne ala!
Yanliz bi sorun var, yarin arkadaslar oglen oturmasina gelecekler , onlari hazirlayipta kendim yemeden nasil duracagim hiiiic bilmiyorum!
Nasil gidiyo sende? Alistinmi biraz, halsizlik sendede varmi? Gun boyunca ofiste oldugum icin yemiyorum, o guzel. Esimde is icin yurtdisina gitti dun, artik aksam o yerken ben bakmak zorunda olmiicak, ona bisey hazirlamamda gerekmiicek, iyi denk geldi yani :)
Baslangic kilomu yazmaya utaniyorum nerdeyseee! 68.6 olmusum (hangi arada derede olmusum bilmiyoruuum!) ve gectigimiz pazartesi gunu basladim.
Dun aksam yediklerimin fotografi (ne fotosu demeyin, IG'de ara ara foto paylasanlardanim haha):
marul salatama minik cherry domatesleri ve salatalik ekledim, azcik kasar peynir (dayanamadimm!) ve iki incir. Kaselerden birinde ton baligi var (zeytinyagi degil suda olan konserveden), onun suyunu suzdukten sonra biraz aci biber salcasi ve pul biber kattim, isittim oyle yedim (aci olsunki su iceyim diye). Diger kasedede yarim yagli vanilya tadi olan yogurt var.
Gun idare ediyorda aksamlari cok acikiyorum ve zorlaniyorum! Bu saate kadar 1 cappuccino ictim, 1 bardak yesil cay, bir peksimet. Portakal hakkimi oglene sakliyorum, artik acikmamaya basladim gunduzleri haha.
Sabah tartildim, 1 kilo dusmusum. Olsun 1 kilo 1 kilodur cumartesi sabahina kadar 2 kilo olsa ne ala!
Yanliz bi sorun var, yarin arkadaslar oglen oturmasina gelecekler , onlari hazirlayipta kendim yemeden nasil duracagim hiiiic bilmiyorum!
Nasil gidiyo sende? Alistinmi biraz, halsizlik sendede varmi? Gun boyunca ofiste oldugum icin yemiyorum, o guzel. Esimde is icin yurtdisina gitti dun, artik aksam o yerken ben bakmak zorunda olmiicak, ona bisey hazirlamamda gerekmiicek, iyi denk geldi yani :)
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Eylacım menün süper...haftada 1 kilo en ìdeali aslında'2 kilo vermek süper ötesi olur..ben ekimden bû yana diyette olduğum için haftada 2 kilo vermem mümkün değil gibi..balık 5. Gün değil mi sen erkene almışsın :) akşamları bende acıkıyorum hele dün akşâm hatta gece eşim yanımda dolma yedi nasıl koktu anlatamam...tatlı krizlerimi atlâtmâkta zorlanıyorum ençok.Merhabalar, ay canim ilac gibi geldi listen!
Dun aksam yediklerimin fotografi (ne fotosu demeyin, IG'de ara ara foto paylasanlardanim haha):Eki Görüntüle 1411608
Arkadaşların geldiğinde sürekli onlâra çây falan getir ayakta oyalanırsan yememiş olursun.eve gelen olduğunda değil biryere giden olduğûmuzda zor oluyor..
- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- 19 Eylül 2022
epeydir ugrasiyormussun, ne guzel canim super. ben iki yil once 74ten 61e dustum (bu rejimle)! hatta 58i bile gordum ama 61de kaldim uzunca bir sure. Sonra evlen barklan ye ic pisir yedir kendinde ye derken oohooh.Eylacım menün süper...haftada 1 kilo en ìdeali aslında'2 kilo vermek süper ötesi olur..ben ekimden bû yana diyette olduğum için haftada 2 kilo vermem mümkün değil gibi..balık 5. Gün değil mi sen erkene almışsın :) akşamları bende acıkıyorum hele dün akşâm hatta gece eşim yanımda dolma yedi nasıl koktu anlatamam...tatlı krizlerimi atlâtmâkta zorlanıyorum ençok.
Arkadaşların geldiğinde sürekli onlâra çây falan getir ayakta oyalanırsan yememiş olursun.eve gelen olduğunda değil biryere giden olduğûmuzda zor oluyor..
Bu hafta ve haftaya rejimi yapayim, insallah sonrasinda yemegi biraz normale cevirip spora agirlik verecegim ki sikilasma olsun. Ben bu sekilde kilomu verdim o siralar.
Haklisin, gidince daha zor!
Az once vanilya tadi olan yogurda biraz cornflakes (kellogs special K, turkiyedede var sanirim) kattim, birde muz dogradim (yasaaaak biliyoruuum ama tum gundur kosusturuyorum napiim) yedim. Acaba aksam bodycombat dersine katilsam mi. Ac karnina hangi enerjiyle acaba. Ne yemeyi tavsiye edersin? Hastane diyeti aksam yemegi sanki tutmaz?
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Akşam spor öncesi yulaf,süt ve yine muz yiyebilirsin...ben aysonuna kadar bu diyeti yapmayı düşünüyorum birebir olmasa bile..8 kilo vermeyi düşünüyorum bana yeter...zaten bölgesel benim kilo karın bölgesi...protein ağırlıklı diyet güzel yağ yakar..epeydir ugrasiyormussun, ne guzel canim super. ben iki yil once 74ten 61e dustum (bu rejimle)! hatta 58i bile gordum ama 61de kaldim uzunca bir sure. Sonra evlen barklan ye ic pisir yedir kendinde ye derken oohooh.
Bu hafta ve haftaya rejimi yapayim, insallah sonrasinda yemegi biraz normale cevirip spora agirlik verecegim ki sikilasma olsun. Ben bu sekilde kilomu verdim o siralar.
Haklisin, gidince daha zor!
Az once vanilya tadi olan yogurda biraz cornflakes (kellogs special K, turkiyedede var sanirim) kattim, birde muz dogradim (yasaaaak biliyoruuum ama tum gundur kosusturuyorum napiim) yedim. Acaba aksam bodycombat dersine katilsam mi. Ac karnina hangi enerjiyle acaba. Ne yemeyi tavsiye edersin? Hastane diyeti aksam yemegi sanki tutmaz?
- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- 19 Eylül 2022
bendede bolgesel, kalcalar ve ust bacaklar diyelim hihi.Akşam spor öncesi yulaf,süt ve yine muz yiyebilirsin...ben aysonuna kadar bu diyeti yapmayı düşünüyorum birebir olmasa bile..8 kilo vermeyi düşünüyorum bana yeter...zaten bölgesel benim kilo karın bölgesi...protein ağırlıklı diyet güzel yağ yakar..
oyle yapmayi deneyeyim bakalim. aksam spor sonrasida portakal yer yatarim.
niyetimizi ettik, darisi icraate insallah haha..
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
boyun kaç Eeylacım?bendede bolgesel, kalcalar ve ust bacaklar diyelim hihi.
oyle yapmayi deneyeyim bakalim. aksam spor sonrasida portakal yer yatarim.
niyetimizi ettik, darisi icraate insallah haha..
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
sevgili günlükcüm dolapta bozulmaya yüz tutmuş sebzeleri tüketme günü oldu bugün..avakado bildiğin kararmaya başlamış..pazartesiden beri azalmayan boğaz ağrıma bugün ses kısıklığım eklenince akşam yemeğimde 1 kase ezogelin çorba ve limonlu avakado yedim 1 dilimcik bol tahıllı ekmekle...Bugünü de bitrdik şükür :)
- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- 19 Eylül 2022
163! yani acilen bu kilolar verilecek.boyun kaç Eeylacım?
- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- 19 Eylül 2022
hadi bakalim afiyet olsun, metabolizmayi bol bol calistirsin! Bende bugun balik pisirdim kendimesevgili günlükcüm dolapta bozulmaya yüz tutmuş sebzeleri tüketme günü oldu bugün..avakado bildiğin kararmaya başlamış..pazartesiden beri azalmayan boğaz ağrıma bugün ses kısıklığım eklenince akşam yemeğimde 1 kase ezogelin çorba ve limonlu avakado yedim 1 dilimcik bol tahıllı ekmekle...Bugünü de bitrdik şükür :)
Aksami problemsiz nasil atlatirim henuz bilmiyorum...
Eklentiler
- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Merhabalar, ay canim ilac gibi geldi listen!
Dun aksam yediklerimin fotografi (ne fotosu demeyin, IG'de ara ara foto paylasanlardanim haha):Eki Görüntüle 1411608
Sen 3 hafta 7 kilonum mimarydin dimi onu yapiomusun merak.ettim canim
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
hadi bakalim afiyet olsun, metabolizmayi bol bol calistirsin! Bende bugun balik pisirdim kendime
Aksami problemsiz nasil atlatirim henuz bilmiyorum...
servis çok güzel ,midenden önce gözünü doyurmuşsun :) akşam acıkırsan tarçınlı süt iç canım..
- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
evet mimarımız...Eeylada benim gibi pazartesinden itibaren uymaya çalışıyor.. :)Sen 3 hafta 7 kilonum mimarydin dimi onu yapiomusun merak.ettim canim
- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- 19 Eylül 2022
mimarda oldum bak hihi! evet, sizin icin Hollandacadan Turceye cevirdim. Onu yapiyorum evet, ufak tefek kendimize uydurmalar oluyor ama tabiki. Bize eslik edecek misin??Sen 3 hafta 7 kilonum mimarydin dimi onu yapiomusun merak.ettim canim
Servisle kendimi kandiriyorum zaten haha..ozaman ben sutumu alayim, aciktim simdiden saat daha 8!servis çok güzel ,midenden önce gözünü doyurmuşsun :) akşam acıkırsan tarçınlı süt iç canım..
sende durumlar nasil? aksamlari bi benmi acikiyorum bukadar!