• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son ki,üç,dörtttttt :)

Günlüğüm sporumu da yaptım ,7 km yürüdüm...

Bu da akşam yemeğim ;)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 42
Sevgili günlüğüm,
Malum tartı günü..500 gr vermişim ,böylece 2 haftada 1 kilo 200 gram gitmiş oldu...yavaş giden geri gelmez diyerek mutlu oluyoruz... :)

Sabah kahvaltımyapmadım dışarıdaydım..

12 de 1 elma yedim..

15:00 de bol Sirkeli yeşil salata,yoğurt,1 dl tambuğday ekmeği

Akşama portakallı Kereviz yapacağım..

Slm canım.begendimiz diyetler aynı. Bende senin bu ilk başladığın diyetle kuşhan diyetini yapmayı planlamıştım. Ama ikisinide henüz fırsat bulamadım.
Kuşhana tesadüf denk geldim,yapılabilir gibi geldi bana da..

Woooow...nasılda ihmal etmişim günlüğümü...evin içinde sürekli bir hareketlilik bu hafta doğru dürüst gelemedim...Pazartesi Akşamı lahana çorbamı yaptım nefis oldu yine...çorbam bitene kadar sebze meyveyle çorbamı tüketeyim diyorum...

biliyorum doğru dürüst gelemiyorum çünkü herhangi bir diyet uygulayacak kafada değilim..haaa öyle saldırmıyorum az yiyorum ,bakalım pazartesi gitmiş olacak mı kilolar..kendimi az motive edeyim pazartesi düzene girerim..

günlüğüm malum tartı günü 100 gramcık gitmiş bugün..bu hafta smoothie ağırlıklı besleneceğim..akşam bugün yaptığım smoothielerin tarifini yazayım..2 saat aralıksız yürüyüş yaptığım halde oldukça dincim..akşam menü yazmaya gelirim ;)

Back
X