• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

son ki,üç,dörtttttt :)

Motivasyon geri geldi...

Bugün 2 ana 2 ara öğün yaptım,,,ana öğün dediğim smoothie aslında...

08:00 1 bardak süt içine 1 TK pekmez,1 yk yoğurt,1 yk yulaf ezmesi,1 küçük muz,1 portakal birer tutam hindistan cevizi ve tarçın koyup blenderdan geçirip içtim..

11:00 1 elma

16:00 demlediğim 1 fincan yeşil çayı dolapta soğuttum,içine küçük 1 muz,1/2 salatalık,2 yk avakado,10-15 sap maydanoz,biraz toz zencefil ve 1 kivini blenderdan geçirip içtim..oldukça yoğundu aslında..

18:00 1 elma,yarımdan az dolma..2-3 Çatal gibi..

7600 adım attım...tabi kayıt altına alınmamış adımımda var baya.,

Iyi geçti bugün darısı yarına ve hepinize :KK66:

Sabah smoothiemi yaptım..,içtim mi dicem yedim mi bilemedim.. :)

1 kırmızı elmayı çekirdekleriyle doğuruyoruz,1 bardak süt,5 badem,2 yk yoğurt,1 yk yulaf ezmesi,1 küçücük muz,1 çk tarçın..hoop blendera...Fotoğraf yükleyince yan çıkıyor anlamadım..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 64
Çok gOTE="Daydream15, post: 39732406, member: 476139"]Sabah smoothiemi yaptım..,içtim mi dicem yedim mi bilemedim.. :)

1 kırmızı elmayı çekirdekleriyle doğuruyoruz,1 bardak süt,5 badem,2 yk yoğurt,1 yk yulaf ezmesi,1 küçücük muz,1 çk tarçın..hoop blendera...Fotoğraf yükleyince yan çıkıyor anlamadım..[/QUOTE]
Cok güzel görünüyor afiyet olsun

Öğle: 1 armut,1 elma,1 bardak süt,2 yk yoğurt,5 badem...

Ara:yarım dolma,1 elma

Akşam: 3 minik pancar,2 kırmızı Havuç,1 salatalık ve 1 elmanın suyunu sıkıp içtim..

45 dakika bantta,30 dakika açık havada yürüdüm..

Sabah elma,,muz,portakal ve tarçınlı smoothiemi içtim..

11 gibi sade bir kahvaltı yaptım..

akşam sebze ağırlıklı smoothie yaptım..
1 bardak kefire yarımşar bardak ıspanak,maydanoz ve kıvırcık marul ,1 havuç,1 küçük muz biraz limon suyu koyup blenderdan geçirdim ve içtim..

3 lt su içtim..yaklaşık dışarıda 2 saat yürüdüm..diyetim raya girdi bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek sanki..

Günaydın günlüğüm,

Kahvaltımı yapıyorum..kefir,üzüm,elma,yarım portakal...tarçın,zencefil,zerdeçal koyup tatlandırdım..

Veda vakti günlüğüm..73.9 kiloya inerek takım listeme girdim bugün.,seni açma nedenimde fazla kilolarımı buraya yazarak vermekti...Hoşçakal..

Back
X