Bende acıkıyorum tabi,hatta arasıra atıyorum bişeyler..benim sıkıntım tatlıyla,dayanamıyorummimarda oldum bak hihi! evet, sizin icin Hollandacadan Turceye cevirdim. Onu yapiyorum evet, ufak tefek kendimize uydurmalar oluyor ama tabiki. Bize eslik edecek misin??
Servisle kendimi kandiriyorum zaten haha..ozaman ben sutumu alayim, aciktim simdiden saat daha 8!
sende durumlar nasil? aksamlari bi benmi acikiyorum bukadar!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
son ki,üç,dörtttttt :)
- Konu Sahibi Daydream-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Atistirmaaa yoook benim motivasyon yerlerde surunuyo sonra ! sut ve tarcin! now!Bende acıkıyorum tabi,hatta arasıra atıyorum bişeyler..benim sıkıntım tatlıyla,dayanamıyorum
Bende içeceğim sütümü şimdi ,atıştırmak yok okeyyyy :)Atistirmaaa yoook benim motivasyon yerlerde surunuyo sonra ! sut ve tarcin! now!
Bak ne dicem senin başlangıç kilonuda yazalım buranın ilk sayfasına,her pazartesi tartılalım..ne dersin?Atistirmaaa yoook benim motivasyon yerlerde surunuyo sonra ! sut ve tarcin! now!
mimarda oldum bak hihi! evet, sizin icin Hollandacadan Turceye cevirdim. Onu yapiyorum evet, ufak tefek kendimize uydurmalar oluyor ama tabiki. Bize eslik edecek misin??
Servisle kendimi kandiriyorum zaten haha..ozaman ben sutumu alayim, aciktim simdiden saat daha 8!
sende durumlar nasil? aksamlari bi benmi acikiyorum bukadar!
Canim bende bu diyete baslicam gercekten begeniyorum buarada holandacadan turkceye cevrdgn icn tesekurler canim ben zaten diyetteyim ama bide bunu denemek istedim alicam greyfurtlarimi iNSALLAH birlikte zayflariz gelirim buraya hepimize basarilar
evet mimarımız...Eeylada benim gibi pazartesinden itibaren uymaya çalışıyor.. :)
Kolay gelsin kuzum bende ugrarim gunlugune
günlükcüm ilk gün verdiğim geri gelmiş diyete devam ettiğim halde..bakalım pazartesi ne olacak?ne kadar vermiş olacağım ..
Hastalığım geçmedi aksine uçukladı dudaklarım...hiç sevmiyorum böyle havaları..dışarıya bakınca günlük güneşlik,çıkınca ayaz...
sabah ekmeğin arasına bişeyler koyup yedim uzandım...
13:00 de yarım konserve yağı süzdürülmüş tonbalığına limon sıktım,1 domates ve 1 dilim kızarmış ekmekle onu yedim...yarın toparlamış olursam 2 gün pirinç lapası günü yapacağım..
Hastalığım geçmedi aksine uçukladı dudaklarım...hiç sevmiyorum böyle havaları..dışarıya bakınca günlük güneşlik,çıkınca ayaz...
sabah ekmeğin arasına bişeyler koyup yedim uzandım...
13:00 de yarım konserve yağı süzdürülmüş tonbalığına limon sıktım,1 domates ve 1 dilim kızarmış ekmekle onu yedim...yarın toparlamış olursam 2 gün pirinç lapası günü yapacağım..
Seni gizli gizli takipteyim evet cnm benimde diyet günlüğüm varrabia hiç merhaba demiyorsun :) sende mi diyet yapıyosun?
hangisi linkini paylaşırmısın ,menülerine bakayım yardımcı olur bana da..Seni gizli gizli takipteyim evet cnm benimde diyet günlüğüm var
SevgiLi günlük,
Ülkemde gencecik bir kız tecavüz edilerek,yakılarak ÖLDÜRÜLDÜ..Muhtemelen Sapık katiller müebbetten iyi hâl ìndirimi alıp Ölmeden serbest bırâkılabilirler..
Böyle Sapık insanlar yürüdüğümüz yollârda,girdiğimiz ortamlardâlar haberimìz yok..
Bugün menü yazmayâcağım kuśuruma bakma!
Ülkemde gencecik bir kız tecavüz edilerek,yakılarak ÖLDÜRÜLDÜ..Muhtemelen Sapık katiller müebbetten iyi hâl ìndirimi alıp Ölmeden serbest bırâkılabilirler..
Böyle Sapık insanlar yürüdüğümüz yollârda,girdiğimiz ortamlardâlar haberimìz yok..
Bugün menü yazmayâcağım kuśuruma bakma!
Sevgili günlüğüm,
Şok diyet yapacaktım ama hastalığı bir türlü atlatamıyorum..700 gram vermişim yinele 1 haftada..hoş bi günde 1 kilo gitmişti ama geri gelmiş..
Sabah elma yedim..12 gibi süt,pekmez ve yulaf ezmesi yedim..
Akşam kızarmış balık ve salata yedim...
1 litre suyumu içtim yatana kadar 2 ye tamamlarım..
Şok diyet yapacaktım ama hastalığı bir türlü atlatamıyorum..700 gram vermişim yinele 1 haftada..hoş bi günde 1 kilo gitmişti ama geri gelmiş..
Sabah elma yedim..12 gibi süt,pekmez ve yulaf ezmesi yedim..
Akşam kızarmış balık ve salata yedim...
1 litre suyumu içtim yatana kadar 2 ye tamamlarım..
Selam günlüğüm seni ihmal ediyorum ama biliyosun yeni yeni atlatıyorum hastalığı,direncim düşünce vertigom başgösterdi...ilaçla idare anlıcan".
Sabah portakalımı ve kızarmış ekmeğimi yedim..11 gibi 1 elma ve 1 bârdak ayran içtim..
13 de yumurta,yoğurt,portâkal ve 1 dl kızarmış ekmeğimi yedim...bugün artık sporuma başlâmayı düşünüyorum,Hayırlısı
Sabah portakalımı ve kızarmış ekmeğimi yedim..11 gibi 1 elma ve 1 bârdak ayran içtim..
13 de yumurta,yoğurt,portâkal ve 1 dl kızarmış ekmeğimi yedim...bugün artık sporuma başlâmayı düşünüyorum,Hayırlısı
Hay maşallah yarasın bn 2 litre içtim akşama 3 olurgünlüğüm bugün deli gibi su içiyorum 3 litre bitti,sanırım damacanayı bitiririm :)