- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
Rabiacım neden bilmiyorum ama ağzımın kuruluğu geçmiyor normalde 2 litre içerim tüm gün..bugün 4-5 olur..bir dikişte 1 litrelik şişe bitiyor...Hay maşallah yarasın bn 2 litre içtim akşama 3 olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabiacım neden bilmiyorum ama ağzımın kuruluğu geçmiyor normalde 2 litre içerim tüm gün..bugün 4-5 olur..bir dikişte 1 litrelik şişe bitiyor...Hay maşallah yarasın bn 2 litre içtim akşama 3 olur
İlk defa geçen yaz yedim hyatımda bayılmıstım tadına18:00 de yarım porsiyon Zironi yedim..,günü kapattım..
Kahvaltı es geçme olmaaazGünaydın günlükçüm ,
Bu sabah kahvaltıyı es geçtim...12 de 1 elma ve 1 etimek yedim...
Şimdi de 1 kase pirinç lapası...Akşama Brokoli haşlamayı düşünüyorum...
Kahvaltı es geçme olmaaaz
Ite kaka gidiyor ,bikaç gün lapa yapâyım 1 öğün diyorùm...yemeyince gidiyor kilô..Düne göre vermişim azcıkNasi gidiyorr
Sen zaten gayet iyisin ablam..Daydream15 .!.:Ite kaka gidiyor ,bikaç gün lapa yapâyım 1 öğün diyorùm...yemeyince gidiyor kilô..Düne göre vermişim azcık
Ezgim verecek kilom çok olsa daha bi hevesle asılacağım ama 7 kilo nasıl olsa veririm diyip veremiyorumSen zaten gayet iyisin ablam..
Bende iki kilo aldim abla naslsa veririm diyorum seni izlemeye aliyim da foto attim yeni iki tane bak biEzgim verecek kilom çok olsa daha bi hevesle asılacağım ama 7 kilo nasıl olsa veririm diyip veremiyorum
senin koruma için diyet yapman lazım..5 gün ye 2 gün protein yap kilonu korumak için..fotoları göremedim nereye yükledin..link atsana..Bende iki kilo aldim abla naslsa veririm diyorum seni izlemeye aliyim da foto attim yeni iki tane bak bi
Seni izledim gorunmesi lazim aslinda yaa gormedin mi halasenin koruma için diyet yapman lazım..5 gün ye 2 gün protein yap kilonu korumak için..fotoları göremedim nereye yükledin..link atsana..