Son elektrik faturanız kaç TL geldi?

Bilmiyorum kii en son işte bu ay 125 geldi ki haftasa 3 4 çamaşır yıkarım 3 4 ev süpürürüm bulaşık makinesi de öyle anlamadım ki eşim gece çalıştığında sabaha kadar televizyon ve ışık açık olur bilemedim
O nasıl fatura yaaa geçen ay evde yoktuk sadece 2 buzdolabı 337 gelmişti

Elektrik 163
Su 153

Elektrik için diyecek bir şeyim yok ama su faturası neden bu kadar yüksek anlamıyorum. Suyu çok dikkatli kullanırız biz. Geçen yıl ile aynı sarfiyatı yapıyoruz ama fatura %150 zamlı geliyor.

Kızlar gelecek yıl aynı sıcak hava dalgası ile karşılaşıp erimemek için klima aldım.8 senedir ilk defa ev cehennem gibi oldu, dayanilacak gibi değil. Çok mu yakiyor bu meret?

Markaya ve kullandığı teknolojiye göre sarfiyat değeri değişiyor.

Serinledikçe unutursunuz faturayı
Ben Mitsubishi Electric kullanıyorum çok az değiştiriyor faturayı çok memnunum.
Mitsubishi klimaların kralicesidir. İlk tercihimdi ama UV ve ionizer özelliğinden dolayı LG aldım. Açık mutfak, davlumbaza rağmen bazen eve girdiğimde yemek kokusunu alıyorum. İonizer Hiç değilse kokuyu da giderir dedim. Umarım işe yarar tabii.

A+ aldıysanız hiç korkmayın bizim çok nadirdir kapattığımız komşularımızdan sadece 200 tl fazla ödedik hep klima iyi ki almışsınız bu sene oldukça sıcak oldu köyde evimiz var yazın bile çok soğuk olur hırka giymeden bahçede oturamayız bu sene orada öyle bir sıcak oldu ki inanılır gibi değil güle güle kullanın klima artık eve alınacak beyaz eşyalar arasına girmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…