- 12 Temmuz 2022
- 23.071
- 84.648
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ay neeElektrik 800
Su 470.hadi elektrigi anladim klima varda,suya noluyo yaa
Oldu valla bende anlamadimAy nee120 vermişiz biz geçen ay, 470 su mu olur
Gerçekten neden o kadar çok gelmiş çok ilginç bize genelde en fazla 150 gelir çamaşır makinam sık çalışır gün aşırı duş alırız1tane var.yani suladiğimiz hic bise yok.
Bulunduğum sehirde su pahalı HeraldeGerçekten neden o kadar çok gelmiş çok ilginç bize genelde en fazla 150 gelir çamaşır makinam sık çalışır gün aşırı duş alırız
Olabilir şehir şehir belki fiyatlar degisiyordurBulunduğum sehirde su pahalı Heralde
Su sizede yüksek gelmiş Mersin yada Adana miTemmuz elektrik 411
Su 420 bu ay 1000 lira bekliyorum klima hiç kapanmıyor
500 geldiAy nee120 vermişiz biz geçen ay, 470 su mu olur
A aaaaa neden500 geldibu ayda aynı olur yada 600
Tonu pahalı 1 tonu 20 kusurlerde, birde bertaraf vs diye kalem eklendi bilmiyorum siz de varmidirA aaaaa neden
Hiç bilmiyorum ama ilk taşındığımızda 50'lerde ödüyorduk, şimdi 150'lere çıktı. Eklenmiştie belkiTonu pahalı 1 tonu 20 kusurlerde, birde bertaraf vs diye kalem eklendi bilmiyorum siz de varmidir
O nasıl fatura yaaa geçen ay evde yoktuk sadece 2 buzdolabı 337 gelmişti
Markaya ve kullandığı teknolojiye göre sarfiyat değeri değişiyor.Elektrik 163
Su 153
Elektrik için diyecek bir şeyim yok ama su faturası neden bu kadar yüksek anlamıyorum. Suyu çok dikkatli kullanırız biz. Geçen yıl ile aynı sarfiyatı yapıyoruz ama fatura %150 zamlı geliyor.
Kızlar gelecek yıl aynı sıcak hava dalgası ile karşılaşıp erimemek için klima aldım.8 senedir ilk defa ev cehennem gibi oldu, dayanilacak gibi değil. Çok mu yakiyor bu meret?
LG uv art cool aldım 18.000 BTU A++ olarak geçen inverter klima. Daha kurulmadı, kurulunca herhalde anyayı konyayı anlayacağım.Markaya ve kullandığı teknolojiye göre sarfiyat değeri değişiyor.
Serinledikçe unutursunuz faturayıLG uv art cool aldım 18.000 BTU A++ olarak geçen inverter klima. Daha kurulmadı, kurulunca herhalde anyayı konyayı anlayacağım.
Mitsubishi klimaların kralicesidir. İlk tercihimdi ama UV ve ionizer özelliğinden dolayı LG aldım. Açık mutfak, davlumbaza rağmen bazen eve girdiğimde yemek kokusunu alıyorum. İonizer Hiç değilse kokuyu da giderir dedim. Umarım işe yarar tabii.Serinledikçe unutursunuz faturayı
Ben Mitsubishi Electric kullanıyorum çok az değiştiriyor faturayı çok memnunum.
AdanaSu sizede yüksek gelmiş Mersin yada Adana mi
A+ aldıysanız hiç korkmayın bizim çok nadirdir kapattığımız komşularımızdan sadece 200 tl fazla ödedik hep klima iyi ki almışsınız bu sene oldukça sıcak oldu köyde evimiz var yazın bile çok soğuk olur hırka giymeden bahçede oturamayız bu sene orada öyle bir sıcak oldu ki inanılır gibi değil güle güle kullanın klima artık eve alınacak beyaz eşyalar arasına girmeliElektrik 163
Su 153
Elektrik için diyecek bir şeyim yok ama su faturası neden bu kadar yüksek anlamıyorum. Suyu çok dikkatli kullanırız biz. Geçen yıl ile aynı sarfiyatı yapıyoruz ama fatura %150 zamlı geliyor.
Kızlar gelecek yıl aynı sıcak hava dalgası ile karşılaşıp erimemek için klima aldım.8 senedir ilk defa ev cehennem gibi oldu, dayanilacak gibi değil. Çok mu yakiyor bu meret?
Bizim Vestel bundan önceki klimamız eşimin bekarlıktan kalma klimasıydı o da Vesteldi ondan da bundan da çok memnun kaldık ama Mitsubishi Daykim tabii ki tek geçerimSerinledikçe unutursunuz faturayı
Ben Mitsubishi Electric kullanıyorum çok az değiştiriyor faturayı çok memnunum.