- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Çok gelmiş size1+1 evde iki kişiyiz. 566 TL geldi en son.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok gelmiş size1+1 evde iki kişiyiz. 566 TL geldi en son.
Çok teşekkür ederim A++ aldım. Gerçekten burası da böyle. Normalde dışarıdan eve döndüğümüzde oh ne güzel serin serin derdik, bu sene müthiş sıcak oldu dayanılır gibi değil. Rüzgar varsa yine tolore edilebiliyor ama rüzgarı kesince cehennem gibi. Hepimiz güle güle kullanalım.A+ aldıysanız hiç korkmayın bizim çok nadirdir kapattığımız komşularımızdan sadece 200 tl fazla ödedik hep klima iyi ki almışsınız bu sene oldukça sıcak oldu köyde evimiz var yazın bile çok soğuk olur hırka giymeden bahçede oturamayız bu sene orada öyle bir sıcak oldu ki inanılır gibi değil güle güle kullanın klima artık eve alınacak beyaz eşyalar arasına girmeli
Elektrik 2bin çok gelmiş klima ekstra elektrikli tüm aletleri kullandım 665 mi ne gelmişti bu ay kaç gelecek bakalım2 bin geldi
Suda 600 geldi beklediğim gibi.
İyi günlerde kullanın inanın A+ise hiç çok gelmiyorbu ay garip bir şekilde düştü fatura
250 cıvarı geldı
ama klıma aldık bakalım nasıl olacak durumlar :)
Bizim de vestel yeni aldık, 1 ay kadar oldu.A++ hatta.Ne kadar gelecek çok merak ediyoruz .Sıcak bir yerde yaşıyoruz Adana vs kadar olmasa da.Öglen aciyorum ,gece 10 gibi kapiyoruz. Çok nadir 1 _2 gün esinti çıkmıştı açmadık bu ay içinde.Size ne kadar geliyor vestel? Hoş evden eve ,büyüklüğüne göre de değişir. 12 bt bizimki.Bizim Vestel bundan önceki klimamız eşimin bekarlıktan kalma klimasıydı o da Vesteldi ondan da bundan da çok memnun kaldık ama Mitsubishi Daykim tabii ki tek geçerim
Bizim evimiz 110 metrekare ama kullandığımız alan 85 metrekare geçtiğimiz ay hiç kapatmadık dışarı giderken bile kapatmadım 18 binlik sanırım küçüğün bir büyüğü bundan önceki küçüktü çünkü A++ 665 ödedik yalnız bir ay çok ödemiştik onda da sınır kotayı aşmısız 2 katı saymaya başlamış sayaç ondan sonra kotaya dikkat ettik cevremizdeki klimasız evlere göre 200 250 fark ödüyorduk bu sıcaklara göre bizce bir şey değilBizim de vestel yeni aldık, 1 ay kadar oldu.A++ hatta.Ne kadar gelecek çok merak ediyoruz .Sıcak bir yerde yaşıyoruz Adana vs kadar olmasa da.Öglen aciyorum ,gece 10 gibi kapiyoruz. Çok nadir 1 _2 gün esinti çıkmıştı açmadık bu ay içinde.Size ne kadar geliyor vestel? Hoş evden eve ,büyüklüğüne göre de değişir. 12 bt bizimki.
Dediğiniz kullanıma göre çok çok iyi ödemişsiniz. 30 günlük değil mi? Bazen bizim burda geç okuyorlar saatleri .Sizin hesaba göre bize çok daha az gelmesi lazım.Bakalim göreceğiz.Bizim evimiz 110 metrekare ama kullandığımız alan 85 metrekare geçtiğimiz ay hiç kapatmadık dışarı giderken bile kapatmadım 18 binlik sanırım küçüğün bir büyüğü bundan önceki küçüktü çünkü A++ 665 ödedik yalnız bir ay çok ödemiştik onda da sınır kotayı aşmısız 2 katı saymaya başlamış sayaç ondan sonra kotaya dikkat ettik cevremizdeki klimasız evlere göre 200 250 fark ödüyorduk bu sıcaklara göre bizce bir şey değil
Sıcak su için ayrı ödüyoruz derken nasıl?Elektrik 161 lira geldi bu ay dondurucu, klima, kurutma makinasi yok. Su 170 gelmis ama sicak su icin ayri oduyoruz
Sicak su bedeli apartmana geliyor sayac numarasina gore payimiza dusen hesaplaniyor aidata ek olarak oduyoruz 3 ayda bir odeniyor. En son kac geldi hatirlamiyorum amaSıcak su için ayrı ödüyoruz derken nasıl?
Her ay genelde ilk hafta okuyorlar saati ama genel olarak size şöyle söyleyim çevremizde klimasız evlere göre hep 200 250 300 fark ödedik bundan önceki klimamiz eşimin bekarlıktan kalmaydi o da Vesteldi onda da aynı ödüyorduk o A+idi şimdiki A++ yine aynı ödüyoruz yalnız arada 18 derecelere indirdiğimizde çok ödedik artık sabit 24te bırakıyoruz evden çıkarken de kapatmiyorum bariz bir fiyat farki görmedim yani o kadar sıcak havalarda bu paralara bir nimetDediğiniz kullanıma göre çok çok iyi ödemişsiniz. 30 günlük değil mi? Bazen bizim burda geç okuyorlar saatleri .Sizin hesaba göre bize çok daha az gelmesi lazım.Bakalim göreceğiz.
Çevrenizde klimasiz evler varsa ege ya da Akdenizde ya da güneydoğuda değil yeriniz çünkü bu saydığım yerler aşırı sıcak olduğundan klimayı daha da zorlayabilir disarisinin isisina göre.Biz Egedeyiz ve klimasiz ev yok çevremde diyebilirim.Marmara ya da Karadeniz de dağa az gelir bence .Her ay genelde ilk hafta okuyorlar saati ama genel olarak size şöyle söyleyim çevremizde klimasız evlere göre hep 200 250 300 fark ödedik bundan önceki klimamiz eşimin bekarlıktan kalmaydi o da Vesteldi onda da aynı ödüyorduk o A+idi şimdiki A++ yine aynı ödüyoruz yalnız arada 18 derecelere indirdiğimizde çok ödedik artık sabit 24te bırakıyoruz evden çıkarken de kapatmiyorum bariz bir fiyat farki görmedim yani o kadar sıcak havalarda bu paralara bir nimet
Evet Bursadayız illere göre değişir bunu unuttum burada bile aşırı sıcak veya çok soğuk olduğunda klima daha fazla enerji sarfediyorÇevrenizde klimasiz evler varsa ege ya da Akdenizde ya da güneydoğuda değil yeriniz çünkü bu saydığım yerler aşırı sıcak olduğundan klimayı daha da zorlayabilir disarisinin isisina göre.Biz Egedeyiz ve klimasiz ev yok çevremde diyebilirim.Marmara ya da Karadeniz de dağa az gelir bence .
Bursa benim memleketim ama yaşamıyoruz orda .Bursanin sıcağı hiç sıcak değilmiş buraya yerlesince anladım Muhtemelen bize sizden çok daha fazla gelecek.Evet Bursadayız illere göre değişir bunu unuttum burada bile aşırı sıcak veya çok soğuk olduğunda klima daha fazla enerji sarfediyor
Yaa ne güzel şuan siz hangi şehirdesiniz ama inanın bu yıl öyle böyle sıcak olmadı daha önceki yıllarda böyle bir sıcak hiç olmadı bu seneki farklıydı klima istemeyen insanlar klima arayışına girdi burada güneydoğudan bir arkadaşım var memlekete gitti geldi ama Bursanin sıcağı bunaltıcı bizim oralardaki sıcak buradaki gibi bunaltmiyor dedi deniz etkisi belki deBursa benim memleketim ama yaşamıyoruz orda .Bursanin sıcağı hiç sıcak değilmiş buraya yerlesince anladım Muhtemelen bize sizden çok daha fazla gelecek.
Muglanin bir ilcesindeyiz biz.Bursanin çok nemli olur havasi bilirim ama şu var ki Bursada geceler ile gündüz sıcaklıklarının arasi farklı Yani gece düşüyor. Burda aman Allahim nasıl diyeyim; gece bile şu an mesela en az 30 var ki gece yarısını geçti.Dal kıpırdamıyor. Poyraz vs asla çıkmaz buralarda yazın.Biz Bursada yüksek bir semtte oturuyorduk.Bi gün çok sıcak oldu eşim dedi ki balkonda uyuyalım bu gece ,neyse balkonda yattık, gece 3 de bir üşüdük içeri kaçtık ki gündüzü cehennem olan bir gündü. Yani burda öyle aslaa yok rahatlama .fix güneş 6 ay en azz.Bulut görmeyeli 6 ayı geçmiştir. Çok farklı olduğunu yaşayınca öğrendim.Bursanin geceleri güzel olur,hele Mudanya ,Burgaz şalsız gezilmez sahilinde yazin.beterin beteri var biz deneyimledik .Bizim burda daha ohooo sari yaz gelecek Eylül sonlarına doğru, o artık iyice yapış yapış oluyo .Bursa da o zamanlar havalar sonbahar tadı verir güzeldir BursamYaa ne güzel şuan siz hangi şehirdesiniz ama inanın bu yıl öyle böyle sıcak olmadı daha önceki yıllarda böyle bir sıcak hiç olmadı bu seneki farklıydı klima istemeyen insanlar klima arayışına girdi burada güneydoğudan bir arkadaşım var memlekete gitti geldi ama Bursanin sıcağı bunaltıcı bizim oralardaki sıcak buradaki gibi bunaltmiyor dedi deniz etkisi belki de
Yok yok öyle Mudanyada şalsız gezilmez devri gecti Eylülde falan anca serinliyor oralar da cok sıcak oluyor Bursanin yüksek semtlerini biliyorum gece tabii dışarıda yatilmaz ama Muğla da yaşanacak yer yani öyle demeyinvarsın sıcak olsun çocuk biraz büyüsün de detaylı gezmek istiyorum yol tuttuğuna bir kez gelebildikMuglanin bir ilcesindeyiz biz.Bursanin çok nemli olur havasi bilirim ama şu var ki Bursada geceler ile gündüz sıcaklıklarının arasi farklı Yani gece düşüyor. Burda aman Allahim nasıl diyeyim; gece bile şu an mesela en az 30 var ki gece yarısını geçti.Dal kıpırdamıyor. Poyraz vs asla çıkmaz buralarda yazın.Biz Bursada yüksek bir semtte oturuyorduk.Bi gün çok sıcak oldu eşim dedi ki balkonda uyuyalım bu gece ,neyse balkonda yattık, gece 3 de bir üşüdük içeri kaçtık ki gündüzü cehennem olan bir gündü. Yani burda öyle aslaa yok rahatlama .fix güneş 6 ay en azz.Bulut görmeyeli 6 ayı geçmiştir. Çok farklı olduğunu yaşayınca öğrendim.Bursanin geceleri güzel olur,hele Mudanya ,Burgaz şalsız gezilmez sahilinde yazin.beterin beteri var biz deneyimledik .Bizim burda daha ohooo sari yaz gelecek Eylül sonlarına doğru, o artık iyice yapış yapış oluyo .Bursa da o zamanlar havalar sonbahar tadı verir güzeldir Bursam