- 3 Ağustos 2023
- 120
- 55
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
O zaman tamam normal15 gün evde yoktuk
A +değil mi klimanız çok gelmiş klima değildir sadece bizim bu ay hep acıktı kapalı olduğu çok azdır yani dışarı çıkarken bile kapatmadim 665 geldi1500klima
A++ 2 klima biri gündüz hep açık diğeri gece hep açık, antalya sicagiA +değil mi klimanız çok gelmiş klima değildir sadece bizim bu ay hep acıktı kapalı olduğu çok azdır yani dışarı çıkarken bile kapatmadim 665 geldi
Anladım sizin 2 klima varmışA++ 2 klima biri gündüz hep açık diğeri gece hep açık, antalya sicagi
Su faturaları artık elektrikte yarışır oldu burada katlamalı tarife,tonuda pahalı en pahalı iller arasında zaten yıllardır 20 küsur olmuştur tonuElektrik 800
Su 470.hadi elektrigi anladim klima varda,suya noluyo yaa
Size gerçekten su çok gelmiş çiçekleriniz mi var suladığınızElektrik 800
Su 470.hadi elektrigi anladim klima varda,suya noluyo yaa
Su da elektrik de çok gelmiş ekstra bir şey mi kullanıyorsunuz?Elektrik geçen ay 1500 bu ay daha gelmedi ama yüksek gelir buyuk ihtimalle.
Su 500
Hayır ekstra birşey yok, televizyon,PC,çamaşır ,bulaşık makinesi,klima vs çaycı,kettle,kahve makinesi yok .Su da elektrik de çok gelmiş ekstra bir şey mi kullanıyorsunuz?
Klimada fazla çalıştırınca kota var onu aşınca ikiye katliyormus tarifeHayır ekstra birşey yok, televizyon,PC,çamaşır ,bulaşık makinesi,klima vs çaycı,kettle,kahve makinesi yok .
Aslında evin Her tarfini açınca esiyor normalde serin de olur ama bu sene sıcak sıcak esiyor 12 yıldır ilk kez bu sene klima çok çalıştı diyebilirim sıcaklık bugün 53 kadar yükseldi hissedilen oda gölge sıcaklıgi diyorlar
Tonu pahalı maalesef burada.
Tek zamanli fatura,eskiden 3 zamanliydi en çok puant döneminde harcaniyordu şimdi tek zamanliya gectik brim fiyatı aynı gecede gündüzde.Klimada fazla çalıştırınca kota var onu aşınca ikiye katliyormus tarife
O nasıl fatura yaaa geçen ay evde yoktuk sadece 2 buzdolabı 337 gelmiştiBu ayki elektrik faturası da 125 geldi bu ay evdeydik 125 geldi geçen ay 15 gün yoktuk 90 geldi anlamadım
1tane var.yani suladiğimiz hic bise yok.Size gerçekten su çok gelmiş çiçekleriniz mi var suladığınız
9sene ic anadoluda yasadim orda göl bile yok cok komik az rakamlar gelirdi.Su faturaları artık elektrikte yarışır oldu burada katlamalı tarife,tonuda pahalı en pahalı iller arasında zaten yıllardır 20 küsur olmuştur tonu