- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Tesekkur ederim. Tum ulkeye gecmis olsun.Size de çok geçmiş olsun
Bende aynı şeyi düşündumtaşının ciddiyim.
bende ciddi ciddi ist. u terk etmeyi düşündüm ilk defa. beklenen bir kumburgraz-tekirdağ depremi var. çok yakınız malesef.
Kendi evimiz , imkanımız da var taşınmak için ama eş kişisi ölür yine taşınmaz .taşının ciddiyim.
bende ciddi ciddi ist. u terk etmeyi düşündüm ilk defa. beklenen bir kumburgraz-tekirdağ depremi var. çok yakınız malesef.
Hangi ilçeİzmirdeki arkadaşlar, evlerde misiniz? Biz mecbur girdik eve ama biraz korkuyorum açıkçası. Bizim ev yüksek ve eski, mutfak duvarlarım fayanstı onlar patlamış malesef. Allah beterinden saklasın
Bayraklı cengizhan bölgesi diye geçiyorHangi ilçe
Bayrakli ise bence girmeyin ya yikilam bina çok. Bu aksam en azinsan araba yok muBayraklı cengizhan bölgesi diye geçiyor
taşının ciddiyim.
Son soulenen sayiyi soyledim hala aramalar devam ettigi icin tabi ki cogalabilir.. ama haber de en son şu an 12 denmistiMaalesef tablo 12 den çok daha fazla olacağını gösteriyor.
İlk duyduğumuz an ümidim vardı ama görüntüler eklenip yaşayanlardan dinleyince, yüreğim kalktı.
Dinecek acı değil bu, çok çok büyük bir felaket yüzeye yakınlığı sebebiyle.
Allah hepsinin yardımcısı olsun...
Ücretsiz oteller var bence bu gece evde kalmayınİzmirdeki arkadaşlar, evlerde misiniz? Biz mecbur girdik eve ama biraz korkuyorum açıkçası. Bizim ev yüksek ve eski, mutfak duvarlarım fayanstı onlar patlamış malesef. Allah beterinden saklasın
Şimdi bende gördüm o binanın haberini.Ege’deki depremden Avcılar’daki bina etkilenmiş!Biz Maltepe’den hissetmedik ama annem Büyükçekmece’den hissetmiş. Biliyorsun ben 27. katta oturuyordum, yaptığım en iyi şey oradan taşınmak oldu sanırım ama İstanbul’dan gidecek maddi güç malesef yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?