Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

taşının ciddiyim.
bende ciddi ciddi ist. u terk etmeyi düşündüm ilk defa. beklenen bir kumburgraz-tekirdağ depremi var. çok yakınız malesef.
Kendi evimiz , imkanımız da var taşınmak için ama eş kişisi ölür yine taşınmaz .
Az önce çatladığını gördük hasar var mı yok mu diye bakarken , çünkü acayip çatırdamıştı .
Üç yıllık ev eski de değil ama çatlamış işte baya baya çatlak var .

İzmirdeki arkadaşlar, evlerde misiniz? Biz mecbur girdik eve ama biraz korkuyorum açıkçası. Bizim ev yüksek ve eski, mutfak duvarlarım fayanstı onlar patlamış malesef. Allah beterinden saklasın

taşının ciddiyim.
bende ciddi ciddi ist. u terk etmeyi düşündüm ilk defa. beklenen bir kumburgraz-tekirdağ depremi var. çok yakınız malesef.

Ege’deki depremden Avcılar’daki bina etkilenmiş! Biz Maltepe’den hissetmedik ama annem Büyükçekmece’den hissetmiş. Biliyorsun ben 27. katta oturuyordum, yaptığım en iyi şey oradan taşınmak oldu sanırım ama İstanbul’dan gidecek maddi güç malesef yok.

Bir arkadaşımdan daha haber aldım, kendileri iyi ama yan binasının çöktüğünü, durumun çok fena tüm herkesin sokakta bir şekilde yardımcı olmaya çalıştığını anlatıyor.

Yıkılan azmış ama hasarlı binalar çokmuş maalesef...

Telefonu sevmezdim uzunca bir sure kullanmadim zorunluluktan aldim yine zorunluluktan akıllı telefona geçtim. Ne zamanki Elazığ depreminde enkaz altindan biri afad ekiplerine cep telefonuyla ulaştı iste o gunden beri telefonu yanimdan hiç ayıramıyorum. Deprem psikolojisi de baska bir şey, travma yaratiyor insanda. Derin izler bırakıyor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.

Son soulenen sayiyi soyledim hala aramalar devam ettigi icin tabi ki cogalabilir.. ama haber de en son şu an 12 denmisti

Az önce gördüm, villadanışmanı firması konaklama sıkıntısı olan kişileri bünyesinde bulunan evlerinde misafir edeceğini açıkladı.
Kendi sosyal medya hesaplarında iletişim numaraları mevcut.

Şimdi bende gördüm o binanın haberini..
Jeofizikci demin zemin kötü olsa bile en önemlisi bina dedi bilmiyorum artık

İlk kez ölüme bu kadar yakın hissettim.kızımın paniği,yüz ifadesi sanırım uzun bi süre gözümün önünden gitmeyecek..şans eseri annemlerdeydim onlar 2.katta ,aşağıya bi şekilde inebildik..dışardaki bağrışlar,bayılanlar allahım bi daha kimseye yaşatmasın.umarım çok can kaybı olmaz ama gelen görüntüler çok fena..bu gece dışarıdayız ,bizim ev 5.kat.neyseki binada hasar yok,eşyalar yıkılmış,dolaplar,çekmeceler açılmış her yer heryerdeydi.kalın bişeyler alıp üstümüze çıktık.umarım tekrarı olmaz

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi acilde çok sayıda yaralı olduğu ve 0 rh negatif kana ihtiyacı olduğuna dair bir ses kaydı geldi arkadaşlar.
Yakın olanlar yardımcı olabilecek durumda olanlar için bilgilendirmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…