• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Kızlar aranızda saglıkcı olan var mı? Drum kan hala dusuk 1 unıte daha kan verelim dedi. Bilen varsa sunu bana yorumlar mı?
Bu arada oglumu gordum deprem falan unuttum😍Nst sanci cıkmqdı guzel cıktı. Boy 50 cm kilo 3.400 dedi. Suan dogsa 100 gr dusuk cıkar ancak dedi. Boyle devam ederse doguma kadar en az 3.800 olur dedi.Bende kilosu degıl saglıgı onemli hocam dedım😂Bılmıs Bılmıs🙈Dogum pozisyonuna donmus. Her gıttıgımde degıstırıyor.Oynak bu cocuk😂Sıkıntı yok. Gun saymaya devam. ❤️Okuyamadım okuyacağım forumu🤗
Allah bağışlasın kardeş... Ama yeri burası değil...

Geçmiş olsun Rabbim yardımcıları olsunn🤲🤲

Teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun, biz şükür ki depremi burnumuz bile kanamadan atlattık ama aklım İzmir'de, arama kurtarmadaki arkadaşlardan haber alıp oradaki insanlar ne halde bilgi edinmeye çalışıyoruz, şu an yazarken kötü bir artçı yaşadık😱
Gecmis olsun mune,o artcilari iyi bilirim,oldukca dizlerimizin bagi cozuluyordu:110:

Yahu ne kulaktan dolması? Telde konuşuyoruz kadın diyo bunları yok canım abartıyosun mu diyelim?
Siz öyle mi derdiniz bi yakınınıza?

Ben tsunami yazmadım bile Kazen abi tsunami değil bu dedi bende öğrendiğim durumu yazdım ona. Su basmış dedim.

Gözünüz bi görse bi anlasanız...

Ben onu yanlış anlamadım ki bilimsel gerçeğini yazdı. Ama yaşanan bu napalım?

Ben burda su basan yerler olmuş deyince milleti mi korkutuyorum hasbinallah ya

Haklisiniz Izmirli arkadaşlardan videolar geldi.
Maalesef bazı yerlerde durum anlattığınız gibi. :(
Çok geçmiş olsun herkese.
Umarım can kaybı sayisi artmaz artık:(

Gecmis olsun mune,o artcilari iyi bilirim,oldukca dizlerimizin bagi cozuluyordu:110:
Sağol DenizinYosunKokusu, filmdelisi filmdelisi yazmıştı galiba bu sefer ki kötüymüş diye, bu sefer kötüydü hakikaten, biz 99 depreminde İstanbul'daydık, o geceyi yaşayan herkes yarattığı paniği iyi bilir, İstanbul'da bile yıkılan binalar olmuştu, işte bugün yaşanan deprem aynı etkiyi yarattı, İzmir ara ara sallanır, Bodrum'da da 6 şiddetinde deprem olmuştu birkaç yıl evvel, her deprem kötüdür kimse yaşamasın inşaallah lakin İzmir'in son senelerde yaşadığı depremler bugün yaşananın yanında artçı deprem gibi kaldı ne yazık ki:(

Hele Bodrum depremi o gün hissettiğimiz çok değilmiş dedik bugün, 99'dan beri ilk defa enkaz altında kalma ihtimalini düşündüm.

Bulunan 7 faydan 1'i kırılmış , daha 6 fay varmış bunlar ne zaman ve kaç şiddetinde kırılır kim bilecek .
Çok şiddetliydi , evin gıcırdaması kulaklarımda hâlâ , bir de uğultu gibi ses geliyodu acayip bi şeydi çok korktum .
Allah beterinden korusun , hepimize geçmiş olsun .

Sağol DenizinYosunKokusu, filmdelisi filmdelisi yazmıştı galiba bu sefer ki kötüymüş diye, bu sefer kötüydü hakikaten, biz 99 depreminde İstanbul'daydık, o geceyi yaşayan herkes yarattığı paniği iyi bilir, İstanbul'da bile yıkılan binalar olmuştu, işte bugün yaşanan deprem aynı etkiyi yarattı, İzmir ara ara sallanır, Bodrum'da da 6 şiddetinde deprem olmuştu birkaç yıl evvel, her deprem kötüdür kimse yaşamasın inşaallah lakin İzmir'in son senelerde yaşadığı depremler bugün yaşananın yanında artçı deprem gibi kaldı ne yazık ki:KK43:

Hele Bodrum depremi o gün hissettiğimiz çok değilmiş dedik bugün, 99'dan beri ilk defa enkaz altında kalma ihtimalini düşündüm.

50 senesinde olmuş en son 70 sene yani bizim bilmemiz mümkün değil zaten.

😔

Bulunan 7 faydan 1'i kırılmış , daha 6 fay varmış bunlar ne zaman ve kaç şiddetinde kırılır kim bilecek .
Çok şiddetliydi , evin gıcırdaması kulaklarımda hâlâ , bir de uğultu gibi ses geliyodu acayip bi şeydi çok korktum .
Allah beterinden korusun , hepimize geçmiş olsun .
O şiddetli sesi 99 dan biliyorum allah işittirmesin tekrar

İş yerindeydim. Deprem daha bitmeden koştum direk çocukları okuldan aldım. Yanımda olsunlar gözümün önünde dursunlar dedim. Herkes sokaklarda. 🤷‍♂️
Şimdi de Eşyalarımızı aldık arabada kapının önündeyiz. Çocuklar uyudu. Eşimle telefonlar elimizde neler olmuş diye bakıyoruz. İçim huzursuz, nereleri yıkılmış. Bu saate kadar canımızın derdine bakamamıştık telefona. Gözümde yaş okuyorum izliyorum herşeyi. Rabbim korusun.

50 senesinde olmuş en son 70 sene yani bizim bilmemiz mümkün değil zaten.

😔
Şimdi ne yazsam herkes panikken kötü olacak, Allah beterinden korusun, bununla geçmiş olsun diye dua etmekten başka bir şeyde gelmiyor elimden.

Yaralılarımıza acil şifalar, ölenlerimize rahmet diliyorum.

Dilerim ve umarım ki memleketin hiçbir şehirinde, köyünde, mezrasında dahi küçücük bir sarsıntı olmasın, kimsenin burnu bile kanamasın.

Ama şunu da aklımızdan çıkarmayalım deprem ülkesiyiz:(

Şimdi ne yazsam herkes panikken kötü olacak, Allah beterinden korusun, bununla geçmiş olsun diye dua etmekten başka bir şeyde gelmiyor elimden.

Yaralılarımıza acil şifalar, ölenlerimize rahmet diliyorum.

Dilerim ve umarım ki memleketin hiçbir şehirinde, köyünde, mezrasında dahi küçücük bir sarsıntı olmasın, kimsenin burnu bile kanamasın.

Ama şunu da aklımızdan çıkarmayalım deprem ülkesiyiz:KK43:

Amiinn

Back