Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Allah'ım beterinden esirgesin herkesi

Yukarıda ücretsiz konaklama hizmeti veren otellerin numaralarını bıraktım isterseniz bakın. Çadırda kalmak isterseniz sosyal medyada sesinizi duyurarak temin ederiz

Çok geçmiş olsun İzmirli hemşerilerime .. Allah beterinden korusun insallah . Yaralılara acil şifa , ölenlere de rahmet dilerim ..
İzmir de yaşamıyorum ama ailem orda . Depremin akabinde tesadüf duydum ve dünyam başıma yıkıldı . Haberleri açtığımda sadece İzmir de çok büyük deprem gelişmeler az sonra şeklindeydi . Ailemi aradım cevap yok .. İzmir yerle bir oldu herhalde diye dünya başıma yıkıldı .
İnanın bunları duyup da uzakta olup , hiç birsey yapamamak da çok zor bir şey . Hala ellerim titriyor , panik atak en üst düzeyde .
Şu an da tek korkum , binaların çok hasar görmemesi ve artçıların şiddetli olmaması .
Bazı semtlerde polis arabaları
evlere girilmemesi yönünde anons yapıyormuş .
Bilmiyorum ne kadar doğru . Belki hasarlı bina sahipleri için söyleniyordur .
İnsallah artçılar en az seviyede olur ve en büyüğünü böyle atlatmış oluruz .

Yukarıda ücretsiz konaklama hizmeti veren otellerin numaralarını bıraktım isterseniz bakın. Çadırda kalmak isterseniz sosyal medyada sesinizi duyurarak temin ederiz
Teşekkürler,biz arabada idare edebiliriz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim..dışarda bayağı insan var hava da soğudu..çok sağolun

17 Ağustos'ta yaşanan depremde maalesef akrabalarım enkaz altında kalmıştı yıllarca yaşananların psikolojisini atamadılar üstlerinden
Biz çok şükür ki yalnızca korkusunu yaşadık, Allah beterinden korusun.

Sizlere de çok geçmiş olsun

Ülkemizin her yerinde büyük fay hatları olduğunu unutmamamız lazım, maalesef biz bu depremleri tekrar tekrar yaşayacağız fakat temennimiz inşaallah bu tip afetler can kaybı olmadan atlatılsın.

evet avcılarda evler tahliye edilmiş. 99 dan bu yana değişen yok yani..
ben oğlanı okuldan almaya gitmiştim yolda hissetmedim ama büyük evde online dersteydi 15.kattayım bende bayağı sallanmış.

İzmir çok güzel, çok sevdiğim bir şehir Ege’nin incisi, zamanında işgal edildiği için dünyaların yakıldığı canım İzmir. Çok üzüldüm, arkadaşlarıma ulaştım hepsi korkmuş ama neyseki kayıp yok. 99 depremini yaşadığım için empati yapıyorum ve çok çok korkunç. Umarım can kaybı artmaz ve bu bir ders olur binalar yenilenir, risk analizi yapılmadan binalara imar izni verilmez.

Çok geçmiş olsun İzmir'im. Ben Antalya'da yım ama tüm ailem İzmir'de. Annem deprem sonrası hemen aradı beni yavrum çocuğu da al dışarı çık diye. Aklı uçmuş korkudan .dedim annem noluyor . Hâlâ bizi düşünüyor o halde bile

gecmis olsun Allah beterinden saklasin ins. artcilar devam ediyor diyirlar Allah im korusun ins.

Teşekkürler,biz arabada idare edebiliriz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim..dışarda bayağı insan var hava da soğudu..çok sağolun
Hasarli binalara lutfen girmeyin
99da,evinden sag cikanlar tekrar birseyler almaya girdikleri anlarda artci depreme yakalandilar

99 depremimi acı bir şekilde yaşadım.Şu anda Manisa'da yaşıyorum.Çok feci bir şekilde sallandik bugün.Başta İzmir olmak üzere depremi yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Rahmet diliyorum.

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun herkese bende istanbuldayim ve yüksek kattayiz böyle sallanma görmedim çok kötü sallandı dedim sanırım hiç bitmicek Allah yardımcımız olsun İzmiredde çok geçmiş olsun rabbim korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…