Her ağızdan bir ses çıkıyor sakin olmaya çalışın. Evinizde hayat üçgeni oluşturabileceğiniz yerler belirleyin. Mutlaka deprem çantanız hazır olsun. Her depremden sonra artçılar oluyor maalesef, bundan daha büyük bir depremin beklenmediği söyleniyor. Çok geçmiş olsunÇok sallandikhala da sallaniyoruz lütfen bizler için dua edin büyük bir deprem daha bekleniyormuş
tuzlu limon yiyin vucudunuz kendine gelsin bol bolda su içinAmin Bonus , hâlâ dizlerim düzelmedi titriyo gibi ama titremiyo bi tuhaf korkudan oldu .
99 İstanbul depreminden biliyorum o beton uğultusunu, kaç sene geçse de gitmiyor aklimizdan.Bulunan 7 faydan 1'i kırılmış , daha 6 fay varmış bunlar ne zaman ve kaç şiddetinde kırılır kim bilecek .
Çok şiddetliydi , evin gıcırdaması kulaklarımda hâlâ , bir de uğultu gibi ses geliyodu acayip bi şeydi çok korktum .
Allah beterinden korusun , hepimize geçmiş olsun .
Çok geçmiş olsun dualarınız sizinleÇok sallandikhala da sallaniyoruz lütfen bizler için dua edin büyük bir deprem daha bekleniyormuş
Bulunan 7 faydan 1'i kırılmış , daha 6 fay varmış bunlar ne zaman ve kaç şiddetinde kırılır kim bilecek .
Çok şiddetliydi , evin gıcırdaması kulaklarımda hâlâ , bir de uğultu gibi ses geliyodu acayip bi şeydi çok korktum .
Allah beterinden korusun , hepimize geçmiş olsun .
Yiyip içemiyorumki darbe yedim sanki korku içimden çıkmıyo .tuzlu limon yiyin vucudunuz kendine gelsin bol bolda su için
Teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun, biz şükür ki depremi burnumuz bile kanamadan atlattık ama aklım İzmir'de, arama kurtarmadaki arkadaşlardan haber alıp oradaki insanlar ne halde bilgi edinmeye çalışıyoruz, şu an yazarken kötü bir artçı yaşadık
Maalesef tablo 12 den çok daha fazla olacağını gösteriyor.12 kisi ölmüş su an haber de soyluyo..
Size de çok geçmiş olsun99 depreminde enkazdan ciktim. Psikolojinizi cok iyi anliyorum. Rabbim her turlu afetten korusun guzel yurdumuzu.
Esimin ailesi Karsiyakali ve orada yasiyor. Her biri farkli yerlerde yakalandi. Sukur ki bir sey yok derken, yikilan binalardan ucunde yengemin iki ablasi ve yegenin evleri oldugunu ogrendim.
Keske elimden bir sey gelse de yardima kosabilsem...
Çok geçmiş olsunYiyip içemiyorumki darbe yedim sanki korku içimden çıkmıyo .
Teşekkür ediyorum .
Bizim bulunduğumuz yerde toprak çok yumuşak ve nemli 1 metre kazsan su çıkmaya başlıyor denize yakın , sanki daha fazla sallandık öyle hissettim .ahmet ercanı dinledim az önce 2022 ye kadar olacak dedi. nereyi kastetti anlayamadım ama ben inanıyorum o adama. daha iki hafta önce izmir civarı 7 şiddetinde kırılır demişti.
lütfen herkes kendi önlemini alsın yaşam üçgeninizi belirleyin. mutlaka düdük edinin.
herkese geçmiş olsun.
Rabbim yardımıciniz olsun afet ekipleri ordadır çadır filan vardır oraya gidin rabbim daha beterinden korusun dualarımız sizinleBende İstanbuldayim biraz rahatsızım o saatte uyuyordum yatağın sağlanmasıyla uyandım. Yaklaşık 40 sn felan sürdü 5. Kattayiz. Çok şiddetli dolu yağıyordu herkes dışarı çıkmıştı. Korkudan elim ayağım titredi hiç böyle sallanmamistim. 99 depreminde küçük olduğum için fazla hatırlamıyorum ama çok zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor. Kilitli olan kapı bile açılmıyor sarsıntı dan. Allah yardımcıları olsun inşallah. Rabbim beterinden korusun.
Benim de gitmiyor çok tuhaf bi sesti .99 İstanbul depreminden biliyorum o beton uğultusunu, kaç sene geçse de gitmiyor aklimizdan.
Sağolun Allah razı olsun .Çok geçmiş olsun
Aylardır birçok uzman sizin dediğiniz gibi birkaç yıl boyunca tüm ülkede sismik hareketliliğin olacağını söylüyor. Deprem ülkesiyiz maalesef, hazırlıklı olmamız lazımahmet ercanı dinledim az önce 2022 ye kadar olacak dedi. nereyi kastetti anlayamadım ama ben inanıyorum o adama. daha iki hafta önce izmir civarı 7 şiddetinde kırılır demişti.
lütfen herkes kendi önlemini alsın yaşam üçgeninizi belirleyin. mutlaka düdük edinin.
herkese geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun, biz şükür ki depremi burnumuz bile kanamadan atlattık ama aklım İzmir'de, arama kurtarmadaki arkadaşlardan haber alıp oradaki insanlar ne halde bilgi edinmeye çalışıyoruz, şu an yazarken kötü bir artçı yaşadık
Bizim bulunduğumuz yerde toprak çok yumuşak ve nemli 1 metre kazsan su çıkmaya başlıyor denize yakın , sanki daha fazla sallandık öyle hissettim .
Allah beterinden korusun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?