Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarıda ücretsiz konaklama hizmeti veren otellerin numaralarını bıraktım isterseniz bakın. Çadırda kalmak isterseniz sosyal medyada sesinizi duyurarak temin ederizİlk kez ölüme bu kadar yakın hissettim.kızımın paniği,yüz ifadesi sanırım uzun bi süre gözümün önünden gitmeyecek..şans eseri annemlerdeydim onlar 2.katta ,aşağıya bi şekilde inebildik..dışardaki bağrışlar,bayılanlar allahım bi daha kimseye yaşatmasın.umarım çok can kaybı olmaz ama gelen görüntüler çok fena..bu gece dışarıdayız ,bizim ev 5.kat.neyseki binada hasar yok,eşyalar yıkılmış,dolaplar,çekmeceler açılmış her yer heryerdeydi.kalın bişeyler alıp üstümüze çıktık.umarım tekrarı olmaz
Teşekkürler,biz arabada idare edebiliriz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim..dışarda bayağı insan var hava da soğudu..çok sağolunYukarıda ücretsiz konaklama hizmeti veren otellerin numaralarını bıraktım isterseniz bakın. Çadırda kalmak isterseniz sosyal medyada sesinizi duyurarak temin ederiz
17 Ağustos'ta yaşanan depremde maalesef akrabalarım enkaz altında kalmıştı yıllarca yaşananların psikolojisini atamadılar üstlerinden99 depreminde enkazdan ciktim. Psikolojinizi cok iyi anliyorum. Rabbim her turlu afetten korusun guzel yurdumuzu.
Esimin ailesi Karsiyakali ve orada yasiyor. Her biri farkli yerlerde yakalandi. Sukur ki bir sey yok derken, yikilan binalardan ucunde yengemin iki ablasi ve yegenin evleri oldugunu ogrendim.
Keske elimden bir sey gelse de yardima kosabilsem...
Ege’deki depremden Avcılar’daki bina etkilenmiş! Biz Maltepe’den hissetmedik ama annem Büyükçekmece’den hissetmiş. Biliyorsun ben 27. katta oturuyordum, yaptığım en iyi şey oradan taşınmak oldu sanırım ama İstanbul’dan gidecek maddi güç malesef yok.
Hasarli binalara lutfen girmeyinTeşekkürler,biz arabada idare edebiliriz o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim..dışarda bayağı insan var hava da soğudu..çok sağolun
Çok geçmiş olsunİlk kez ölüme bu kadar yakın hissettim.kızımın paniği,yüz ifadesi sanırım uzun bi süre gözümün önünden gitmeyecek..şans eseri annemlerdeydim onlar 2.katta ,aşağıya bi şekilde inebildik..dışardaki bağrışlar,bayılanlar allahım bi daha kimseye yaşatmasın.umarım çok can kaybı olmaz ama gelen görüntüler çok fena..bu gece dışarıdayız ,bizim ev 5.kat.neyseki binada hasar yok,eşyalar yıkılmış,dolaplar,çekmeceler açılmış her yer heryerdeydi.kalın bişeyler alıp üstümüze çıktık.umarım tekrarı olmaz
Çok geçmiş olsunİlk kez ölüme bu kadar yakın hissettim.kızımın paniği,yüz ifadesi sanırım uzun bi süre gözümün önünden gitmeyecek..şans eseri annemlerdeydim onlar 2.katta ,aşağıya bi şekilde inebildik..dışardaki bağrışlar,bayılanlar allahım bi daha kimseye yaşatmasın.umarım çok can kaybı olmaz ama gelen görüntüler çok fena..bu gece dışarıdayız ,bizim ev 5.kat.neyseki binada hasar yok,eşyalar yıkılmış,dolaplar,çekmeceler açılmış her yer heryerdeydi.kalın bişeyler alıp üstümüze çıktık.umarım tekrarı olmaz
Çok şükür binada hasar yok,tek tesellimiz bu ama korkudan zaten giremiyoruz..Hasarli binalara lutfen girmeyin
99da,evinden sag cikanlar tekrar birseyler almaya girdikleri anlarda artci depreme yakalandilar
15 saniye sürdü diyor,bize o kadar uzun geldi kiGeçmiş olsun herkese bende istanbuldayim ve yüksek kattayiz böyle sallanma görmedim çok kötü sallandı dedim sanırım hiç bitmicek Allah yardımcımız olsun İzmiredde çok geçmiş olsun rabbim korusun
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun