• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Çok sallandik:KK43: hala da sallaniyoruz :KK43: lütfen bizler için dua edin büyük bir deprem daha bekleniyormuş:KK43:
Her ağızdan bir ses çıkıyor sakin olmaya çalışın. Evinizde hayat üçgeni oluşturabileceğiniz yerler belirleyin. Mutlaka deprem çantanız hazır olsun. Her depremden sonra artçılar oluyor maalesef, bundan daha büyük bir depremin beklenmediği söyleniyor. Çok geçmiş olsun🥺

Bulunan 7 faydan 1'i kırılmış , daha 6 fay varmış bunlar ne zaman ve kaç şiddetinde kırılır kim bilecek .
Çok şiddetliydi , evin gıcırdaması kulaklarımda hâlâ , bir de uğultu gibi ses geliyodu acayip bi şeydi çok korktum .
Allah beterinden korusun , hepimize geçmiş olsun .
99 İstanbul depreminden biliyorum o beton uğultusunu, kaç sene geçse de gitmiyor aklimizdan.😟

Bulunan 7 faydan 1'i kırılmış , daha 6 fay varmış bunlar ne zaman ve kaç şiddetinde kırılır kim bilecek .
Çok şiddetliydi , evin gıcırdaması kulaklarımda hâlâ , bir de uğultu gibi ses geliyodu acayip bi şeydi çok korktum .
Allah beterinden korusun , hepimize geçmiş olsun .

ahmet ercanı dinledim az önce 2022 ye kadar olacak dedi. nereyi kastetti anlayamadım ama ben inanıyorum o adama. daha iki hafta önce izmir civarı 7 şiddetinde kırılır demişti.

lütfen herkes kendi önlemini alsın yaşam üçgeninizi belirleyin. mutlaka düdük edinin.
herkese geçmiş olsun.

Teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun, biz şükür ki depremi burnumuz bile kanamadan atlattık ama aklım İzmir'de, arama kurtarmadaki arkadaşlardan haber alıp oradaki insanlar ne halde bilgi edinmeye çalışıyoruz, şu an yazarken kötü bir artçı yaşadık😱

😔 99 depreminde enkazdan ciktim. Psikolojinizi cok iyi anliyorum. Rabbim her turlu afetten korusun guzel yurdumuzu.

Esimin ailesi Karsiyakali ve orada yasiyor. Her biri farkli yerlerde yakalandi. Sukur ki bir sey yok derken, yikilan binalardan ucunde yengemin iki ablasi ve yegenin evleri oldugunu ogrendim.

Keske elimden bir sey gelse de yardima kosabilsem...

12 kisi ölmüş su an haber de soyluyo..
Maalesef tablo 12 den çok daha fazla olacağını gösteriyor.
İlk duyduğumuz an ümidim vardı ama görüntüler eklenip yaşayanlardan dinleyince, yüreğim kalktı.

Dinecek acı değil bu, çok çok büyük bir felaket yüzeye yakınlığı sebebiyle.

Allah hepsinin yardımcısı olsun...

😔 99 depreminde enkazdan ciktim. Psikolojinizi cok iyi anliyorum. Rabbim her turlu afetten korusun guzel yurdumuzu.

Esimin ailesi Karsiyakali ve orada yasiyor. Her biri farkli yerlerde yakalandi. Sukur ki bir sey yok derken, yikilan binalardan ucunde yengemin iki ablasi ve yegenin evleri oldugunu ogrendim.

Keske elimden bir sey gelse de yardima kosabilsem...
Size de çok geçmiş olsun

Bende İstanbuldayim biraz rahatsızım o saatte uyuyordum yatağın sağlanmasıyla uyandım. Yaklaşık 40 sn felan sürdü 5. Kattayiz. Çok şiddetli dolu yağıyordu herkes dışarı çıkmıştı. Korkudan elim ayağım titredi hiç böyle sallanmamistim. 99 depreminde küçük olduğum için fazla hatırlamıyorum ama çok zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor. Kilitli olan kapı bile açılmıyor sarsıntı dan. Allah yardımcıları olsun inşallah. Rabbim beterinden korusun.

ahmet ercanı dinledim az önce 2022 ye kadar olacak dedi. nereyi kastetti anlayamadım ama ben inanıyorum o adama. daha iki hafta önce izmir civarı 7 şiddetinde kırılır demişti.

lütfen herkes kendi önlemini alsın yaşam üçgeninizi belirleyin. mutlaka düdük edinin.
herkese geçmiş olsun.
Bizim bulunduğumuz yerde toprak çok yumuşak ve nemli 1 metre kazsan su çıkmaya başlıyor denize yakın , sanki daha fazla sallandık öyle hissettim .
Allah beterinden korusun .

Bende İstanbuldayim biraz rahatsızım o saatte uyuyordum yatağın sağlanmasıyla uyandım. Yaklaşık 40 sn felan sürdü 5. Kattayiz. Çok şiddetli dolu yağıyordu herkes dışarı çıkmıştı. Korkudan elim ayağım titredi hiç böyle sallanmamistim. 99 depreminde küçük olduğum için fazla hatırlamıyorum ama çok zor bir durum insan ne yapacağını şaşırıyor. Kilitli olan kapı bile açılmıyor sarsıntı dan. Allah yardımcıları olsun inşallah. Rabbim beterinden korusun.
Rabbim yardımıciniz olsun afet ekipleri ordadır çadır filan vardır oraya gidin rabbim daha beterinden korusun dualarımız sizinle🤲

yıkılan binaların mütahitleri cinayetten yargılanıyormu ?

herkese geçmiş olsun.
Aylardır birçok uzman sizin dediğiniz gibi birkaç yıl boyunca tüm ülkede sismik hareketliliğin olacağını söylüyor. Deprem ülkesiyiz maalesef, hazırlıklı olmamız lazım

Teşekkür ederim, hepimize geçmiş olsun, biz şükür ki depremi burnumuz bile kanamadan atlattık ama aklım İzmir'de, arama kurtarmadaki arkadaşlardan haber alıp oradaki insanlar ne halde bilgi edinmeye çalışıyoruz, şu an yazarken kötü bir artçı yaşadık😱
Çok geçmiş olsun😔😔

Bizim bulunduğumuz yerde toprak çok yumuşak ve nemli 1 metre kazsan su çıkmaya başlıyor denize yakın , sanki daha fazla sallandık öyle hissettim .
Allah beterinden korusun .

taşının ciddiyim.
bende ciddi ciddi ist. u terk etmeyi düşündüm ilk defa. beklenen bir kumburgraz-tekirdağ depremi var. çok yakınız malesef.

Back