• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Dakika: İzmir'de şiddetli 6.6 bir deprem meydana geldi

Kesinlikle biraz daha sürseydi 😭 hayatımın en uzun 27 saniyesi,donduk kaldık,hareket edemedik ne kadar aciz olduğumuzu o an anladım.
Ben de Marmariste yasarken 6. Vs bir deprem gormustum . Yururken duvarlara carpa carpa oglumun odasina gittimi hatirliyorum . Bir yerde donup kaldim . Cocugu cikarmak icin bile adim atamadim bir sure . O piskolojiyi hatirliyorum . Ne kadar aciz oldugumu hala unutamam . O yuzden cok iyi anliyorum sizi .

Kesinlikle biraz daha sürseydi 😭 hayatımın en uzun 27 saniyesi,donduk kaldık,hareket edemedik ne kadar aciz olduğumuzu o an anladım.
Geçmiş olsun. Benim hayatımda da bu en kötü 27 saniye oldu. 34 haftalık hamileyim, evden depremden 4-5 dk önce çıktık doktor kontrolüne. Kızım 10 yaşında evde tekbaşına kaldı. Öldüm direndim inanın 😭😭😭 Allah hepimizi korusun 🙏

Ben 30. Kattayım istanbulda. O kadar kötü sallandı ki anlatamam hiç durmayacak sandım sanki dakilalarca sürdü. ALLAH IM tekrarını yaşatmasın.. Çok kötü bir durum inş daha fazla can kaybımız olmaz.. Vefat edenlerimizin mekanı cennet olsun inşallah 🤲

Maalesef biz de tekirdağ dan hissettik..o sırada okuldaydık..dersi yarıda kesip, öğrencileri evine yolladık..korktular ki biz de çok korktuk..burası bile bu kadar sallandıysa izmir i düşünemiyorum..Allahım yardımcıları olsun..bir daha yaşatmasın🙏

Birebir evde yaşadık bana da çok uzun geldi kesinlikle. Ayakta duramadım çalışma masamın altına zor attım kendimi. Geçmiş olsun herkese.

Back