- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
15 saniye sürdü diyor,bize o kadar uzun geldi ki
30 diyen de var ki yaşayanlar asla 15 olamaz diyor
Bi video var orada da en az 30 35 sn sallanma görüntüsü var zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 saniye sürdü diyor,bize o kadar uzun geldi ki
Tam 27 saniye. Evdeki kameradan izledik30 diyen de var ki yaşayanlar asla 15 olamaz diyor
Bi video var orada da en az 30 35 sn sallanma görüntüsü var zaten
Cok üzüldüm allah rahmet eylesin. Allah yardimcilari olsun inşallah.Tum izmir e de gecmis olsunBizede çok uzun geldi.malesf bı öğrencimizin evi çökmüş annesi ölmüş kendisi ve kardeşi yaralı
Bizede çok uzun geldi.malesf bı öğrencimizin evi çökmüş annesi ölmüş kendisi ve kardeşi yara
Ya daha fazla saniye surseydi ? Yerle bir yani Izmir . Insan hayati iste saniyeler kadar basit.Tam 27 saniye. Evdeki kameradan izledik
Daha uzun sürmüş olmaydı Bayraklı ve Bornova yok olurdu maalesef Çok korkunçtu gerçekten. Allah bir daha yaşatmasınYa daha fazla saniye surseydi ? Yerle bir yani Izmir . Insan hayati iste saniyeler kadar basit.
Bayrakli ve Bornava neden bu bu kadar etkilendi , konumu yuzunden mi acaba yada hep orda mi kotu insa yapildi ?Daha uzun sürmüş olmaydı Bayraklı ve Bornova yok olurdu maalesef Çok korkunçtu gerçekten. Allah bir daha yaşatmasın
Kesinlikle biraz daha sürseydi hayatımın en uzun 27 saniyesi,donduk kaldık,hareket edemedik ne kadar aciz olduğumuzu o an anladım.Ya daha fazla saniye surseydi ? Yerle bir yani Izmir . Insan hayati iste saniyeler kadar basit.
Eski binalar oralda. Deprem olmadan çöküyorlarBayrakli ve Bornava neden bu bu kadar etkilendi , konumu yuzunden mi acaba yada hep orda mi kotu insa yapildi ?
Temeli sağlam değil, bataklık olan kısımlar kurutulup şehirleşme olmuş bazı bölgelerdeBayrakli ve Bornava neden bu bu kadar etkilendi , konumu yuzunden mi acaba yada hep orda mi kotu insa yapildi ?
Ben de Marmariste yasarken 6. Vs bir deprem gormustum . Yururken duvarlara carpa carpa oglumun odasina gittimi hatirliyorum . Bir yerde donup kaldim . Cocugu cikarmak icin bile adim atamadim bir sure . O piskolojiyi hatirliyorum . Ne kadar aciz oldugumu hala unutamam . O yuzden cok iyi anliyorum sizi .Kesinlikle biraz daha sürseydi hayatımın en uzun 27 saniyesi,donduk kaldık,hareket edemedik ne kadar aciz olduğumuzu o an anladım.
Geçmiş olsun. Benim hayatımda da bu en kötü 27 saniye oldu. 34 haftalık hamileyim, evden depremden 4-5 dk önce çıktık doktor kontrolüne. Kızım 10 yaşında evde tekbaşına kaldı. Öldüm direndim inanın Allah hepimizi korusunKesinlikle biraz daha sürseydi hayatımın en uzun 27 saniyesi,donduk kaldık,hareket edemedik ne kadar aciz olduğumuzu o an anladım.
Yaziklar olsun bu temelleri onaylayan ve bu sekilde insa eden insanlara .Temeli sağlam değil, bataklık olan kısımlar kurutulup şehirleşme olmuş bazı bölgelerde